Osłona spryskiwacza reflektora ?
Strona 1 z 1
Ktoś się orientuje gdzie można kupić ten kawałek plastiku do Mazdy 5, który zasłania spryskiwacz, gdy jest schowany. Zadzwoniłem do ASO i rozwalili mnie ceną, za ten kawałek plastiku + pompka spryskiwacza chcą prawie 500PLN, załamka
Nie pozostaje nic tylko jeździć z dziurą w zderzaku 
- Od: 14 kwi 2008, 17:05
- Auto: Mazda 5, TOP 2.0 CD (143KM)
Poproś w ASO o telefon lub e-mail do dyrektora obsługi posprzedażnej na Polskę. Wyjaśnij mu sprawę...człowiek jest bardzo życzliwy...na pewno zrozumie i postara się pomóc.
Kiedyś miałem z Tym Panem do czynienia i byłem mile zaskoczony.
Po jego działaniu po prostu poruszyło się wszystko do przodu.
Ewentualnie pozostaje napisać po angielsku list do fabryki z prośbą o przesłanie takiego bzdeta.
Podejrzewam że przyjdzie pocztą i to za darmo...nie zapomnij podać im Vin i na wszelki wypadek nr. lakieru.
Niestety ASO nie zawsze poczuwają się do niestandardowych zachowań...a szkoda, bo właśnie w takich sytuacjach mogą uzyskać przywiązanie klienta do marki i do serwisu autoryzowanego.
Kierowanie się wyłącznie zyskiem zawsze prowadzi do straty... ale dobrzy menadżerowie o tym wiedzą.
Trzeba wiedzieć co to jest życzliwość i stosować ją normatywnie w Polsce.
Pozdrawiam
M5
Kiedyś miałem z Tym Panem do czynienia i byłem mile zaskoczony.
Po jego działaniu po prostu poruszyło się wszystko do przodu.
Ewentualnie pozostaje napisać po angielsku list do fabryki z prośbą o przesłanie takiego bzdeta.
Podejrzewam że przyjdzie pocztą i to za darmo...nie zapomnij podać im Vin i na wszelki wypadek nr. lakieru.
Niestety ASO nie zawsze poczuwają się do niestandardowych zachowań...a szkoda, bo właśnie w takich sytuacjach mogą uzyskać przywiązanie klienta do marki i do serwisu autoryzowanego.
Kierowanie się wyłącznie zyskiem zawsze prowadzi do straty... ale dobrzy menadżerowie o tym wiedzą.
Trzeba wiedzieć co to jest życzliwość i stosować ją normatywnie w Polsce.
Pozdrawiam
M5
Strona 1 z 1