BMW E60 – Mer E220 – Audi a6 C6 co wybrać?
1, 2
Witam przyszła zmiana samochodu i mam dylemat co teraz wybrac... Auto ma być w dieslu rocznik 2003 w góre ma palić 8-10 ropy i w miare mieć wyposażenie co byście wybrali....? czekam na sugestie opinie
Kieruje się tylko własnymi upodobaniami. Nie znam się niestety na tych konkretnych modelach. E60 miałem okazje zostać przewieziony, a A6 z tego rocznika mogłem poprowadzić. Merc wg mnie odpada. Dla mnie to samochody dla ludzi po 50'tce
A6 oklepane strasznie, a do BMW po prostu mam sympatię. Do tego ten agresywny wygląd
E60 bym brał z tego zestawienia. Nie znam jednak kompletnie diesli w tych samochodach.
bmw e 46 2.0 diesel 150km,ojciec ma taka i prowadzenie genialne , wyposażenie to zalezy jak trafisz ale ponizej pewnego poziomu bmw nie schodzi , spalanie trasa 6l- 7 z prędkościami rzedu 180km/h , miasto max 8-9l
-
Pyton162
Tyle, że przy 530D w mieście trzeba się liczyć ze spalaniem rzędu 10l.
Dodatkowo napęd na tył + mocne auto = konieczność prowadzenia przez doświadczonego kierownika
Poza tym np E39 to bardzo fajne auto.
Dodatkowo napęd na tył + mocne auto = konieczność prowadzenia przez doświadczonego kierownika
Poza tym np E39 to bardzo fajne auto.

- Od: 17 paź 2006, 07:47
- Auto: Xed 6 2.0 V6-->Millenia 2.5 V6 --> Mondeo MKIV
Grinch napisał(a): Auto ma być w dieslu rocznik 2003 w góre ma palić 8-10 ropy i w miare mieć wyposażenie co byście wybrali....?
np:

Grinch napisał(a):Witam przyszła zmiana samochodu i mam dylemat co teraz wybrac... Auto ma być w dieslu rocznik 2003 w góre ma palić 8-10 ropy i w miare mieć wyposażenie co byście wybrali....? czekam na sugestie opinie
E60 530d – będzie Pan zadowolony
Mev napisał(a):nie brzmi jak diesel
brzmi... jak konkretny diesel
P.S
Dlaczego nie chcesz już Volviaka? pytam z czystej ciekawości, widzę w profilu, że ujeżdżasz S60.
Poza BMW, Mercedes E320 CDI 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Miałem okazję jechać E60 520d, auto przekonało mnie do siebie zarówno wyglądem jak i komfortem jazdy
177KM wg. mnie bardzo sprawnie wyrzuca autko do 100km/h w nieco poniżej 9 sek, ale jeśli chodzi o zapierniczacz to sugestia Mev'a co do 530d wydaje się być najrozsądniejsza 
- Od: 5 lip 2009, 23:42
volvo jakos mi sie znudzilo troche..... myslalem jeszcze nad s80 ale sam nie wiem.... sam nie wiem co juz wybrac bardziej jakos ciagnie mnie w strone mercedesa ale bmw tez zle nie wyglada...
Grinch, powiedz do maksymalnie jakiej kaski chcesz kupić autko? Czy musi to być niemiec?
Właśnie widziałem hehe 
Solo napisał(a):Poza BMW, Mercedes E320 CDI
Zgodzę się..
P.S
W BMW nigdy nie zdecydowałbym się na diesla R4. Szczerze polecam dopłacić za dwa dodatkowe cylindry..

Dla mnie również E60 deklasuje wszystko w swoim segmencie zwłaszcza 530d 
Jechałem i dla mnie jest to wzór wygody, spalania i elastyczności w tej cenie i roczniku.
Za to serce podpowiada żeby spróbować Alfę159 – jedno za najpiękniejszych aut

Jechałem i dla mnie jest to wzór wygody, spalania i elastyczności w tej cenie i roczniku.
Za to serce podpowiada żeby spróbować Alfę159 – jedno za najpiękniejszych aut

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Riki napisał(a):Zgodzę się..taki numer dwa
pięknie brzmi ten diesel...
To prawda. 270 CDI ma niby niewiele KM mniej, ale mimo to różnica jest spora
Z opinii jakie znam wynika, że te 3.0 D w BMW to taki majstersztyk, więc warto.
Gdyby ktoś chciał napisać, że jest awaryjny, to uprzedzam stwierdzeniem: a co się teraz nie psuje hehe
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Do tego silnik ten zdobywał w dwóch ostatnich latach nagrody i był chwalony 'ogólnie'. Wygrał choćby kategorie 'Silniki 2.5-3.0' w konkursie International engine of the year..
/ Jaro, pozdr.
Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6
witam ponownie... a jak to jest zima z [jakim?] napedem... bardzo niebezpiecznie??
1, 2