BMW 528i – 2.8l – E39
FOTY!!
dokladnie, fajnie sie siedzi, bmw ma cos w sobie , jak sie siada to czuje sie to nastawienie na kierowce, fajny sprzecik , dupka wymasowana 
-
Pyton162
ja też tak chce 
chociaż ja wole żeby to kobieta mi wymasowała pupę niż samochód
chociaż ja wole żeby to kobieta mi wymasowała pupę niż samochód
coś na zasadzie co słyszałem kiedyś w Gdańsku w tramwaju jak 13-sto latka powiedziała do wysiadającego 13-sto latka "Ja Cię kocham, ale tylko w pupe" 
To te fotele też tak mogą powiedzieć
To te fotele też tak mogą powiedzieć
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
donmarkos1 napisał(a):Ja Cię kocham, ale tylko w pupe
Jak to mówił Bimbak "prawdziwa miłość nie obawia się wziąć z d..py do ust"

Ja się tak upieram na ten "oklepany" M-pakiet za kupę kasy (lekko licząc ok 4000zł za dwa zderzaki, listewki, itp.), a tu dzisiaj znalazłem coś takiego
I hmmm... podoba mi się to
Co myślicie?
f*ck
bardzo fajnie to wygląda Mevciu
a ja Ci skrycie powiem że gdzieś po głowie mi chodzi E30 Cabrio 
nie baw sie w M pakiet (go maja wszyscy) trzeba być oryginalnym
nie baw sie w M pakiet (go maja wszyscy) trzeba być oryginalnym
Mi również się widzi ta opcja na pewno bosko też by u CIebie wyglądał, ale warunek jest jeden tak jak powtarzają tu wszyscy GLEBA!!!
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
donmarkos1 napisał(a):Mi również się widzi ta opcja na pewno bosko też by u CIebie wyglądał, ale warunek jest jeden tak jak powtarzają tu wszyscy GLEBA!!!
To auto jest długie dosyć i już mam wiele problemów na tych -55mm eibacha... Zobaczymy jak wejdą nowe koła jak to będzie wyglądać, jak mi się nie spodoba to kupię jakiś gwint może... Ale tu jedyne co wchodzi w rachubę to jakiś k-sport, bo niestety we wszelkiego rodzaju ta-technix, itp. nie wierzę... Nie wierzę, że komplet 4 amortyzatorów i sprężyn w cenie hmm... takiej jaką dałem na wiosnę za same sprężyny eibacha może być ok...
f*ck
Mev napisał(a):
Co myślicie?
Wygląda bardzo ładnie

DamianMX6 napisał(a): a masz zdjęcie jakiejś BiEmDabliu całej z tym pakietem?
Wszystkie w tej galerii

Tylko na foto powyżej ta dokładka jest "wkomponowana" w zderzak, a ja mam ją "nałożoną", tak jak ori powinno być
f*ck
Mev napisał(a):DamianMX6 napisał(a): a masz zdjęcie jakiejś BiEmDabliu całej z tym pakietem?
Wszystkie w tej galerii![]()
![]()
Tylko na foto powyżej ta dokładka jest "wkomponowana" w zderzak, a ja mam ją "nałożoną", tak jak ori powinno byćAle według mnie ładniej wygląda właśnie "zintegrowana" ze zderzakiem
Uuu fakt, różnica jest. Tylko jak je złączysz i zaszpachlujesz to jest ryzyko że przy byle przegięciu pęknie lakier.
DamianMX6 napisał(a):Tylko jak je złączysz i zaszpachlujesz to jest ryzyko że przy byle przegięciu pęknie lakier.
Staram się uważać i ani razu przez rok jeszcze nie zahaczyłem nią nigdzie, ale fakt... nie chciałbym tego co chwilę poprawiać później...
f*ck
Ten modzik jest zaj.....sty. Jak twoja sztuka będzie tak wyglądała to nie będę się wstydził kiedyś nią przejechać
a nie tylko siedzieć w niej
na razie pamiętaj i trzymaj fotele
na razie pamiętaj i trzymaj fotele
Mev napisał(a):DamianMX6 napisał(a):Uuu fakt, różnica jest
Niby detal (to spasowanie), ale kurcze zupełnie inaczej to wygląda...
Detale są najważniejsze

sewo napisał(a):Skompletowałeś wreszcie tą skórę z łososia
Jestem w trakcie
sewo napisał(a):Kupiłeś już tego Rockforda
Mev napisał(a):– Subwoofer Bose z Mercedesa S podwieszony tak jak w Mercedesie pod półką w bagażniku,

Gra super, dokładnie tak jak chciałem, urozmaica, a nie wkurza, nie zajmuje miejsca, nie lata po bagażniku, itp. więc na razie zostaje
PS. Zaktualizowałem trochę pierwszą stronę
f*ck