Kogo widziałem / widziałam
no nie wiem ....trzeba opracowac jakis system dawania sygnalow...jakies race swietlne albo co ....bo tak sie czlowiek tylko wk.... ze jakis idiota mruga swiatlami albo trabi

- Od: 21 sie 2010, 19:11
- Auto: M6 2.3 AT 2006(2007) USA
A ja widziałem dziś Topaza na Sienkiewicza, śmignął przed sklepem jakoś około godziny 10-11 

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
rowniez pozdrawiam Bartq
co do tlumika to wiem musze nad nim popracowac 
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
Bartg napisał(a):Pozdro dla Widzewianki, która pilnie o 7:30 zmierzała na wagary przez rondo Sybiraków
że ja cię nie widziałam
-
Ania_TM
Marzena napisał(a):Pozdrowienia dla właściciela czarnej szóstki WWL na niebieskich podkładkach – stała sobie w Sulejówku na Swiętochowskiego, jakoś po 15-stej![]()
Pozdrawiam.
Myślałem że mam tak brudną Mazdkę że nikt jej nie zauważy

A jednak się myliłem
I ja pozdrawiam sąsiadkę Marzenę
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
nekleet wczesniej jezdzilem białą mazda z czarnymi zderzakami ta posiadala oznaczenia otrzymane od andree a ta mam od niedawna a z powodu trybu zycia jaki prowadze niemma zbytnio jak zgrac sie z waszymi spotami
:(:(:(
Pozdro dla niebieskiej BG z czarna naklejka Gr. Łódzkiej z tyłu widzianej dziś około 9 od Tatrzańskiej aż do Kurczaków
...
... i dla kolegi poznanego na spocie w SS ostatnio od srebrnej 626 GF kombi spotkanego na Przędzalnianej o 15
... i dla kolegi poznanego na spocie w SS ostatnio od srebrnej 626 GF kombi spotkanego na Przędzalnianej o 15

Pozdrowienia dla drobnego jegomościa z bródką który wepchał się przede mnie przed chwilą na Kieleckiej w Radomiu niebieską mazdą 626 z bocznymi wlepkami klubowymi 
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 6 wrz 2010, 08:23
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V
urwis napisał(a):Pozdrowienia dla drobnego jegomościa z bródką który wepchał się przede mnie przed chwilą na Kieleckiej w Radomiu niebieską mazdą 626 z bocznymi wlepkami klubowymi
(rejstracja łódzka)
pozdrawiam
EDIT:
Przepraszam, jakiś skrypt mi się zawiesił
- Od: 6 wrz 2010, 08:23
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V