Mazda 626 GF FS '01 Lift 2.0 HP 100kW – Czarnulka Radex'a
Chodziło mi o przednie klocki
sory że nie uściśliłem :/
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=87724
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

Uploaded with ImageShack.us
Sprzedam nowe reperaturki tylnych błotników do MAZDY PREMACY – Made by KLOKKERHOLM
697-991-984 lub PRIV

no to ja tył wymieniałem...
ale działa bez zarzutu wszystko, także może coś nie tak masz dobrane???
sprawdzałeś na stronie producenta??
ewentualnie napisz maila jakie powinny być do Twojego modelu i zobacz czy masz na pewno te co trzeba
ale działa bez zarzutu wszystko, także może coś nie tak masz dobrane???
sprawdzałeś na stronie producenta??
ewentualnie napisz maila jakie powinny być do Twojego modelu i zobacz czy masz na pewno te co trzeba
Ja na tyle też mam te same TRW co ty. też sprawują się ok.
Na przód kupiłem teraz TRW GDB3192. Chyba jednak sa dobre tyle że musza się dłużej dotrzeć do nowych tarcz (TRW)
Na przód kupiłem teraz TRW GDB3192. Chyba jednak sa dobre tyle że musza się dłużej dotrzeć do nowych tarcz (TRW)
697-991-984 lub PRIV

697-991-984 lub PRIV

sebastian223 napisał(a):Ja na tyle też mam te same TRW co ty. też sprawują się ok.
nie jestem do końca pewien ale z tego co widzę to te klocki co kupiłeś są o 1mm grubsze niż te co powinny być

może po prostu tak jak mówisz muszą się dotrzeć
chyba powinieneś kupić trochę inny model, ale powinno być ok jak się dotrą
Nie no jesli chodzi o grubość i szerokosc itp to jest idealnie, tyle że w jest 1mm luz na mocowaniach klocka w jarzmie (tak jakby blaszki montażowe były zbyt cienkie (ale są oryginalne)
Słysze opinie że taki mały luz może występować i jest całkiem normalny.
Ciekawy jestem czy ktoś z for\umowiczów, kto sam montował klocki na przód tez miał taki mały luzik.
Słysze opinie że taki mały luz może występować i jest całkiem normalny.
Ciekawy jestem czy ktoś z for\umowiczów, kto sam montował klocki na przód tez miał taki mały luzik.
697-991-984 lub PRIV

697-991-984 lub PRIV

I chwała bogu, bo już się bałem, że to na serio z tymi naklejkami na koroserii, które tam były przed edycją posta powyżej
A pod maską mogą sobie być
Przy okazji: jak ci ta rozpórka na kielichy się sprawuje, Radex? Jakaś odczuwalna różnica w prowadzeniu jest?
A pod maską mogą sobie być
Przy okazji: jak ci ta rozpórka na kielichy się sprawuje, Radex? Jakaś odczuwalna różnica w prowadzeniu jest?
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
może drobna jakaś różnica jest, ale raczej placebo jeśli chodzi o normalne uzytkowanie
bardziej się odczuwa różnice jak ktoś na prawdę szaleje autem....
ale z drugiej strony warto usztywnić karoserię z przodu (już raz mi szyba pękła.... teraz mam nową i chciałbym tego uniknąć)
edit:
krótki filmik z testem car audio
trochę ślizga się sprzęgło no i chciałbym doprowadzać autko do coraz lepszego stanu dlatego jutro zamawiam sprzęgło EXEDY:
http://allegro.pl/513-sprzeglo-mazda-62 ... ml#gallery

bardziej się odczuwa różnice jak ktoś na prawdę szaleje autem....
ale z drugiej strony warto usztywnić karoserię z przodu (już raz mi szyba pękła.... teraz mam nową i chciałbym tego uniknąć)
edit:
krótki filmik z testem car audio
trochę ślizga się sprzęgło no i chciałbym doprowadzać autko do coraz lepszego stanu dlatego jutro zamawiam sprzęgło EXEDY:

Radex napisał(a):
trochę ślizga się sprzęgło no i chciałbym doprowadzać autko do coraz lepszego stanu dlatego jutro zamawiam sprzęgło EXEDY:http://allegro.pl/513-sprzeglo-mazda-62 ... ml#gallery
Daj znac jak sprawuje się nowe sprzęgło. Czeka mnie tez wymiana za rok a cena jest przystępna widze
697-991-984 lub PRIV

697-991-984 lub PRIV

Iraz, skacze aż za bardzo
musiałem zdemontować osłonę głośnika bo głośnik w nią napieprzał
muszę zrobić jakieś dystanse albo inną osłonę...
Sebo sprzęgło wymianiam dopiero w przyszłym tygodniu w Mazvagtech w Mysłowicach. napisze później jak poszło.
Byłem tam dzisiaj i gadałem z Panem Mariuszem, w porzadku gość, nie dziw że ich polecają Mazdowicze ze śląska i nie tylko
Ja kupuje sprzęgło na miejscu nie przez internet, uważaj na te z internetu bo Pan Mariusz mówi że niektórzy w ciula lecą i sprzedają tarczę EXEDY a reszte zestawu kompletują z tańszych części stąd niższa cena
Jak przy mnie dzwonił to cały komplet EXEDY 700zł :O
zamówiłem u siebie za 540~ ale jeszcze do negocjacji
i jak przyjdzie to zobacze czy komplet jest cały z EXEDY czy nie.....
jutro przyjdzie to dam znać
póki co będąc w markecie zakupiłem coś do rdzy, do konserwacji podwozia przed zimą i srebrny hammerite na zaciski

kupiłem jeszcze czołówkę bardzo przydatną jak się gmera przy aucie i nie tylko, doskonale sprawdza się tam gdzie potrzebujemy wolnych rąk a jest mało światła.
bardzo jestem zadowolony z tego taniego i praktycznego urządzenia
koszt 25zł + baterie 6zł
były jeszcze z 8 i 20 ledami ale wcale nie swiecily mocniej niz ta bo tutaj jest zwierciadło.
dodatkowo ta jest wodoszczelna
fu*ck yeah 

Sebo sprzęgło wymianiam dopiero w przyszłym tygodniu w Mazvagtech w Mysłowicach. napisze później jak poszło.
Byłem tam dzisiaj i gadałem z Panem Mariuszem, w porzadku gość, nie dziw że ich polecają Mazdowicze ze śląska i nie tylko
Ja kupuje sprzęgło na miejscu nie przez internet, uważaj na te z internetu bo Pan Mariusz mówi że niektórzy w ciula lecą i sprzedają tarczę EXEDY a reszte zestawu kompletują z tańszych części stąd niższa cena
Jak przy mnie dzwonił to cały komplet EXEDY 700zł :O
zamówiłem u siebie za 540~ ale jeszcze do negocjacji
jutro przyjdzie to dam znać
póki co będąc w markecie zakupiłem coś do rdzy, do konserwacji podwozia przed zimą i srebrny hammerite na zaciski

kupiłem jeszcze czołówkę bardzo przydatną jak się gmera przy aucie i nie tylko, doskonale sprawdza się tam gdzie potrzebujemy wolnych rąk a jest mało światła.
bardzo jestem zadowolony z tego taniego i praktycznego urządzenia
były jeszcze z 8 i 20 ledami ale wcale nie swiecily mocniej niz ta bo tutaj jest zwierciadło.
dodatkowo ta jest wodoszczelna

Radex, ale na mój (nieco spaczony) gust to zimowe felgi pasują bardziej niż letnie, z tym, że ja się kompletnie nie znam
Co do konserwacji podwozia to mnie też czeka po pierwszym
a sprzęgiełko mmm do końca życia spokój
i ślady opon na asfalcie 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Bandit napisał(a):Radex, ale na mój (nieco spaczony) gust to zimowe felgi pasują bardziej niż letnie, z tym, że ja się kompletnie nie znam
no mi tez sie podobaja, sam malowalem
Bandit napisał(a):a sprzęgiełko mmm do końca życia spokój
grozisz mi?

Radex napisał(a):sprzęgło EXEDY mam już w łapkach...
Very nice

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Bandit napisał(a):sprzęgiełko mmm do końca życia spokój
rozumiem że pozbyłeś sie sprzęgła
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.