No panowie czy tylko ja z Anade wybieram sie na spot z regionu śląskiego
Po naszymu, czyli po śląsku – Ślązacy też kochają Mazdy
Światełka juz zrobione znaczy sie zarówki wymienione bo te stare to jakis szajs był i sie przydymiły od srodka no i delikatne wyczyszczenie od srodka soczewek tez pomogło.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
No to ja juz jade jako Klubowicz

Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
no właśnie, wyprzedzenie kilkudniowe przynajmniej, żebyśmy dali radę się zebrać. Ja jestem oczywiście za.
moze 10 – 11 września..
napiszcie swoje propozycje i miejsce spotu

Witam Wszystkich.
Od dawien dawna czekam na jakiegos spota na naszym regionie, moze byc Slask, moze byc Zaglebie
.
Niestety nie mam za duzo wolnego czasu, a dokladnie to jestem w kraju 2 likendy na miesiac
!!!!.
Ale jesli mialbym zaproponowac termin to 24 – 25 wrzesien, ewentualnie 2 tygodnie pozniej.
Mozna by zorganizowac cos wiekszego – fajnie by bylo spotkac sie na jakims lotnisku, tylko problem, gdzie takie znalezc???
Czekam niecierpliwie!
Od dawien dawna czekam na jakiegos spota na naszym regionie, moze byc Slask, moze byc Zaglebie
Niestety nie mam za duzo wolnego czasu, a dokladnie to jestem w kraju 2 likendy na miesiac
Ale jesli mialbym zaproponowac termin to 24 – 25 wrzesien, ewentualnie 2 tygodnie pozniej.
Mozna by zorganizowac cos wiekszego – fajnie by bylo spotkac sie na jakims lotnisku, tylko problem, gdzie takie znalezc???
Czekam niecierpliwie!
- Od: 28 sie 2004, 00:24
- Auto: Mazda626 GE FP,bordo,sedan,SGI
Oho. Widzę sytuacja standardowa. Wszyscy się deklarują, każdy jest chętny a w końcu i tak nic z tego nie wychodzi
Ja oczywiście jestem jak najbardziej za. We wrześniu w zasadzie mi to obojętne kiedy bo cały czas mam wolne
Ja oczywiście jestem jak najbardziej za. We wrześniu w zasadzie mi to obojętne kiedy bo cały czas mam wolne
Cholera i nawet mojapropozycja terminu mi juz dzis odpadla. Nie wiem kiedy bede znowu w Polsce. Chyba nawiaze kontakt z jednym z sysmatykow, ktory mieszka we wiedniu, to moze sie spotkamy i zrobimy jakiegos spocika , heheheh. Ale tak czy inaczej, panowie jest szansa ze moglbym byc w Ojczyznie 1.10. wiec moze wtedy....
- Od: 28 sie 2004, 00:24
- Auto: Mazda626 GE FP,bordo,sedan,SGI