626 GF/FS. Chcę podłączyć światła dzienne, i potrzebuję 12V po uruchomieniu silnika. Gdzie najłatwiej się wpiąć?
Masę podłączam przez postojówki, żeby dzienne gasły po włączeniu normalnych.
Gdzie pod maską znajdę +12V po uruchomieniu?
Strona 1 z 1
kolego...masz to puszkę z bezpiecznikami pod maską, tam ją otwierasz i masz tam sprzodu takich kilka cienkich kabli kolorowych. i na jednym z nich chyba 4od prawej strony znajduje sie właśnie takie cudo, musisz probówko wyłapać dokładnie. pozdrawiam
- Od: 23 mar 2010, 21:41
witam ,chciałbym odświerzyć temat..zamówiłem światła dzienne osram i chciałbym wiedzieć gdzie pod maską znaleść +12v po przekręceniu stacyjki,jest może gdzieś takie miejsce w ditd,to tak coby sie nie wpinać w stacyjke
Madzia 626 Gf diTd-101 KM 1999 r
Radex napisał(a):a jakby po prostu podpiąć się do "plusa" z aku i zamontować po drodze bezpiecznik?
Koledze chodzi o to aby po przekręceniu "włączeniu" stacyjki światła dzienne się włączały a po wyłączeniu gasły, a jak na stałe podepnie pod plus akumulatora to co z tego Radex wyjdzie

Radex napisał(a):a jakby po prostu podpiąć się do "plusa" z aku i zamontować po drodze bezpiecznik?![]()
to by kazdy tak chciał
Madzia 626 Gf diTd-101 KM 1999 r
Radex napisał(a):a no tak nie doczytałem o co kaman ale w sumie tak tez mozna + włącznik swiatel dziennych w kabinie
I mandacik przy pierwszej kontroli
Strona 1 z 1