Witam serdecznie,
Szanowni koledzy Mazdowicze, mam pewien głupi problem i proszę się za bardzo nie śmiać.
Postanowiłem sobie zmienić koła z letnich na zimowe, zakupiłem sobie do tego podnośnik typu żaba co by się za bardzo nie męczyć z oryginalnym podnośnikiem. Wszystko pięknie i ładnie, ale gdy podnoszę samochód za punkty do tego przeznaczone (patrz instrukcja) to niestety strzelają mi plastiki (dokładnie listwa dolna-boczna plastikowa przy drzwiach).
(co najciekawsze instrukcja trochę odbiega od rzeczywistości jeśli chodzi o te punkty).
I teraz pytanie jakie są najlepsze i najbezpieczniejsze punkty do podnoszenia samochodu podnośnikiem typu żabka.
Serdecznie dziękuje za pomoc.
Najlepsze punkty do podniesienia samochodu.
Strona 1 z 1
pooglądałeś sobie od spodu ?
Miejsca zaznaczone w instrukcji są jak najbardziej ok, tylko nie odnoś za progi, ale troszkę głębiej, za część konstrukcyjną. Najlepiej przymierz sobie najpierw lewarek mazdowski i będziesz wiedział gdzie podnosić.
Miejsca zaznaczone w instrukcji są jak najbardziej ok, tylko nie odnoś za progi, ale troszkę głębiej, za część konstrukcyjną. Najlepiej przymierz sobie najpierw lewarek mazdowski i będziesz wiedział gdzie podnosić.
Strona 1 z 1