wasylSDZ napisał(a):wiec pojde przez Ciebie wskazana sciezka, dzis to juz jest za ciemno na "grzebanko"

www.mazdaspeed.pl
michalxxxxx napisał(a):mechanik tak stwierdzil: "jak wymieniasz rozrzad a nie wymienisz pompy wody to tak jak bys tylek umyl i brudne gacie zalozyl"
mahalnet napisał(a):Dzięki za odpowiedź, jutro z rana zajmę się tym i zobaczę co z tego wyjdzie.
Myślę, że zajmie mi to trochę czasu.
Zastanawiam się jak mogę zmierzyć te odległości, może pionowo ustawiona poziomnica > punkt na ziemi, tak samo z 2 kołem i 2 brzegiem kół. Potem miarka.
Radex napisał(a):Ravo kupywał ostatnio kulę diagnostyczną do FIATA, może do MAZDY też taka jest?
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Cóż to za ustrojstwo ta kula diagnostyczna? Jakiś link może, bo brzmi intrygująco
dziękiurwis napisał(a):hahaha
Po przeczytaniu całego wątku moje obie jaźnie doszły do wspólnego wniosku że jesteście nienormalni!
urwis napisał(a):Jakoś tu tak swojsko, zaczynam się tu czuć jak w domu![]()
macieju napisał(a):witam
kupie kołpak taki jak na zdjęciu 1 szt.
nieszczęśliwym losem 1 szt prawdopodobnie odpadła mi w czasie jazdy i zmieniła już właściciela a wiec jak ktoś będzie miał taki sam to niech pisze i poda cenę tu lub na nr gg 2155592
pzdr.
MRN napisał(a):Ja bym wolał bez kołpaków jezdzic
macieju napisał(a):fajnie ale twoja wypowiedz mnie nie obchodzi
pzdr.
Radex napisał(a):miękkie ściany, 0 klamek i kraty w oknach... witaj w domu!![]()
![]()
![]()
Guiliano napisał(a):1. Sprzedający w ofercie wspomniał, że auto, które kupiłem ma podgrzewane lusterka, jak włączyć to podgrzewanie?
2. Elektryczne składanie lusterek polega na tym, że po pchnięciu ich ręką składają się?
3. Wydaje się, że mam wycieraczki do wymiany bo słabo zbierają wodę rozmazując ją na szybie, czy Wy wymieniacie przy takiej okazji całe wycieraczki czy tylko gumy?
Benek01 napisał(a):Niby odpowiedź prosta: światła mijania
Ale to po co po przekręceniu kluczyka świecą światła przeciwmgielne . Mam ustawione pozycję OFF OFF
(Madzia z 2007) a światła świecą.
I pytanie czy mogę jeździć na tych światłach albo przełączyć na AUTO, i jeździć. Lub przełączać na mijania.
Zostały jeszcze halogeny.
Świateł od groma a typowych świateł dziennych nie ma.
Może ktoś wie jak podłączyć LEDY (takie dzienne do montażu w zderzaku)
Dziwnie to Japońce wymyślili, że nie można wyłączyć świateł.
lasic100 napisał(a):Tylko że 5w30 podobno nie zaleca się jeździć na temperaturach wyższych niż 0* C więc jest to trochę mało uniwersalne jak mi się wydaję.
nemi napisał(a):wilus88luki napisał(a):Za japońską robote nie narzekamy wszytko praktycznie jest wręcz idealneFord z tego co wiem ma słabe blachy nie wiem jak z silnikami ? Znajomy niedawno kupił własnie Focusa z 05r tak sie chwalił, że ma czujniki deszczum navi i inne pierdoły a samochód staną w połowie drogi
Wydaje mi sie nie wiem jak reszta osób wole jezdzić samochodem starszym, ale Made in Japan niż samochodem 5 czy tam 6 letnik z pełną opcją takie jest moje zdanie
![]()
PS. Nie krytykuje użytkowników Forda, ale każdy wie jak jest .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości