Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy Premacy z 2001r. silnik DiTD 74KW. Wcześniej jeździłem francuskim (clio), niemieckim(astra) i czeskim autem (octavia)
Tutaj się witamy
Witam!
Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy Premacy z 2001r. silnik DiTD 74KW. Wcześniej jeździłem francuskim (clio), niemieckim(astra) i czeskim autem (octavia)
Teraz przyszedł czas na Japonię. Przez najbliższy miesiąc będę szykował auto do jazdy: rozrząd, poduszki itp, a później liczę już tylko na bezproblemową jazdę 
pozdrawiam
Artur
Artur
- Od: 3 lis 2010, 14:57
- Auto: Premacy '01, RF3F 74KW
Witam ludziska! Posiadam Mazde 323F BG z silnikiem 1600 B+G, bardzo ekonomiczny samochodzik 36L gazu = 400km. 
-
misiek_323f_BG
Witam,
jestem posiadaczem Mazdy 6 od 2 tysięcy kilometrów. Pozdrowienia dla wszystkich kolegów, koleżanek z dłuższym przebiegiem:)
jestem posiadaczem Mazdy 6 od 2 tysięcy kilometrów. Pozdrowienia dla wszystkich kolegów, koleżanek z dłuższym przebiegiem:)
- Od: 4 lis 2010, 12:09
- Auto: Mazda 6/ 2.0 CITD/ 136KM/ kombi/ rok 2002/ wer. exlusive bez xenonów i navi:(
Witam wszystkich użytkowników samochodów marki MAZDA. Stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 1995r. 1.8ccm 90KM. Pozdrawiam z Jaworzna woj. śląskie
-
technik21
Witam Wszystkich posiadaczy wozów Mazdy jak i miłośników tej marki.
Jest to mój pierwszy post, pewnie pojawią się kolejne, mam wiele pytań odnośnie Mazdy 3 BL.
Odpowiedzi tylko zaspokoją żądzę wiedzy bo upatrzone M3 2.0 będzie w tym miesiącu produkowane
A ja już się kurka doczekać nie mogę... ciekawe dlaczego
Pozdrawiam Wszystkich
Jest to mój pierwszy post, pewnie pojawią się kolejne, mam wiele pytań odnośnie Mazdy 3 BL.
Odpowiedzi tylko zaspokoją żądzę wiedzy bo upatrzone M3 2.0 będzie w tym miesiącu produkowane
A ja już się kurka doczekać nie mogę... ciekawe dlaczego

Pozdrawiam Wszystkich

Ja wybieram sprzęty, a Żona kolorki :D
Alochaaaa
aktualnie odkładam klops na Mazde (323f)
Mam nadzieję, że pomożecie jak bede miał cos na oku:)
Jak narazie bezrobotny- może jakieś oferty pracy??
Moją mocną stroną jest brawurowa jazda samochodem Cikłeczento
Pozdro
Mam nadzieję, że pomożecie jak bede miał cos na oku:)
Jak narazie bezrobotny- może jakieś oferty pracy??
Moją mocną stroną jest brawurowa jazda samochodem Cikłeczento

Pozdro
- Od: 5 lis 2010, 19:51
- Auto: M5 CR 2009r,
2.0B+LPG 146 KM
WarunekPL napisał(a):Moją mocną stroną jest brawurowa jazda samochodem Cikłeczento
Wow

Ogolnie powitać wszystkich nowych
-
Szalotka
gromaciek napisał(a)::)
Witamy Gromaciek !
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Witam Was serdecznie, jestem tu nowy i mam nadzieję że zostane tu na dłużej z Wami.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
-
DJ_TRANCE
Witam,
Forum przeglądam od kilku miesięcy. Liczę, że już niedługo, być może z pomocą blackiego24, stanę się posiadaczem mazdy 6 w hatchbacku rocznik 2003/2004. Poszukiwania mają się ku końcowi.
Święto Niepodległości świętem wolności od komunikacji miejskiej. Wczoraj kupiona madzia, brakuje słów, żeby ją opisać, wspaniale się sprawuje na trasie.
Będzie mi miło przebywać w waszej społeczności. Na chwilę obecną podlegam pod region kuj-pom.
Maciek vel. don_ramirez
Forum przeglądam od kilku miesięcy. Liczę, że już niedługo, być może z pomocą blackiego24, stanę się posiadaczem mazdy 6 w hatchbacku rocznik 2003/2004. Poszukiwania mają się ku końcowi.
Święto Niepodległości świętem wolności od komunikacji miejskiej. Wczoraj kupiona madzia, brakuje słów, żeby ją opisać, wspaniale się sprawuje na trasie.
Będzie mi miło przebywać w waszej społeczności. Na chwilę obecną podlegam pod region kuj-pom.
Maciek vel. don_ramirez
Ostatnio edytowano 11 lis 2010, 10:08 przez don_ramirez, łącznie edytowano 1 raz
-
don_ramirez
Witam wszystkich forumowiczów.
Jeszcze mazdy nie mam ale już chyba za tydzień będzie
Pozdrowienia dla wszystkich
Jeszcze mazdy nie mam ale już chyba za tydzień będzie
Pozdrowienia dla wszystkich
-
niejacek6
WITAM WSZYSTKICH!!! JESTEM OD MIESIĄCA POSIADACZEM MAZDY 6 2.3L
CHĘTNIE DOWIEDZIAŁBYM SIĘ WSZYSTKIEGO O TYM MODELU
POZDRAWIAM!!!