w innym dniu też bedzie tylko trzeba ustalić jeszcze kiedy
SKIERNIEWICE – spotkania regionalne
Oczywiście , ze tak 
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
radek.zab napisał(a):ooo widzę, że i koledzy z Piotrkowa są chętni
Raczej 1 kolega

No chyba , ze kogoś jeszcze znajde do tego czasu chetnego to przyjedziemy
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Zapraszamy wszystkich na Jesienny MegaZlot do Piotrkowa Trybunalskiego
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
No właśnie ludziska, ja bym chętnie się spotkał w skierkach, zobaczył wasze mazdeczki
W sumie jestem świeżym posiadaczem maździochy i jeszcze nie bylem na żadnym zjeździ, zlocie. Myślcie nad jakimś piątkiem lub sobotą, chętnie przyjadę. Pozdro 
- Od: 29 wrz 2009, 00:17
- Auto: 323F BG
No powiem, że z frekwencją jest kiepsko. Może to pogoda. Ale osobiści stwierdzam, że spotkać się jest ciężko ze względu najzwyklejszego braku czasu. Ja bym się chętnie przejechał spotkać, ale od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00 siedzę w pracy, a w weekendy mam szkołę. Przy grubszej dyskusji dałoby się to obejść w jakiś magiczny sposób, ale np. ja w swojej Maździe nie mam się chwilowo czym chwalić. Przez to że pół miasta to remonty dróg to Mazda jest ciągle brudna, a i żadnych ciekawych zmian w niej nie przeprowadziłem, no chyba, że nowe radio firmy Sony 
Jeżeli udałoby wam się jakoś zgadać/ustalić termin spotu to dajcie znać. Forum przeglądam praktycznie codziennie, a i jest mój mail. Zapewne nie będzie to spot na miarę łódzkiego, ale zawsze coś. xD
Pozdrawiam
Jeżeli udałoby wam się jakoś zgadać/ustalić termin spotu to dajcie znać. Forum przeglądam praktycznie codziennie, a i jest mój mail. Zapewne nie będzie to spot na miarę łódzkiego, ale zawsze coś. xD
Pozdrawiam
- Od: 15 lip 2010, 22:57
- Auto: Mazda 323F 1.6 16V
Szkoda, że u was bida
Może my was odwiedzimy w jakiś weekend? będzie spot międzyregionalny
Może my was odwiedzimy w jakiś weekend? będzie spot międzyregionalny
-
Ania_TM