WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 21:24

Ty to się nawrócisz ale chyba na Grupę Trzymającą Butlę :P
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Szalotka » 28 paź 2010, 21:30

Lulu napisał(a):spoty klubu Mazda Speed to nie piaskownica dla dzieci .... znowu będzie że się czepiam ...

No akurat w tym przypadku sie czepiasz. Lubie przebywac z dziecmi a czasem nie mam mozliwosci pozostawic ich rodzicom wiec jestem zmuszony przyjechac z pociechami badz jedną z nich.
Kiedy mi sie udaje to przyjezdzam sam.
Poczekam az bedziesz miala swoje. Mysle ze wtedy zmienisz zdanie co do porownan spotow z piaskownicą :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 21:33

gromaciek napisał(a):
Lulu napisał(a):spoty klubu Mazda Speed to nie piaskownica dla dzieci .... znowu będzie że się czepiam ...

No akurat w tym przypadku sie czepiasz. Lubie przebywac z dziecmi a czasem nie mam mozliwosci pozostawic ich rodzicom wiec jestem zmuszony przyjechac z pociechami badz jedną z nich.
Kiedy mi sie udaje to przyjezdzam sam.
Poczekam az bedziesz miala swoje. Mysle ze wtedy zmienisz zdanie co do porownan spotow z piaskownicą :)

moim zdaniem po prostu nie zabiera się dzieci na imprezy gdzie ludzie piją alkohol... mam prawo do własnego zdania ....

co innego spoty w lato na powietrzu czy też MCDonal'owe...
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Szalotka » 28 paź 2010, 21:50

Lulu napisał(a):moim zdaniem po prostu nie zabiera się dzieci na imprezy gdzie ludzie piją alkohol... mam prawo do własnego zdania ....

A jesli zrobilbym wigilie w domu to mialbym dzieci za drzwi wystawic ?? Bo alkohol jest ??
Albo w swieta ide do rodzicow to dzieci zostawiam w domu samopas bo tata moze polac cos ??

Lulu napisał(a):co innego spoty w lato

a w lato nie ma alkoholu ?? Co sie ma piernik do wiatraka ??

Lulu prosze Cie ze jesli masz do mnie jakies ale to zalatwiaj to ze mną osobiscie a nie tu. Wspominalem Ci o tym.
Bo teraz to juz przesadzilas troche. Ja mowie. Poczekam az bedziesz miala swoje pociechy.
Koniec dyskusji bo to nie ma sensu.

ps. Wracajmy do ustalenia miejsca i terminu :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 21:56

a może po prostu przestań brać tak wszystko do siebie? Twoja sprawa gdzie prowadzasz swoje dzieci ... nie przeszkadza Ci to że tam gdzie ludzie piją ok ... nie wtrącam się w to jak je wychowujesz ...nie zabronisz mi mieć własnego zdania... i nie musisz negować wszystkiego co napiszę..

Ustalmy zatem najpierw:

Termin
Ile osób

a dopiero wybierzemy najlepsze miejsce na takowe spotkanie.

moja propozycja to żeby został zaplanowany już termin 21 grudnia i lepiej go nie zmieniać, ewentualnie przychylę się do czwartkowego terminu zaproponowanego przez Pinky'ego
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Szalotka » 28 paź 2010, 22:02

Lulu napisał(a):nie zabronisz mi mieć własnego zdania...

Oczywiscie ze nie. Tylko zastanow sie do czego zmierzasz wzgledem mojej osoby.

Lulu napisał(a):a może po prostu przestań brać tak wszystko do siebie?

Ciekawa forma zlagodzenia wyzej wymienionych nie przemyslanie napisanych postow ku swojej stronie.
Ja osobiscie zachowalbym sie inaczej :) Ale lepszy rydz niz nic :)

Oczywiscie ze mogłbym ale tylko wtedy jesli zmieni sie Twoje nastawienie wzgledem mojej osoby. Przeciez ja Ci nic nie zrobilem zebys miala do mnie jakies ale. Ale jak wspominalem to koniec dyskusji w tym temacie. I tego sie trzymajmy. Tak bedzie lepiej. THE END

A wracajac do tematu, ktory jest meritum obecnie to :
Wtorek 21.12 jest dobrym dniem
pinky proponował środe 22.12 (tez dobry dzionek) , nie czwartek :)
Pozostaje wiec wybor wsród tych dwoch dni.
Szalotka

Postprzez pinky » 29 paź 2010, 06:40

Gib napisał(a):Dlaczego pytam, jeśli robimy spota pod hasłem wigilia, a w większości ludzie mają gdzieś wiarę bo im tak wygodnie. Z drugiej strony lubią różne okoliczności religijne, śluby, chrzciny, wigilie i inne marchewki, to nie urządzajmy tego pod hasłem wigilia bo nigdy z tego ciemnogrodu nie wyjdziemy.

Że się tak dopytam piszesz to z przekonania czy żeby się przypier**lić??

Ja środę chyba wystarczająco uzasadniłem na podstawie zebranych doświadczeń z lat poprzednich ;)
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1

Postprzez LookR » 29 paź 2010, 08:41

o matko, ale się "przekomarzacie"... jak jesteście "skonfliktowanie" (tak wnioskuję), to wyjasnijcie sobie wszelkie niedomówienia przy kawie/kuflu piwa itp. Bo zaraz będziecie "prać brudy na forum". Nie mam długiego stażu w klubie i może ktoś zaraz mnie "uciszyć", ale sądzę, że większość klubowiczów podzieli moje zdanie, że forum to nie miejsce na wytykanie sobie tego i owego.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez CezaR83 » 29 paź 2010, 08:52

Dobra koniec tego piep...... niech sami sie dogadują.

Termin na wigilie wtorkowy mi odpowiada, czwartek zdecydowanie nie a środa.... ostatecznie moze byc... we wtorek by sie dogadało wtedy szczegóły.
Miejsce albo restauracja i rezerwacja albo domówka. na to mamy cały listopad by ustalić.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez malutka » 29 paź 2010, 09:20

Jak się nie skończą te docinki, to kulturalnie Wam po banie na ochłodę założę :D

Jak dla mnie to wigilię można przechrzcić na "Klubowe spotkanie przy śledziu" – jak to mówią każdy powód do picia dobry.
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Mazd Max » 29 paź 2010, 10:07

A ja bym zrobił Śledziowe spotkanie w klubie hahaha
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Szalotka » 29 paź 2010, 10:57

To na spocie 9.11 ustalimy sobie wstepnie gdzie i jak bedziemy sie śledzic :D
Natomiast na kolejnym spotkaniu t/j 23.11 podejmiemy decydujace kroki. Akurat na miesiac wczesniej zeby kazdy mial czas na zaakceptowanie daty i miejsca :)
Szalotka

Postprzez gutek_wrb » 29 paź 2010, 12:30

Radzę dobrze na spocie obadać temat" wigilii " bo grudzień to szczególny miesiąc i do 15 listopada trza by już wstępnie zaklepać rezerwację :> aby potem nie siedzieć w lokalu z ostatnimi Mikołajami <piwo> bo do świat to tez okres ich grasowania i wynajmu prze firmy i instytucje <czarodziej>
A poza tym w sobotę(18.12) to można się spotkać o 21 i posiedzieć do bólu! (tak że zakupy i makijaże zdążycie zrobić) <faja>
A przy Tawernie macie dobry Parking z dojazdem i połączenia ZTM
papa
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez Misiek1986 » 29 paź 2010, 19:44

Co do wigilii to W sumie każdy dzień mi pasuje. Jeśli chodzi o miejsce, to może i mało miejsca jest w starej pradze, ale U Kojota myślę że też dużo go nie było, i też była siekiera, NIE LICZY SIĘ MIEJSCE A KLIMAT JAKI TWORZĄ LUDZIE Tawerna mogła by być <spoko> ale jeśli będzie też mógł i chciał udostępnić mieszkanie,dom itd. to też będzie miło.Co do dzieci na Spotach to nie mam nic przeciwko, bo od zawsze jakieś dzieciaczki były i mimo wszystko nikt nie miał o to pretensji, a wręcz przeciwnie, śmialiśmy się że mali "mazdowicze" rosną :) (i tu nawiąże do dyskusji, co do %) Myślę że każdy jak był mały chodził z rodzicami do rodziny na imieniny itp, i też tam pili, Myślę że to nie jest nic złego, ale to moje skromne zdanie, Pozdrawaim
Forumowicz

Od: 5 sie 2008, 12:32
Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)

Postprzez pinky » 29 paź 2010, 21:05

malutka napisał(a):Jak się nie skończą te docinki, to kulturalnie Wam po banie na ochłodę założę :D

Ale osco hodzi?? Luz blues i hawajskie koszule :D

Tak jak misiek pisze klimat ma być i już :D
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1

Postprzez Szalotka » 29 paź 2010, 21:17

pinky napisał(a):klimat ma być i już

Pewnie ze bedzie :D
Szalotka

Postprzez Gib » 2 lis 2010, 13:51

Jest dziś spot u kojota czy nie ma?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Siw-y » 2 lis 2010, 14:17

Gib napisał(a):Jest dziś spot u kojota czy nie ma?

Nie ma, najbliższy spot jest za tydzień.
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez malutka » 2 lis 2010, 22:04

Gib...... w tytule tematu masz datę i miejsce najbliższego spotkania...
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Gib » 3 lis 2010, 00:13

Spoko, myślałem że jest specjalny dla ortodoksyjnych fanów tego uświęconego miejsca ;) Swoją drogą będę musiał się tam wybrać w sprawie prywatnej niebawem.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t