WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez gutek_wrb » 26 paź 2010, 13:27

Wygląda na to ze możne zabraknąć miejsc na parkingu hahaha .
Taki nam się odzew zrobił ze super <bicz> będzie się działo <faja>
papa
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez Riki » 26 paź 2010, 14:14

Jednak.... tak jak podejrzewałem dziś jestem bez auta, odbieram z zakładu dopiero jutro :| Żałuję, że dziś nie dotrę.... mam nadzieję, że ustalicie wszystko i będą same pozytywne wieści :) ....może ktoś to podsumuje później i wrzuci na forum aby było jasne dla wszystkich... <faja> Pozdrawiam.
Miłego spota...
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez Szalotka » 26 paź 2010, 22:23

No i spociwo zaliczone :)
Ogolnie trzeba podziekować wszystkim przybyłym. Tym starym i tym nowym oczywiscie. Mysle ze wrazenia odniesli dobre i dołączą na stale do naszej grupy :)
Spot organizacyjny przebiegł w spokojnej i przyjaznej atmosferze. Troche na wesolo a kiedy trzeba bylo to na powaznie :) Najwazniejsze ze sie dogadalismy bez jakis wiekszych problemow co do przyszlosci.
Teraz czas pokaze jak to wplynie na dalszą dzialalnosc naszego regionu.
Pozdrawiam i do zobaczenia wedle ustalen 9.11.2010 godz. 20.00 w CH. REAL ul. Jubilerska 1/3 :)

Na zakonczenie chcialem jeszcze raz przeprosic wszystkich za zamieszanie jakie zostalo wprowadzone przez moją osobe. Chcialem takiego spotkania ale zle rozegralem sprawe. Juz zreszta wczesniej sie do tego przyznalem. Wnioski na przyszlosc wyciagnąłem. Mysle ze chyba zostanie mi to wybaczone :)
Ostatnio edytowano 26 paź 2010, 22:44 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
Szalotka

Postprzez Misiek1986 » 26 paź 2010, 22:40

Również dziękuje za spota, miło było zobaczeć tyle ludzi, w końcu coś się zmieniło :) dziękuje koledze od MX3 za towarzyszenie przez całą drogę do domu, he he mieliśmy prywatną mini kolumnę 2 autek :) Do zobaczenia za 2 tyg.
Forumowicz

Od: 5 sie 2008, 12:32
Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)

Postprzez arjot » 26 paź 2010, 23:32

Dzięki, milo bylo spotkac. 20 osob juz robi zdecydowanie silna grupe. Do zobaczenia przy nastepnym kopaniu w opony :–)
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez siwuski » 26 paź 2010, 23:34

My również dziękujemy.

ps. nie można tyle pić pepsi – pęcherz ma ograniczoną pojemność ;P

ps2. jak by co to mam 4 zużyte opony, będzie w co pokopać.
viewtopic.php?f=137&t=97747
Forumowicz

Od: 15 maja 2010, 22:20
Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"

Postprzez Rafał_ » 26 paź 2010, 23:39

Spocik udany <spoko> . Dzięki Maćku za dyplomik, jeszcze tylko pucharek :P
Misiek ledwo za tobą nadążałem ;)
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
jarek.ZE
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 3
CUP 2013 miejsce 2

Od: 25 lis 2008, 01:19
Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04

Postprzez gutek_wrb » 27 paź 2010, 09:37

Też mi było miło poznać osoby nowe i jak i starsze stażem :)
Życzę wszystkim udany i spokojnych wojaży w czasie- Akcji "Znicz" <spoko>
papa
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 27 paź 2010, 12:30

A wiec tak.
Jak narazie to wszystko jest poustalane. Wszyscy zgodni. Temat, ktory chce zacząć byl co prawda wczoraj poruszony ale nie byl priorytetem spotkania. Mianowicie chodzi o WIGILIE KLUBOWĄ Wedle grafiku wypadla by ona 21.12.2010 badz tez zrobic wigilie np. w sobote 18.12.2010 Czasu jest jeszcze sporo ale zeby pozniej nie bylo napiecia ze wszystko na ostatnią chwile to dlatego moze warto juz powoli zaczac cos myslec w tym kierunku bo czas zleci szybko. Tylko nie nerwowo a na spokojnie. Moze w miedzy czasie komus jakis pomysl wpadnie to niech smialo pisze. Moze ktos ma mozliwosc zrobienia wigilii w domu ??. Moze jakis lokal ??. Bo w razie czego warto wczesniej zrobic rezerwacje.
Jesli chodzi o lokal to Tawerna przy wisłostradzie mysle ze sie nadaje. W srodku lokal posiada sporo miejsca i jest przyjemnie a raczej nie jest miejscem gdzie atakują tłumy. Jest jeszcze kawiarnia Stara Praga. Na gorze chyba calkiem przyzwoicie jest. Nie odbierajcie tylko tego prosze jako miejsca docelowe tylko jako propozycje, ktorych pewnie pojawi sie sporo bo inne rejony Warszawy takze posiadaja zapewne miejsca nadające sie swiąteczny spot :)
Szalotka

Postprzez gutek_wrb » 28 paź 2010, 13:57

Też by był za wigilią w Tawernie w sobotę 18 grudnia, nawet z racji tych 400 metrów do niej to mogę być szybciej hahaha i przygotować stoliki i (opłatek o,7 schować) <czarodziej>
Bo po niej bym spadał w Bieszczady tj.20.12 <faja>
papa
Forumowicz

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 14:50

gromaciek napisał(a): chodzi o WIGILIE KLUBOWĄ Wedle grafiku wypadla by ona 21.12.2010 badz tez zrobic wigilie np. w sobote 18.12.2010 Czasu jest jeszcze sporo ale zeby pozniej nie bylo napiecia ze wszystko na ostatnią chwile to dlatego moze warto juz powoli zaczac cos myslec w tym kierunku bo czas zleci szybko.

Moim zdaniem kiepskim pomysłem jest robienie wigilli w sobotę to czas kiedy lecimy przed świętami na zakupy, robimy jakieś pieczenie mięsne, przygotowania do świąt sprzątanie etc. Poza tym to sobota więc moim zdaniem raczej czas kiedy każdy chce odpocząć po całym tygodniu pracy...pogrzać tyłek w domu etc

gromaciek napisał(a): kawiarnia Stara Praga. Na gorze chyba całkiem przyzwoicie jest.

NIE. jest mało miejsca ciasno. wystarczy że dwie osoby zapala papierosa i robi się siekiera.

Miejsce na wigilie powinno być raczej taki gdzie moglibyśmy się czuć swobodnie. a nie skrępowani, zgnieceni etc. Może ktoś kto ma duże mieszkanie albo dom miałby ochotę coś zorganizować? Jeśli nie, zawsze można zrobić wigilię u Kojota, tylko nagrzac tam ciut wcześniej, przygotować co nieco, żeby nie było tak że jedna osoba robi zakupy a potem nikt nie poczuwa się do zwrotu kosztów.
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez pinky » 28 paź 2010, 15:03

Lulu napisał(a):Miejsce na wigilie powinno być raczej taki gdzie moglibyśmy się czuć swobodnie. a nie skrępowani, zgnieceni etc

Nie przesadzaj, u kojota tak dużo miejsca było?? I jakoś nikt nie narzekał na skrepowanie i zgniecenie i paliło więcej niż 2 osoby.
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1

Postprzez Siw-y » 28 paź 2010, 15:18

Lulu napisał(a):
gromaciek napisał(a): kawiarnia Stara Praga. Na gorze chyba całkiem przyzwoicie jest.

NIE. jest mało miejsca ciasno. wystarczy że dwie osoby zapala papierosa i robi się siekiera.

15 listopada wchodzi ustawa o zakazie palenia, także to nie jest problemem :P
Ale Stara Praga się niestety do tego nie nadaje bo miejsca jest tam na naście osób.

Jak Kojot posprząta to można i u niego zrobić ale na dzień dzisiejszy miejsce to jest na mocno rezerwowej liście ;)
Obrazek
¼ – 16,851s
Forumowicz

Od: 31 paź 2006, 13:36
Auto: présidentiel

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 15:23

Siw-y napisał(a):

Jak Kojot posprząta to można i u niego zrobić ale na dzień dzisiejszy miejsce to jest na mocno rezerwowej liście ;)

dawno mnie u niego w garażu nie było więc pojęcia nie mam jak to teraz wygląda ... może najpierw sprawdźmy ile osób zadeklaruje swoją obecność na klubowej Wigilii? wtedy łatwiej będzie znaleźć miejsce gdzie i kiedy ją zrobić.

a zatem ... najpierw Termin, potem ile ludzi, potem miejsce ... i tak będzie najlepiej :)
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez pinky » 28 paź 2010, 17:20

Co do terminu to wyjątkowo proponowałbym środę, czwartek w pracy luźniejszy dzień więc będzie można na kacu siedzieć :D
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1

Postprzez Szalotka » 28 paź 2010, 20:56

No to jesli sobota 18.12 nie pasuje to pozostaje tak jak tez wspominalem wtorek 21.12 badz jak pinky sugeruje sroda 22.12 :) Czawrtek odpada bo to dzien ostatnich przygotowan swiatecznych.
Co do miejsca to wspominalem jeszcze o Tawernie przy wislostradzie. Lokal spory, czysty, przyjemny.
Ci co tam byli zapewne wiedzą jak w srodku wyglada. Jak dla mnie bardzo wporzadku. I nie ma tlumow :)
No i Gutek zaoferowal sie ze by tam wszystko ogarnał bo mieszka tuz obok :)
A jak nie to jest jeszcze sporo innych miejsc :) Mozna cos wybrac przeciez. Tylko muszą byc propozycje.
Chyba znacie jakies fajne lokale ??
Co do Kobylki to raczej bym dał sobie na wstrzymanie chcocby z tego wzgledu ze czasowo odeszlismy od spotow w tym miejscu a po drugie ze jesli ktos ma chęc bądz musialby z koniecznosci przyjechac z rodziną ( glownie chodzi o dzieci ) to raczej nie jest to odpowiednie miejsce :)
Szalotka

Postprzez Gib » 28 paź 2010, 21:03

Gromaciek masz zauważalną awersję do Kojot-Garage wiesz?
Co do wigili czy niewierzący też mogą wpaść?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 28 paź 2010, 21:16

Gib bylo przyjechac we wtorek na Bemowo to bys wiedzial jak to sie ma jesli chodzi o KoJot Garage :)
Ogolnie nie mam nic. Kazdemu jesli jakies miejsce nie pasuje to nie przyjezdza tam. To chyba zrozumiale :)
A jesli chodzi o nie wierzacych to mozesz wpasc. Moze sie nawrócisz ?? :D
Szalotka

Postprzez Lulka » 28 paź 2010, 21:19

Gib napisał(a):Gromaciek masz zauważalną awersję do Kojot-Garage wiesz?
Co do wigili czy niewierzący też mogą wpaść?

mogą....

spoty klubu Mazda Speed to nie piaskownica dla dzieci .... znowu będzie że się czepiam ...
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Gib » 28 paź 2010, 21:22

Nie mogłem być we wtorek z powodu choroby mam zwolnienie:P
Nawrócę się jak zobaczę ;)
Dlaczego pytam, jeśli robimy spota pod hasłem wigilia, a w większości ludzie mają gdzieś wiarę bo im tak wygodnie. Z drugiej strony lubią różne okoliczności religijne, śluby, chrzciny, wigilie i inne marchewki, to nie urządzajmy tego pod hasłem wigilia bo nigdy z tego ciemnogrodu nie wyjdziemy.
Ostatnio edytowano 28 paź 2010, 21:26 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t