Mazda 323S BA KF '95
efekt finalny bedzie z pakietem mazdaspeed czy te same co były wczesniej?
robi robote mam nadzieje ze w nowym sezonie wystartujesz w eliminacjach WPP
robi robote mam nadzieje ze w nowym sezonie wystartujesz w eliminacjach WPP
WWW.GTNEMESIS.PL
- Od: 5 lut 2010, 20:49
- Auto: mazda323f ba
Czochra mosznę na maksa jak to mówią
Gratuluję pomysłów i wykonania, naprawdę jest bardzo fajnie
Czemu lusterka nie w kolorze?
miażdży!! takie rzeczy ogląda się z ogromną radością 
weede napisał(a):macius323fba napisał(a):eliminacjach WPP
wątpie, ze laik doceni wklad pracy.
Laik? myśle ze niema na polskiej scenie tuningowej lepszej imprezy jak Wojna Północ-Południe, a sedziowie dobrze znaja sie na rzeczy.
i nie pisz ze to laicy skoro nie byłeś na zadnej eliminacji
pozdrawiam
WWW.GTNEMESIS.PL
- Od: 5 lut 2010, 20:49
- Auto: mazda323f ba
macius323fba napisał(a):Laik? myśle ze niema na polskiej scenie tuningowej lepszej imprezy jak Wojna Północ-Południe, a sedziowie dobrze znaja sie na rzeczy.
i nie pisz ze to laicy skoro nie byłeś na zadnej eliminacji
pozdrawiam
hah nie spinaj się tak, skąd wiesz, ze nie bylem?
sędziów Filipa, Michała i Pawła osobiście znam i są to moi dobrzy znajomi, wiec zluzuj pośladki. Mówie, ze publiczności nie będzie się to podobało to tak jak 350z obklejony pomarańczową folią, czy golf 4 z lampami bory. Takie auta jak to docenią miłośnicy marki mazdy głównie – oczywiście się do nich zaliczam
Adrenaline Addiction.
Doslownie mega to wyglada biale auto i zlote fele a pod maska mega bomba piekne cacko nie idzie sie napatrzec na to zdjecie w calosci z otwarta maska JDM na maxa pozdro
- Od: 3 lis 2009, 11:06
- Auto: Mx3 Powered By KL-ZE
Dzięki za wszystkie opinie, fajnie że pomysł i dobór kolorów się podoba
Tak dobrze tylko na fotkach wyszło, jest jeszcze nie skończone
Co do pakietu Mazdaspeed to może kiedyś, zakładam moje zwężone body które do wiosny pewnie zostanie jeszcze przemodelowane i ku uciesze większości na 99% zniknie lotka z tylnej klapy.
WPP znam, wiem jakie są kryteria oceny, zgadzam się że jest to najlepsza tego typu impreza w naszym kraju, dzięki niej zloty są bardziej atrakcyjne choc nie ukrywam że wolę się wybrac na 3 dniowe imprezy do Czech podczas których są rozgrywane eliminacje Tuning Cup, jeśli na jakimś że zlotów wjadę na matę to bardziej dla zabawy i zaprezentowania auta szerszej publiczności. Autko robię dla siebie, własnej przyjemności i radości z jazdy więc za pucharami, modą i modyfikacjami wysoko ocenianymi przez sędziów gonił nie będę
Co do pakietu Mazdaspeed to może kiedyś, zakładam moje zwężone body które do wiosny pewnie zostanie jeszcze przemodelowane i ku uciesze większości na 99% zniknie lotka z tylnej klapy.
WPP znam, wiem jakie są kryteria oceny, zgadzam się że jest to najlepsza tego typu impreza w naszym kraju, dzięki niej zloty są bardziej atrakcyjne choc nie ukrywam że wolę się wybrac na 3 dniowe imprezy do Czech podczas których są rozgrywane eliminacje Tuning Cup, jeśli na jakimś że zlotów wjadę na matę to bardziej dla zabawy i zaprezentowania auta szerszej publiczności. Autko robię dla siebie, własnej przyjemności i radości z jazdy więc za pucharami, modą i modyfikacjami wysoko ocenianymi przez sędziów gonił nie będę
Tematy o moich autkach
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
323 s ba http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=67569
Pajko napisał(a):Auto teraz wygląda pięknie , wg Mnie nie potrzeba jej żadnych body kitów itp jest MALINAi do tego jeszcze KF pod maską .
Przylaczam sie do powyzszej opinii, jest epicko. Dobra robota

Less roof, more fun

ona na fotkach z 1str.juz wyglada swietnie ale to co sie z nia stalo i dalej dzieje to juz wogole masakra!!
nawet kolorek miala odrobine podobny do mojej
hehhe
zobacz co mi zrobiles--> jest ta godz.,mam na 7do roboty a nie moglem sie powstrzymac zeby przeslidzic cala jej histroei ;]
nie moge sie juz doczekac koncowego efektu
chociaz zastanawiam sie czy rzeczywiscie dobrze zrobiles,ze skrociles te zderzaki i progi, chociaz z 2str.te nasze za... drogi to mogloby sie predzej czy pozniej zle skonczyc:(
ale pelen respect dla Ciebie za projekt,odwage i ogrom wlozonej pracy

zobacz co mi zrobiles--> jest ta godz.,mam na 7do roboty a nie moglem sie powstrzymac zeby przeslidzic cala jej histroei ;]
nie moge sie juz doczekac koncowego efektu

ale pelen respect dla Ciebie za projekt,odwage i ogrom wlozonej pracy

- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
Jak dla mnie bomba, gratulacje
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Od: 29 gru 2008, 03:17
- Auto: Było czerwone Z5, Jest srebrne BP05
Wkład pracy włożony w to autko i v6 pod maską to coś cudownego, wygląda pieknie aczkolwiek złote fele jak dla mnie są zaklepane dla subaru
ale o gustach sie nie dyskutuje
Pięknie oby tak dalej Pozdrawiam
Pięknie oby tak dalej Pozdrawiam
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Ładny projekt
ogolnie uznanie za caly wklad pracy w 323s
z checia bym zobaczyl jak to wyglada na zywo i jak to chodzi
tez mam 323s i zastaniawiam sie co mozna z tym zrobic
sliczna "eSka" powodzenia w dalszych modach
pozdrawiam
- Od: 9 sty 2011, 21:23
- Auto: Mazda 323s 1.5 DOHC '96
Brawo brawo i jeszcze brawo, gosciu respect!!! Cos pieknego sie tworzy s tego co widzialem, ogladalem strona po stronie normlanie rewelacja, gratuluje pomyslu i pozazdroscic zapalu. A fele normalnie my dream:D pozdrawiam i czekam efekt koncowy. moj stary ma s'ke no ale twoja powinna miec nazwe TS:)
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium