Kiedy jakiś najbliższy spot ?
TARNÓW – spotkania regionalne
Witam, juz w domku 
Ja się pisze na kazdy termin
, ciekawy jestem jak wyglonda lakier na Twoim autku tak w realu. Odnośnie numeru koloru pisałem z poprzednim włścicielem.
Ja się pisze na kazdy termin

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Adam44 napisał(a):Witam, juz w domku
Ja się pisze na kazdy termin, ciekawy jestem jak wyglonda lakier na Twoim autku tak w realu. Odnośnie numeru koloru pisałem z poprzednim włścicielem.
Nom nareszcie w domku ...
Lakier różnie wygląda heh ... Na zdjęciach inaczej na żywo inaczej
Odnośnie spotkanka myślę, że w tą sobotę mógłbym podjechać ...
Mam troszke do podrobienia w autku, ale myślę, że się wyrobie
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Witam 
Panowie co myślicie o tym by w Waszej grupie powołać PR'a
Tarnów to spore miasto więc chętnych na spoty nie powinno brakować
kwestia dobrej organizacji, fajnie byłoby gdyby w Tarnowie odbywały się spoty cykliczne
wiem że na początku może być ciężko ale z czasem się rozkręci, bądźmy dobrej myśli 
W Tarnowie o ile się nie mylę jest obecnie 2 klubowiczów Pajko i TR4PSTAR. Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Pozdrawiam
Panowie co myślicie o tym by w Waszej grupie powołać PR'a
W Tarnowie o ile się nie mylę jest obecnie 2 klubowiczów Pajko i TR4PSTAR. Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Pozdrawiam
Takie proste zabiegi to można wykonać tak na prawdę gdziekolwiek. Ja wymieniam choćby nawet na MBMie obok Simply na Jana Pawła – półsyntetyk mobila super s mają po 15zł/l
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
ReeD napisał(a):Takie proste zabiegi
Dla nie których to nie jest takie proste kiedyś wymieniałem olej w takim jednym miejscu, no i nie da się odkręcić śruby spustowej ciągnie z całej siły no i nic mówi cholera nie odkręcę zapiekło się.. ja się patrze co on robi a on dokręca.. po mojej radzie że śrubę odkręca się w lewo puściła momentalnie mina "machera" bezcenna.. wnioski nasuwają się same..
TR4PSTAR napisał(a):Panowie kiedy jakieś spotkanko... ? W mojej okolicy pojawił się kolejny posiadacz Mazdy który jest chętny na spotkanie
W sobotę Panowie Gokarty u was
=> viewtopic.php?f=71&t=106862