Tutaj się witamy
Witam wszystkich Mazdo- maniaków
Od poniedziałek jestem również posiadaczem Mazdy.. 323C
Mam na imie Mateusz ale wszyscy mówią mi Szalik
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
szalik napisał(a):Witam wszystkich Mazdo- maniakówOd poniedziałek jestem również posiadaczem Mazdy.. 323C
Witam i zapraszam do tematu podkarpackiego w dziale Spotkania Regionalne

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Oficjalnie, po kilku postach rozgrzewkowych kłaniam się.
Nasza mazda mpv to amerykańska wersja ES z 2004r. Najczęściej będzie nas wozić po Krakowie, gdzie mam nadzieję poznać innych właścicieli V6 3l.
Nasza mazda mpv to amerykańska wersja ES z 2004r. Najczęściej będzie nas wozić po Krakowie, gdzie mam nadzieję poznać innych właścicieli V6 3l.
Babskie auto, wersja amerykańska viewtopic.php?f=313&t=118894
Cześć chciałem sie przywitać niemam Mazdy lecz od 2lat posiadam forda Probe z silnikiem 2.0 Mazdy a wiem że tu można znaleść dużo ciekawych informacji i pomocy Pozdrawiam
-
notoris
Witam wszystkich Forumowiczów,
jestem od miesiąca szczęśliwą posiadaczką madzieńki demio z 1999 roku. Autko jest świetne, zwrotne i bardzo przyjazne. Pozdrawiam wszystkich
jestem od miesiąca szczęśliwą posiadaczką madzieńki demio z 1999 roku. Autko jest świetne, zwrotne i bardzo przyjazne. Pozdrawiam wszystkich
-
annabela2
witam Was koledzy i koleżanki bardzo serdecznie 
od 2 tygodni jestem posiadaczem mazdy 626 sedan 2.0 benzynka 93 rok
Pozdrowionka
od 2 tygodni jestem posiadaczem mazdy 626 sedan 2.0 benzynka 93 rok
Pozdrowionka
mazda 626
2.0 Etylina
92 rok wersja GE
2.0 Etylina
92 rok wersja GE
- Od: 11 paź 2010, 23:11
- Auto: mazda 626
1993 rok
2.0 benzin ( bez gazu, bo na gazie się zupę gotuje) :D
Witam wszystkich!
Miłośnik mazdy od kilku lat
Najpierw 323F BG, później BA a teraz planuje zakup BJ
Miłośnik mazdy od kilku lat
Najpierw 323F BG, później BA a teraz planuje zakup BJ
-
EmilS
Cześć Wszystkim.
Od kilku dni posiadam Mazde 323F 1998 1.5 BA w kolorze niebieskim. Kolejny Japończyk u mnie po Swiftcie i Civicu. Miejmy nadzieję, że tym dłużej pośmigam.
3macjie się i szerokości!!
Ps. Czy tylko u mnie nie ma podświetlania panelu przełączników i suwaków od nawiewu ?
Od kilku dni posiadam Mazde 323F 1998 1.5 BA w kolorze niebieskim. Kolejny Japończyk u mnie po Swiftcie i Civicu. Miejmy nadzieję, że tym dłużej pośmigam.
3macjie się i szerokości!!
Ps. Czy tylko u mnie nie ma podświetlania panelu przełączników i suwaków od nawiewu ?
- Od: 25 paź 2010, 22:05
- Auto: Mazda
Witam!
Od tygodnia jestem posiadaczem grafitowej mazdy 6 2.0diesel sportkombi 03r. ;]
Pozdrawiam, Paweł
Od tygodnia jestem posiadaczem grafitowej mazdy 6 2.0diesel sportkombi 03r. ;]
Pozdrawiam, Paweł
-
Pawl0
Witam! Jestem potencjalnym nabywcą Mazdy 323. Mam taką nadzieję i na tym forum liczę na pomoc posiadaczy tych aut. Jeśli można, to proszę o info nt. ew. założenia wątku, bo tam jakieś ostrzeżenie jest o min. 30 postach... Dziekuję – Grzegorz
-
G345