jednak obciążenie się rozkłada
IMO to zła konstrukcja bo za wytrzymałość odpowiada najsłabsze ogniowo , a tu jak widać jest różnie
www.mazdaspeed.pl
tdiii napisał(a):Czy madzia w sedanie różni sie czyms od hatchbacka?
tdiii napisał(a):Co sadzicie o podlokietniku? Spelnia on swoja fukcje podporowa czy wylacznie jako schowek? Co do tego sedana to zauwazylem ze ma inne swiatelka z przodu( hatchback ma ladniejsze), bardziej opadajaca linie dachu z tylu(problem z wsiadaniem), na plus jest ten piekny tyl. O ile dluzszy jest sedan od hatchbacka?
tdiii napisał(a):Czy mazda wypuszczala modele bez odtwarzacza CD? znalazlem taka jedna z 2005 sedan gdzie na zdjeciu nie widze tego wejscia na CD na glownym panelu, a w opisie mowia ze taki odtwarzacz posiada. Czyzby zmieniarka w schowku?
tdiii napisał(a):http://zapodaj.net/2c491323bd18.jpg.html
Zdjecia pochodza z dwoch roznych aut co da sie latwo zauwazyc.
Pierwsze dotyczy braku CD – dzwonilem dzisiaj do salonu w niemczech, przedstawiciel uparcie twierdzi ze ten odtwarzacz posiada, ale gdzie to sam dokladnie nie wiedzial... bonus to malowany zderzak eh
http://zapodaj.net/0668f016c876.jpg.html
Druga to niby nie bita nie smiganazdjecie porownywalem do kilku innych w tej samej pozycji i roznica jest kolosalna. Istnieje mozliwosc ze nie zamknal klapy do konca ale watpie.
itd
itd !
Dzisiaj juz mocno stracilem wiare w kupno nie bitego, kompletnie wyposazonego auta bez zadnych niespodzianekAuta szukam juz od lutego, w tym czasie ogladalem kilkanascie aut w PL i niestety kazda bita, jedna mocniej druga slabiej. W komisach czasami sie przyznawali do tego inni za to szli uparcie do konca, ze auto ktore np ma przejechane 30 tys km moze miec wytarta galke biegow jak w 10 letnim polonezie i wiele innych niesamowitych przygod. W niemczech tez nie jest tak kolorowo jak mi sie wydawalo, co fajniesze auto to mialo jakas mala przygode lakiernicza, czego oczywiscie nie ukrywaja niemieckie serwisy mazdy.
Rece opadaja.
Bari napisał(a):Może i dobrze się stało bo stwierdziłem, że chce być pewny samochodu w którym ma jeździć cała moja rodzina więc poszedłem do salonu i kupiłem nówke:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość