Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Ludzie mają nas.... w głowach
Mniejsza już o nich samych, mnie szczerze martwi popularyzowanie takich postaci w telewizji, sieci i innych mediach. Potem dorastające dzieci, oglądają takie głupoty i zamieniają się w kopie tych ciołków. Jeśli macie już trochę odchowane dzieci, które zaczynają dorastać, poświęćcie im trochę czasu, zainteresujecie czymś "zdrowym". Wciągnijcie chłopców w świat motoryzacji, dziewczynę spróbujcie nauczyć upiec jakieś ciasto itp. Można się przy tym świetnie bawić i w jakiś sposób odciągnąć dziecko od głupot 
- Od: 5 lip 2009, 23:42
ten typ rozpier... server
Tomek6 napisał(a):Ludzie mają nas.... w głowachMniejsza już o nich samych, mnie szczerze martwi popularyzowanie takich postaci w telewizji, sieci i innych mediach. Potem dorastające dzieci, oglądają takie głupoty i zamieniają się w kopie tych ciołków. Jeśli macie już trochę odchowane dzieci, które zaczynają dorastać, poświęćcie im trochę czasu, zainteresujecie czymś "zdrowym". Wciągnijcie chłopców w świat motoryzacji, dziewczynę spróbujcie nauczyć upiec jakieś ciasto itp. Można się przy tym świetnie bawić i w jakiś sposób odciągnąć dziecko od głupot
Dokładnie. Kiedy na ulicach widzę zakapturzonego mośka któremu jeszcze kożuch po kakao przysycha do nosa i słucha hophopa z komórki którego tekst składa się z samego k.... s.... p.... to mnie ciarki przechodzą co to będzie za 5 lat
A zapytaj takigo o cokolwiek to pojęcia nie ma. Nie wie dlaczego pada deszcz tak samo jak nie wie czemu w dzień jest widno a w nocy ciemno. Za to na pamięć zna menu komórek z połowy szkoły...
Sorry za OT ale nieciekawie jest

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
A ja mam takiego gostka,ogólnie to tak do końca głupia nie gada jak poprzednicy na filmikach
"Po co mi głębia skoro mam pupę
w pupie mam głębie
!" 
"Po co mi głębia skoro mam pupę

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Też tak kiedyś zrobiłem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
a to tak a propos forum krótka definicja
Forum – prawie idealny sposób komunikacji międzyludzkiej. Prawie, bo, oprócz braku komunikantów, komunizmu i komiksów, na forach można spotkać różnej maści osoby nie pożądane (np. nooby, lamerzy czy dzieci). Forum jest zarządzane przez admina i moderatorów. Admin ma niepodzielną władzę i wszyscy się go boją, na środku forum stoi zawsze ołtarz ku czci admina. Moderatorzy pełnią funkcję kapłanów jedynego boga forum, jakim jest admin. Czcicielami admina nazywa się użytkowników. Dzielą sie oni na dwa odłamy: „eleeta” i reszta. Eleeta to wąska grupa osób, która cokolwiek napisze na forum, to zawsze jest to śmieszne. Eleeta zawsze się śmieje z dowcipów eleety. Zazwyczaj nie dopuszczają oni do siebie więcej osób, chociaż zdarzają się wyjątki. Naśmiewają się z reszty. Reszta natomiast uważa się za bardziej elitarnych niż eleeta. Często wyzywają eleetę, a nie raz też siebie nawzajem. Wśród reszty następują niewyjaśnione podziały, ponieważ wszyscy osobnicy reszty uważają się za eleetę i pogardzają resztą reszty. Dowcipy reszty nigdy nie śmieszą eleety, i czynią okazję do sprzeczek węwnątrz reszty.
Pierwsze forum zostało wymyślone przez Remusa i Romulusa i znajduje się w Rzymie. Fora są jednym z głównych internetowych importerów tworzywa mięsnego, zwanego popularnie spamem.
Forum – prawie idealny sposób komunikacji międzyludzkiej. Prawie, bo, oprócz braku komunikantów, komunizmu i komiksów, na forach można spotkać różnej maści osoby nie pożądane (np. nooby, lamerzy czy dzieci). Forum jest zarządzane przez admina i moderatorów. Admin ma niepodzielną władzę i wszyscy się go boją, na środku forum stoi zawsze ołtarz ku czci admina. Moderatorzy pełnią funkcję kapłanów jedynego boga forum, jakim jest admin. Czcicielami admina nazywa się użytkowników. Dzielą sie oni na dwa odłamy: „eleeta” i reszta. Eleeta to wąska grupa osób, która cokolwiek napisze na forum, to zawsze jest to śmieszne. Eleeta zawsze się śmieje z dowcipów eleety. Zazwyczaj nie dopuszczają oni do siebie więcej osób, chociaż zdarzają się wyjątki. Naśmiewają się z reszty. Reszta natomiast uważa się za bardziej elitarnych niż eleeta. Często wyzywają eleetę, a nie raz też siebie nawzajem. Wśród reszty następują niewyjaśnione podziały, ponieważ wszyscy osobnicy reszty uważają się za eleetę i pogardzają resztą reszty. Dowcipy reszty nigdy nie śmieszą eleety, i czynią okazję do sprzeczek węwnątrz reszty.
Pierwsze forum zostało wymyślone przez Remusa i Romulusa i znajduje się w Rzymie. Fora są jednym z głównych internetowych importerów tworzywa mięsnego, zwanego popularnie spamem.
JOY doesn't want to go home yet :]
- Od: 7 cze 2010, 23:18
- Auto: Mazda Xedos 6 99'
jak sprzedać samochód ?
Dobre:D aż się miło oglądało te kilka minut:) no i oczywiście kupuje!
- Od: 15 lut 2008, 20:57
- Auto: Mazda 323F BA 95r. 1.8 automat
http://www.joemonster.org/filmy/29624/Ej_Ej_W_morde_
Trochę szczęścia...
Trochę szczęścia...
- Od: 8 maja 2010, 11:09
- Auto: Była...323f BA KF GT
Jako sierrafan powiem wam że warto, dwa tygodnie temu kosztowała 4850zł i już miałem organizować fundusze bo koncepcyjnie mi pasuje, niestety po ukazaniu się reklamy cena wzrosła do 5700 a ostatnio 5900. W takim tempie nigdy nie uzbieram 
Stała pod ścianą prężąc kakao