Lista na 20.30:
1. Fiveopac gay1
2. Pit
3. Weede gay2
4. ravestation "the pimp"

5...
www.mazdaspeed.pl
Pit napisał(a):ravestation napisał(a):Pit napisał(a):zapewne z szybkiego numerku z Five'em
a myślałem, że jestem jedyny![]()
![]()
![]()
Powiem Pati!
yasko napisał(a):Lista na 20.30:
siegu napisał(a):yasko napisał(a):Lista na 20.30:
O tej godzinie to będę już w łóżku
Pit napisał(a):Cfaniakhehe
Pit napisał(a):I co, wymyśliłeś coś z tą cewką?
yasko napisał(a):Obiecuję odwiedzać KFC częściej.
Pit napisał(a):szkodnik_byd napisał(a):...jak zresztą zawsze sobie z tym ta dwójka radziła
Krzyś sedno w tym, że "ta dwójka" jest na granicy wytrzymałości psychicznej, jak widzi akcję idiotycznego rumoru o jakieś fotki, czy inne debilizmy młodzieniaszka, który poczuł wiatr w żaglach. Nadchodzi czas na uporządkowanie regionu, jutro sobie z Mariuszem muszę chwilę porozmawiać, Andrzeja niestety nie będzie. Region trwa kupę lat, budowaliśmy go długo, mieliśmy najbardziej zgraną ekipę w kraju. I póki "ta dwójka" trzyma region w kupie, takie akcje nie będą miały miejsca. Ja cały czas jestem optymistą i mam nadzieję, że VIP Julian spadnie na Ziemię.
mily200 napisał(a):Chciałem zauważyć, że od dłuższego czasu to "wielkich" dwóch ma problemy do większości młodszych osób w klubie. Może po prostu dwóch weteranów naszego klubu starzeje się i nie idą z duchem czasu? Jak wstępowałem w szeregi klubowiczów WY byliście zypełnie innymi osobami. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale mam nadzieje, że kiedyś bedzie po staremu.
Pozdrawiam i życze udanego zlotu
ravestation napisał(a):również dzięki za spotabyło przesympatycznie, ciekawe rozmowy, kręcenie wokół słupa i wreszcie (mama nadzieję) poznałem rozwiązanie mojego "huczenia"
RULES napisał(a):Paczka doszła ? Ty dobrze tego przypilnuj bo ja wysłałem na wiochę i obawiam się że nikt tego adresu nie znajdzie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd