Wyniki konkurencji ze zlotu
Borys andrzej miał falstarta i czas juz mu sie liczył dlatego ma 22s.
co do numeru 28 i 59 sprawdze w domu może poprostu przeoczyłem (przepisywałem o 1:00 w nocy)
Jacek również czas sprawdze tylko NR podaj.
Speed a 19 to ja. zerknę tez w domu czy czegos nie pomyliłem przy przepisywaniu.
co do numeru 28 i 59 sprawdze w domu może poprostu przeoczyłem (przepisywałem o 1:00 w nocy)
Jacek również czas sprawdze tylko NR podaj.
Speed a 19 to ja. zerknę tez w domu czy czegos nie pomyliłem przy przepisywaniu.
kristofc napisał(a):na liście widzę rx-7 3.0V6 to auto kogoś z forum?
gromaciek napisał(a):Przejzyj zdjecia. Poczytaj relacje.
People_Hate_Me napisał(a):na forum bodajże zarejestrowany jako piotrRX7
Panowie, 2JZ-GTE nigdy nie był, nie jest i nie będzie silnikiem widlastym!
Z wyniku jestem zadowolony
Dodam tylko ,że jechały 2 osoby
!
W tym ja 100kg wagi
Dodam tylko ,że jechały 2 osoby

W tym ja 100kg wagi
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Pit napisał(a):Panowie, 2JZ-GTE nigdy nie był, nie jest i nie będzie silnikiem widlastym!
to sorry
dzis jest wrzucony nowy plik z poprawkami.
bardziej czytelnie nie umiem
chyba że dostane na PW od każdego numer i nick to postaram sie podopisywać. ewentualna segregacje można zrobić za pomocą filtrów w samym Exelu
a tak swoją drogą Speed jak to możliwe że ja wygrałem z Tobą 2 razy i 2 razy mam gorszy czas od Ciebie?
bo jakoś tego nie mogę ogarnąć....
bardziej czytelnie nie umiem
a tak swoją drogą Speed jak to możliwe że ja wygrałem z Tobą 2 razy i 2 razy mam gorszy czas od Ciebie?
bo jakoś tego nie mogę ogarnąć....
Przepraszam, ale musiałem trochę odpocząć po miesiącu bezsennych nocy
Jutro, max niedziela będzie dokładna lista czasów ze wszystkich konkurencji i szczegółowa statystyka zlotu.
pozdrawiam,
Dawid
Jutro, max niedziela będzie dokładna lista czasów ze wszystkich konkurencji i szczegółowa statystyka zlotu.
pozdrawiam,
Dawid
Don Gregorio napisał(a):Dwa razy występuje auto z nr 47 i co ciekawsze z dwoma różnymi modelami, ponadto auto nr 105 którego nawet nie ma na liście od mckoper'a więc o co b????
Posegregowałbym to wg kategorii i czasów ale no nie mogę bo są niejasności...
to bylem ja
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
mój nr – 18 jednego przejazdu mi nie zmierzyło bo coś tam za to drugi....18.88 jestem drugi w 323f BA i udało się zejść poniżej 19 s

czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte