ravestation napisał(a):chciałem właśnie zapytać, czy wszyscy posiadacze RX8 myślą, że są szybcy
Są tacy (192 KM), od których szybsze jest tylko Ferrari
www.mazdaspeed.pl
ravestation napisał(a):chciałem właśnie zapytać, czy wszyscy posiadacze RX8 myślą, że są szybcy
ravestation napisał(a):a propos Włocławka... never ku*@a more... ja prawie płakałem podczas przejazdu przez tamtejsze drogi...![]()
![]()
ravestation napisał(a):W środę jadę prostować felgę i jak to huczenie " a la piasta" nie ustanie, to się potnę chyba (tudzież zamęczę fiva i pit'a w celu ustalenia źródła stukania)
People_Hate_Me napisał(a):Łukasz czemu zniebieściałeś?
Fiveopac napisał(a):pokemonów
Pit napisał(a):dresomózgów
siara88 napisał(a):Społeczność MS byłaby na pewno większa...
Pit napisał(a): BTW – wie ktoś, co jest przyczyną, gdy jucce zaczynają żółknąć/schnąć końcówki listków? Wiem, że może to być skutek dotykania liści, co staram się ostatnio eliminować.
Pit napisał(a):
Ogólnie odkryłem w sobie duszę botanika
Pit napisał(a):siara88 napisał(a):Społeczność MS byłaby na pewno większa...
Tylko, że ideą klubu nie jest ogromna społeczność. Nie chodzi nam o ilość... Klub to zgrana paczka osób, kolegów, przyjaciół o wspólnych zainteresowaniach, lubiących razem spędzać czas. Nie mamy aspiracji (jak wiele lokalnych nieformalnych klubów) zrzeszania 300 osób. Tutaj nie o to chodzi. Jesteśmy oczywiście otwarci na nowe znajomości, natomiast nastawiamy się raczej na pewny profil ludzi, dla których ważne są określone życiowe zasady i postawy. Dzięki temu następuje naturalna selekcja. Osoby, które podłapią ideę, zostają. I tak kręci się to od lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd