Ok. Czas na kilka zdań z mojej strony 

Nowy Ks... znalazł się godny zastępca. Koper ma wg mnie ogromny potencjał. Chłopak jest kompetentny, zorganizowany i wyjątkowo spokojny. Szacunek się należy. Czuję, że kolejne zloty będą na prawdę dobre. Masz kolego we mnie wsparcie w każdej chwili 

Co do samego zlotu. Lotnisko jak lotnisko, ja za nimi nie przepadam 

Od czasu rakietowej ravo zepsuł mi psychikę i nie chce jeździć nigdzie indziej 

Tak więc konkurencję mnie nie interesowały ale ubaw przy slalomie miałem niezły. Faktycznie zagmatwany był strasznie, ale tu raczej winić należy organizatorów z automobil klubu. Nie bardzo byli podatni na sugestie naszych ludzi doświadczonych w tym temacie. Z plusów lotniska to pierwszy raz zjadłem na nim porządny obiad. "Dewolaj" był przedni 

To co mnie najbardziej kręci na zlotach... Ludzie! Uwielbiam wyjść z auta po przyjeździe i zacząć tourne po lotnisku aby kogoś przywitać i pogadać. Klimat jak na każdym zlocie MS był świetny. Gapcio – byłeś dla mnie największa niespodzianką tego zlotu. Jak mi brakowało Twojej mordy 

Obyś teraz częściej wpadał. Cruel.Art – miło było Cię wreszcie poznać. Dzięki za rozmowy i towarzystwo. Malutka, Pit – Cieszę się, że mogłem Was znowu zobaczyć oraz porozmawiać. Pit, może kiedyś to zagłębie wraz z Porkiem ze śląska odwiedzi ten Twój dom na mazurach 

Hotel i impreza... No i tu się zaczęło. Impreza cudna. Zygu, nicki, PHM, Amroz, Buczosy, Bezy, WLKP i inni... To dzięki wam dzisiaj rano czułem się jak sparciała opona 

Jak zwykle warto. Gdybym mógł to rozdał bym oskary trzem wybitnym osobom. Miejsce 3 dla Szkodnika za brak możliwości jazdy windą pomimo stosownych uprawnień  

Miejsce 2 dla Pana Profesora za zaczarowanie tłumu, dowcipy i ciętą ripostę 

Miejsce 1... dla GRU za awanturę z recepcjonistką o trzy pizze.  

Jak żałuję, że nie miałem wtedy kamery 

Minusy się poprawi, a plusy pozwalają dla długo miło wspominać ten zlot. Mnie się podobało i jak zwykle żałuję, że to już koniec. 
Czas odespać