Gdzie pracują Mazdowicze?
A co tam powitanie bylo to teraz cos o sobie by dzial ogolnie byl uzupelniony 
skonczona resocjalizacja i protetyka sluchu w planach kurator lub wlasny gabinet
a do tej pory tlumacz jezyka migowgo.
skonczona resocjalizacja i protetyka sluchu w planach kurator lub wlasny gabinet
a do tej pory tlumacz jezyka migowgo.
-
markoskrk
Ja jestem Ratownikiem Medycznym, skończyłem studia licencjackie i magisterskie na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi:) Pracuje w Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego w Łodzi. Zespół podstawowy 1. Zapraszam;P
- Od: 6 paź 2005, 23:41
- Auto: Mazda 323 1.3 16v `93->swap na 1.6 16v:)
323 1.8 BP GT w sumie:)
Jestem kierownikiem pociągu w zielonej firmie pod nazwą Koleje Mazowieckie
, jeżdżę pociągami i sprawdzam bileciki, mówią na nas "kanary"
, pozdrawiam wszyskich 

Pozdrawiam wszystkich Andrzej aktaK
- Od: 7 paź 2010, 10:28
- Auto: Mazda 6 2,0 GY, Kombi
Honda Accord CM2, Kombi
Honda Stream Sport, VAN
ja jestem kucharzem w hotelu nowotel w katowicach:) kolo osiedla gwiazdy:) napewno kto mieszka blizej to kojazy ta okolice:) pozdr......
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Prowadzę sklep internetowy z oponami i felgami. Zapraszam. Dla forumowiczów Mazdaspeed na pewno wyciśniemy dodatkowe rabaty
-
gilo
Ja pracuje w takiej prywatnej firmie Ramos w okolicy Dębicy. Firma zajmuje sie pokryciem dachowym ogólnie.. czyli rynny, rury, blachodachówki i inne obróbki na dach. Oczywiście zrobienie tych obróbek jak i montaż. Zajmuje sie właśnie takimi obróbkami, czasem też montażem na wysokościach i rozwożeniem czy jeżdżeniem po towar.. busikiem 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Prowadzę salon fryzjerski w Bydgoszczy. fryzjer bydgoszcz – jeżeli jestescie z bydgoszczy – wystarczy iż powiecie że jesteście z forum – napewno bedzie rabat!
-
paczkakarolina
Ja pracuję w muzeum w Krk. A mieszkam pod Rabką. Łącznikiem między tymi miejscowościami ma być 323F (na razie jest Suza Swift GLX).
-
G345
A ja sobie pracuję jako zastępca kierownika w zakładzie produkującym części do autobusów 
-
QUANTE