Elektryczne lusterka 626 GE – pytania, problemy, montaż
a jak sprawdzic z jakiego kraju jest samochod
tak na przyszlosc 
barteksokol napisał(a):a jak sprawdzic z jakiego kraju jest samochod![]()
tak na przyszlosc
Odszyfrowując num VIN

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
mam maly problem, lusterka zalozone tylko ze lewe lusterko ma inna wtyczne i nie wchodzi w zacisk. Prawe idealnie pasuje. To dziwne bo rozbierane byly z tego samego auta.
dodatkowo lewe lusterka z inna wtyczna ma krotki kablek. Tak wiec jezeli ktos by mial schemat takiej wtyczki to bardzo bym prosil. Na pewno sa 3 kabelki. tylko nie wiem od czego az 3
dodatkowo lewe lusterka z inna wtyczna ma krotki kablek. Tak wiec jezeli ktos by mial schemat takiej wtyczki to bardzo bym prosil. Na pewno sa 3 kabelki. tylko nie wiem od czego az 3
barteksokol napisał(a):mam maly problem, lusterka zalozone tylko ze lewe lusterko ma inna wtyczne i nie wchodzi w zacisk. Prawe idealnie pasuje. To dziwne bo rozbierane byly z tego samego auta.
Regulacja, prawo-lewo i góra-dół oraz minus.
W wersji z podgrzewaniem jest pięć kabelków.
Miałem obie wersje i w obu były takie same wtyczki z obu stron.

to wniosek taki ze nie mam podgrzewanych lusterek, szkoda 
Moge jutro zrobic zdjecie tej wtyczki, jest podbna ale nie pasuje. Poza tym jest bardzo krotki kabelek jak by ktos przy tym majstrowal i cos zmienial.
Moge jutro zrobic zdjecie tej wtyczki, jest podbna ale nie pasuje. Poza tym jest bardzo krotki kabelek jak by ktos przy tym majstrowal i cos zmienial.
barteksokol napisał(a):to wniosek taki ze nie mam podgrzewanych lusterek, szkoda
Z tymi kabelkami był jakiś myk... Tylko teraz nie pamiętam co tam było...

za pomoc bede bardzo wdzieczy, bo dzisiaj kupilem pozostale brakujace elementy i chcialbym to wszystko poskladac i podlaczyc 
A czy w 626 GE mozna zrobic tak jak koledzy tutaj?
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=423&t=129080
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=423&t=129080
Podgrzewanie podgrzewaniem bardziej mi chodzilo czy taka kostka wystepuje w Ge jak w GF i czy na takiej samej zasadzie mozna to zrobic?