BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Dzięki za spota. Wrzucać wyniki gokartowania
i galerię
(zapewne po filmie ją ujrzymy
)
Ostatnio edytowano 17 paź 2010, 23:35 przez Bandit, łącznie edytowano 1 raz
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
spotkanko super
szkoda ze czesc nie dojachala ale i tak zacne grono sie zjawilo wlacznie ze zmienionym julianem
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dzięki mili goście za miniwyścigi kartingowe
Five'owi gratuluję drugiego miejsca w rankingu
Fajnie, że przybyło taki liczne grono, bandit, Suloo, kacy, Krzysiek Nynuch, Żulian, Szkodniś, rave z Patrysią, five... pewnie kogoś pominąłem. Gwoździem programu było oglądanie Juliana z ludzką twarzą
Niestety fotki ze spotkania głównie obrazują właśnie owy gwóźdź, ale po kategorycznym, sms'owo-nocnym sprzeciwie Juliana w temacie publikacji jego wizerunku w internecie (co po części rozumiem, mógłby nie opędzić się od dziewcząt, czy tam chłopców pragnących zdobyć jego serce), fotki wyglądają dość blado

Edit by Grzyby: CIACH foty.
Jeśli ktoś prosi o nieumieszczanie jego zdjęć to należałoby to uszanować a nie robić sobie z tego jaja.
Ostrzeżenie.

Edit by Grzyby: CIACH foty.
Jeśli ktoś prosi o nieumieszczanie jego zdjęć to należałoby to uszanować a nie robić sobie z tego jaja.
Ostrzeżenie.
Grzyb napisał(a):Edit by Grzyby: CIACH foty.
Ostrzeżenie.
Ty Grzyb, Ty sobie jaja robisz, czy co? Uzasadnij proszę szybciutko, w którym miejscu i co złamałem. Wydaje mi się, że delikatnie mówiąc przesadziłeś w tym momencie.
(...)
A Ty Julian, rozumiem, że masz jesienną depresję po ścięciu kłaków, jak każda girl
Sluchaj Piotrze, jezeli sobie czegos nie zycze i informuje Cie o tym wprost to prosilbym, abys jednak to uszanowal. Jezeli chcesz prac swoje prywatne brudy, to zachowaj sie jak facet i zalatwiaj takie sprawy face 2 face. Numer tel do mnie posiadasz – zadzwon, umow sie i zalatwiajmy takie rzeczy osobiscie.
sq2jul napisał(a):Jezeli chcesz prac swoje prywatne brudy, to zachowaj sie jak facet i zalatwiaj takie sprawy face 2 face. Numer tel do mnie posiadasz – zadzwon, umow sie i zalatwiajmy takie rzeczy osobiscie.
Miśku, tyle, że ja absolutnie nic do Ciebie nie mam. Jeżeli Ty jednak czujesz potrzebę kontaktu, zapraszam, adres znasz. Możesz przyjechać, wyżalić się, wypłakać, chusteczkę nawet dostaniesz
Pit napisał(a):Jeśli ktoś prosi o nieumieszczanie jego zdjęć to należałoby to uszanować a nie robić sobie z tego jaja.
Ostrzeżenie.
Jeee
sq2jul napisał(a):zalatwiajmy takie rzeczy osobiscie.
Bedziecie sie bili? Moge byc bezstronnym sekundantem? i nawet jak juz Pit bedzie lezal nieprzytomny to tez go skrycie kopne w rektum
edit: bede robil fotki
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):sq2jul napisał(a):zalatwiajmy takie rzeczy osobiscie.
Bedziecie sie bili? Moge byc bezstronnym sekundantem?
Ostatnio zmieniłem postać w Tekken'ie, więc uważaj, bo mogę Ci urwać łepek i nawet Twoje ciosy nogą z saltem w przód nie pomogą
Fiveopac napisał(a): i nawet jak juz Pit bedzie lezal nieprzytomny to tez go skrycie kopne w rektum
Ty fałszywa małpo!
EDIT:
Co do sprawy Juliana, jeżeli ktoś nie godzi się na to, aby jego wizerunek (nawet anonimowy, z zamazaną twarzą) pojawiał się w relacjach ze spotów klubowych, po prostu nie powinien na nie przyjeżdżać. Cały komentarz z mojej strony do zaistniałej sytuacji. Nie będę w żaden sposób martwił się, czy aby na pewno nie uchwyciłem w kadrze jakiegoś młodego, sfochowanego osobnika. Moją dobrą wolą było zamazanie twarzy, o jaką owy młodzieniec poprosił.
(...)
Czyli Julian jako VIP nie pojawia się na spotach w celu uniknięcia wścipskich papparazzi

nie no ludzie co sie tutaj dzieje
normalnie nie wieże w to co czytam 
powaga zaczyna się źle dziać na tym topicu czego nie rozumiem powiem tak kazda ze stron ma swoje za uszami i powinno to być załątwione poza forum jak zresztą zawsze sobie z tym ta dwójka radziła Panowie piwo uścisk i buzi
a pewne żarty które w trakcie spotkania przechodzą w internecie brzmią bardzo drastycznie więc proponuję sarkastyczne docinki pozostawić sobie na inną okazję
nieby zawsze niepoważny ale zdziwniony całą sytuacją poważny szkodnik
powaga zaczyna się źle dziać na tym topicu czego nie rozumiem powiem tak kazda ze stron ma swoje za uszami i powinno to być załątwione poza forum jak zresztą zawsze sobie z tym ta dwójka radziła Panowie piwo uścisk i buzi
a pewne żarty które w trakcie spotkania przechodzą w internecie brzmią bardzo drastycznie więc proponuję sarkastyczne docinki pozostawić sobie na inną okazję
nieby zawsze niepoważny ale zdziwniony całą sytuacją poważny szkodnik
szkodnik_byd napisał(a):...jak zresztą zawsze sobie z tym ta dwójka radziła
Krzyś sedno w tym, że "ta dwójka" jest na granicy wytrzymałości psychicznej, jak widzi akcję idiotycznego rumoru o jakieś fotki, czy inne debilizmy młodzieniaszka, który poczuł wiatr w żaglach. Nadchodzi czas na uporządkowanie regionu, jutro sobie z Mariuszem muszę chwilę porozmawiać, Andrzeja niestety nie będzie. Region trwa kupę lat, budowaliśmy go długo, mieliśmy najbardziej zgraną ekipę w kraju. I póki "ta dwójka" trzyma region w kupie, takie akcje nie będą miały miejsca. Ja cały czas jestem optymistą i mam nadzieję, że VIP Julian spadnie na Ziemię.
Chciałem zauważyć, że od dłuższego czasu to "wielkich" dwóch ma problemy do większości młodszych osób w klubie. Może po prostu dwóch weteranów naszego klubu starzeje się i nie idą z duchem czasu? Jak wstępowałem w szeregi klubowiczów WY byliście zypełnie innymi osobami. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale mam nadzieje, że kiedyś bedzie po staremu.
Pozdrawiam i życze udanego zlotu
Pozdrawiam i życze udanego zlotu
nic przyslowiowe jaja ogolone gotowy do zlotu
inne kwestie lepiej osobiscie
dzięki za udany wyjazd, idę się położyć bo ciągle na nogach od 3.30 jestem

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Ravestation, Ty lepiej opowiadaj, co tam się działo pod Solcem Kujawskim, gdyż nie widzieliśmy akcji w lusterkach
Weed rzucił info mijając nas, że było wesoło 

Pit napisał(a):Ravestation, Ty lepiej opowiadaj, co tam się działo pod Solcem Kujawskim, gdyż nie widzieliśmy akcji w lusterkach Weed rzucił info mijając nas, że było wesoło
+1
Dzieki wszystkim za naprawde ciekawy zlot, milo bylo was zobaczyc, tak starych jak i fajnych młodych
Kiedy powtórka gokartow?
Less roof, more fun

Pit napisał(a):Ravestation, Ty lepiej opowiadaj, co tam się działo pod Solcem Kujawskim, gdyż nie widzieliśmy akcji w lusterkachWeed rzucił info mijając nas, że było wesoło
zaczęliśmy oboje wyprzedzać... Five się zmieścił a ja leciałem dalej, ale koleś przede mną (którego minął five) zaczął przyspieszać, zaczął się łuk i nagle naprzeciw mnie wyskoczyło auto... walnąłem na maxa po heblach, piszczało na asfalcie jak cholera (nawet nie wiem, czy mnie już zaczęło wykrzywiać i stawiać bokiem, bo zrobiło mi się na maxa gorąco) odbiłem na swój prawy pas i tor jazdy się ustabilizował... pomijam, że po tym mega hamowaniu ten dźwięk "piasty" się na moje zintensyfikował... nie wiem, może to ta krzywa felga daje o sobie bardziej znać...
generalnie jak widać siedzę i piszę tu na forum, także dałem radę

PS. dobrze, że weede zostawił mi miejsce z tyłu jak puknąłem heble na maxa

Witaj w takim razie w świecie żywych again 
tak sie zastanawiam czy jest sens montować większy hamulec w mx-5 jak juz teraz przy predkosci 100km/h zblokowanie wszystkich kol to nie problem. Ale wegenerowany dym spowodowal miejscowe zamglenia
Dobrze, ze nic sie nie stalo.
Fajna jeszcze byla spontaniczna rolka z panem z rx-8 w lodzi
Mazda spalila w calej trasie i na zawodach 10,2l/100km
Fajna jeszcze byla spontaniczna rolka z panem z rx-8 w lodzi

Mazda spalila w calej trasie i na zawodach 10,2l/100km
Adrenaline Addiction.
chciałem właśnie zapytać, czy wszyscy posiadacze RX8 myślą, że są szybcy 

ravestation napisał(a):dobrze, że weede zostawił mi miejsce z tyłu jak puknąłem heble na maxa
To widze, ze ominela nas niezla akcja , tylko blyskajace swiatla z tylu widzielismy heheh
ravestation napisał(a):chciałem właśnie zapytać, czy wszyscy posiadacze RX8 myślą, że są szybcy
Widzileiscie, ze zwolnil bo byl fotoradar?
Less roof, more fun