Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Ja dziś też postanowiłem zrobić coś dla Mazdoliny i.....odpuściłem jej jedno wyprzedzanie...a co, niech ma jak inni i pokula się za traktorem 3 km
(jej się podobało, ale mnie już zaczynał szlag trafiać
).
Pozdrawiam
Ja dziś założyłem klubowe podkładki pod tablice

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
O cholera, ja do mojego nie zaglądałem od kupna auta (4 lata)... Ale jeszcze pali... 
sprawdziłem stan oleju i jest gites przynajmniej tak mi się wydaje bo miałem prawie full jak sprawdzałem w piątek a dziś było jakiś 0.8mm-1mm niżej to pewnie 100ml mi siorpło
a co wczoraj zrobilem porysował samochód,a to wszystko przez zymola że taki śliski i CB się troszkę ślizgało
a co wczoraj zrobilem porysował samochód,a to wszystko przez zymola że taki śliski i CB się troszkę ślizgało

@tomek@ napisał(a):co wczoraj zrobilem porysował samochód,a to wszystko przez zymola że taki śliski i CB się troszkę ślizgało
to tak samo jak z flaszką na weselu Bapki
No w Sobote wypucowałem autko aż mi ręce odpadały : D ale jak się błyszczała

- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
Podkladki przyszly dzisiaj – super.
A w poniedzialek mialem niefajną niespodzianke:
W sobote naprawilem podgrzewanie lusterka kierowcy (dziwne ze w drzwiach wtyczka i gniazdko mialy inny rozklad pinow – co bylo powodem niedzialajacego grzania lusterka). No w kazdym razie ucieszony ze dziala grzanie – podchodze do auta w poniedzialek rano i stwierdzam ze szklo pekniete pionowo na srodku
. Dziwne ze tak po dwoch dniach samo sie rozpeklo. Trzeba bedzie wymienic – chociaz ogarniam teraz wiekszy obszar w lusterku 
A w poniedzialek mialem niefajną niespodzianke:
W sobote naprawilem podgrzewanie lusterka kierowcy (dziwne ze w drzwiach wtyczka i gniazdko mialy inny rozklad pinow – co bylo powodem niedzialajacego grzania lusterka). No w kazdym razie ucieszony ze dziala grzanie – podchodze do auta w poniedzialek rano i stwierdzam ze szklo pekniete pionowo na srodku
- Od: 2 sty 2010, 14:33
- Auto: Mazda 3 BM SkyEnergy 2018
2.0 120KM
Dolałem płynu chłodzącego (cieknie)

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Ja dziś swoją Madzię przyodziałam w zimowe obuwie i troszkę ją wyczyściłam, bo wyglądała strasznie 
-
Lottie
dziś sprawdziłem poziom oleju
i uzupełniłem płyn chłodzący w zbiorniczku wyrównawczym
i uzupełniłem płyn chłodzący w zbiorniczku wyrównawczym
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Zalozylem ledowe swiatelka pod rejestracje 
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM