Pytania i dyskusje na temat spotkania.
ja biorę jutro wiaderko,szampon i rękawice i wogóle cały zestaw i mycie na bezdotykowej bo jak zajadę to cały ciorny będzie ten samochód 
dobra idę dalej pucować
dobra idę dalej pucować
@tomek@ napisał(a):ja biorę jutro wiaderko,szampon i rękawice i wogóle cały zestaw i mycie na bezdotykowej bo jak zajadę to cały ciorny będzie ten samochód
Jestem pierwszy w kolejce
jee będzie kanarkowe cacko
a my dziś mecz Widzew- Legia i pakowanie
do zobaczenia ludziki na trasie i na zlocie

a my dziś mecz Widzew- Legia i pakowanie

do zobaczenia ludziki na trasie i na zlocie
-
Ania_TM
Czy konkurs CarAudio to będzie Sound Off czy dB drag?
Witam !
Dopiero wrócilem
Cały dzień spedziłem przy Mazdzie , zrobilem klamke – Bo byla lekko naderwana , chcialem zrobic LEDy pod tylną rejestracje , lecz niestety dokoncze jutro po zlocie
I niestety mam pecha chyba
Spalila mi sie lampa . Tzn wlączam swiatla i swieci sie lewa lampka , a prawa nie , natomiast jak nacisne na hamulec to sie pali
Podjechalem na stacje kupilem zarowke , wkręcilem i nadal to samo . Nie wiem co jest grane , lewa lampa mi sie nie swieci
Aha odnosnie boiska , pytalem na Gimnazjum 5 – Niestety zajęte , na SP12 rowniez jest ogolnodostępne, na Relaxie niestety rowniez caly dzien jakieś zawody . Takze przykro mi .
Dopiero wrócilem
Cały dzień spedziłem przy Mazdzie , zrobilem klamke – Bo byla lekko naderwana , chcialem zrobic LEDy pod tylną rejestracje , lecz niestety dokoncze jutro po zlocie
Spalila mi sie lampa . Tzn wlączam swiatla i swieci sie lewa lampka , a prawa nie , natomiast jak nacisne na hamulec to sie pali
Podjechalem na stacje kupilem zarowke , wkręcilem i nadal to samo . Nie wiem co jest grane , lewa lampa mi sie nie swieci
Aha odnosnie boiska , pytalem na Gimnazjum 5 – Niestety zajęte , na SP12 rowniez jest ogolnodostępne, na Relaxie niestety rowniez caly dzien jakieś zawody . Takze przykro mi .
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
mam pytanie, jak w tym hotelu będzie z przekąskami typu ogór kiszony itp, będzie to na miejscu, czy swoje trzeba?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Dzieki Lukazie. Z tymi miejscami co piszesz rozmawialem i klops 
Jesli bedzie pogoda bez deszczowa to na dworzu pogramy. Mysle ze w/w kolega zaprowadzi nas tam gdzie bedzie mozna spokojnie pokopac
Jesli bedzie pogoda bez deszczowa to na dworzu pogramy. Mysle ze w/w kolega zaprowadzi nas tam gdzie bedzie mozna spokojnie pokopac
-
Szalotka
buczos napisał(a):pogoda nie za ciekawa :/ W krk mokro, nie ma jak samochodu nawet wypastować
Ja swój dzisiaj umyłem. Jutro ma kropić dopiero około 17:00, więc nie jest źle
http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzki ... rybunalski
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Dla mnie tez
Zapomnialem
Moze na miejscu bedzie pare kartek to sie podpiszemy
Autko gotowe
Mozemy jechać 

Moze na miejscu bedzie pare kartek to sie podpiszemy