Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z lustrzanką, chętny na zrobienie sesji mojej Maździe
Pytania i dyskusje na temat spotkania.
kinki napisał(a):gromaciek, w stolicy organizujesz granie w pilke, moze by tak na zlocie pogracnp w przerwie miedzy czescia lotniskowa a wieczornym bankietem
moze jest obok jakas szkola z boiskiem ze sztuczna nawierzchnia
to jest myśl
kinki napisał(a):gromaciek, w stolicy organizujesz granie w pilke, moze by tak na zlocie pograc np w przerwie miedzy czescia lotniskowa a wieczornym bankietem
moze jest obok jakas szkola z boiskiem ze sztuczna nawierzchnia
heheh dobry pomysł, jestem ZA

- Od: 14 wrz 2007, 22:07
- Auto: Mazda 323f (BA) 2.0 V6 95rok
W recepcji hotelowej zapytam o najblizsze boisko z jakas w miare przyzwoita nawiezchnią i mozemy na godzine czy poltorej wyskoczyc pograc
Ja zabieram mimo wszystko swoją klubową koszulke pilkarska. I dwie pary rekawic bramkarskich
Panowie brac dresy i jakies obowie do grania. Jak nie bedzie padalo to pogramy troche
Niech ktos wezmie pilke. Ja jedna powinienem miec. Przyda sie i druga.
MAZDA GOOOOOOOOOOL

Ja zabieram mimo wszystko swoją klubową koszulke pilkarska. I dwie pary rekawic bramkarskich
Panowie brac dresy i jakies obowie do grania. Jak nie bedzie padalo to pogramy troche
Niech ktos wezmie pilke. Ja jedna powinienem miec. Przyda sie i druga.
MAZDA GOOOOOOOOOOL

-
Szalotka
andrzejq napisał(a):Gorzka tradycyjna rządzi![]()
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś z lustrzanką, chętny na zrobienie sesji mojej Maździeoczywiście jak aura pozwoli
Ze mną przyjedzie fotograf
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Bartg napisał(a):A będą przed meczem testy antydopingowe ?
Raczej po
Druzyna ktora przegra to podczas imprezy bierze mikrofon i ladnie zaspiewa " JESTESMY LESZCZAMI, PRZEGRALISMY Z GWIAZDAMI "
Wiec jest o co walczyc
-
Szalotka