Mam problem z odpalaniem – czasem jak nie odpali za pierwszym razem to później jest problem z odpaleniem albo pójdzie za drugim albo tak padnie ze trzeba czekać z pól godziny i wtedy od pierwszego zapali . Co może być przyczyna czy ktoś miał podobne objawy .Na samej benzynie jest tak samo (wiec wykluczam gaz) poświęciłem sporo benzyny i sprawdziłem.
Dziś kręciłem z przerwami aż padł akumulator – po pociągnięciu odpalił po paru metrach .
Wróciłem na podwórko zgasiłem odpał i znów problem odczekałem jakiś czas odpalił od pierwszego
Rano czy po dłuższym postoju pali od pierwszego nawet dziś jak był rano przymrozek
Proszę o poradę
Problem występuje nadal . Odpali i nie wchodzi na obroty trzeba jakiś czas odczeać .Najczęściej występuje po zgaszeniu i za krótki czas odpał . Jeśli stoi dłużej problem nie występuje
15.10.2010
Jechałem(gaz) w korku przestała wchodzić na obroty parę strzałów zjechałem jakoś na pobliską zatoczkę zgasła i problem z odpaleniem ... w końcu odpaliła po dłuższym postoju w drodze powrotnej bez problemów

Szukam i nic
31.10.2010
Jakoś sobie poradziłem
Wymieniony regulator ciśnienia paliwa na listwie (uszkodzony) i silnik krokowy przy gazie
Póki co objawy ustąpiły