Pytania i dyskusje na temat spotkania.
ja zaraz sobie zrobie liste kto pisze w moich działach i będe chodził i odhaczał 

Gib to mnie możesz odhaczyć (aczkolwiek żebyśmy się źle nie zrozumieli uwielbiam jeździć rowerem np. downhill ewentualnie wyczynowy BMX, ale nienawidzę rowerzystów na drogach
)
To tak jakbym napisał że lubię 1/4 albo drift ale nienawidzę samochodów na jezdni.
Co więcej jeżdżę rowerem po ulicach bo czasem tak trzeba ale jeżdżąc samochodem nie zdarzyło mi się jeszcze a przynajmniej nie pamiętam żeby rowerzysta mnie zirytował na drodze, a co do użytkowników samochodów to dziś już dwa razy jak narazie.
Pozdrawiam.
Co więcej jeżdżę rowerem po ulicach bo czasem tak trzeba ale jeżdżąc samochodem nie zdarzyło mi się jeszcze a przynajmniej nie pamiętam żeby rowerzysta mnie zirytował na drodze, a co do użytkowników samochodów to dziś już dwa razy jak narazie.
Pozdrawiam.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):To tak jakbym napisał że lubię 1/4 albo drift ale nienawidzę samochodów na jezdni.
Pozdrawiam.
e tam
Bartg napisał(a):Dawać dawać, jeszcze 2 osoby i będzie setka
3 osoby
mckoper napisał(a):l3mur91- rezygnacja
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Widzewianka_TM napisał(a):chciałbyś![]()
może być taka, ale panie jadą jako pasażer, ciekawe kto miałby dobry czas![]()
nie mówię, żebym nie chciał
z taką pasażerką zgubiłbym się nawet ścigając się na 1/4
ale co złego to nie ja
Ja jestem chętny , ale jakoś nie mam czasu lecieć na poczte zrobić przelewu
Ewentualnie , zarezerwujcie dla mnie 1 miejsce (Nie wiem założcie
) , i najwyżej przy wjeździe na lotnisko opłate ujszczę – A jesli chodzi o obecność , macie jak w banku ! 

Ewentualnie , zarezerwujcie dla mnie 1 miejsce (Nie wiem założcie
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Bartek założ za mnie , oddam Ci kase na lotnisku
Mogę sie zapisac – Ale pieniazki w pozniejszym terminie
Jakoś tak czas zleciał , i zapomniałem o tym wydarzeniu. Jeszcze będa zapewne wolne miejsca na lotnisku, takze mnie jako przedstawiciela Piotrkowa Tryb. mozecie wpuścic
Mogę sie zapisac – Ale pieniazki w pozniejszym terminie
Jakoś tak czas zleciał , i zapomniałem o tym wydarzeniu. Jeszcze będa zapewne wolne miejsca na lotnisku, takze mnie jako przedstawiciela Piotrkowa Tryb. mozecie wpuścic
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM