wyglad kierwonicy a przebieg
Strona 1 z 1
Generalnie wyglada bardzo ladnie ale przy dokladnym przyjzeniu sie jest lekkie przetarcie na laczeniu calej skory z dziurkowana – delikatnie ale jest. ( jestem pedantyczny jesli chodzi o autko wiec pewnie malo , ktory z innych uzytkownikow by to zauwazyl. ) Przebieg to 47 tys. Przetarcie spowodowane jest pewnie tym ,z eautko jezdzi tylko po miscie i czesto do kerowania uzywam tylko jednej reki.
radzi89 napisał(a):Przetarcie spowodowane jest pewnie tym ,z eautko jezdzi tylko po miscie i czesto do kerowania uzywam tylko jednej reki.
w takim razie po co silnik 2,0 i to TOP SPORT skoro po miescie jezdzisz?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Od: 5 lip 2010, 21:04
- Auto: Mazda 3 1,6 MZ-CD 2005 HB
2.0 bo lubie w miare zwawe autka. Marzy mi sie MPS ale jeszcze troche musza swoja malutka pojezdzic.
Przyznam, ze ten silnik zaskoczyl mnie swoja dynamika
Mazda i tak pelni role auta tylko na lato i wiosne, na jesien i zime przesiadam sie w Jeep`a. Sorry za OT
Przyznam, ze ten silnik zaskoczyl mnie swoja dynamika
Kup sobie renoskór (coś jakby specjalna farba do skóry). Kosztuje z 6 zł, a możesz bardzo ładnie odnowić całą kierownicę. testowałem w kilku autach. Nie ściera się, nie brudzi. Jest też rewelacyjny do butówFox1984 napisał(a):to u mnie ktos chyba jezdził w jakims sygnecie albo tylko po miescie, bo kierwonica jest tak wytarta jakby wygryzionaale za to kluczyk jest słabo straty słabiej niz u znajmoego w 6
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
u mnie mieszek w ładnym stanie pedały w ładnym stanie, tylko ta kierownica wytarta w jednym miejsca jakby przebieg miała z 300tys:/a w porównaniu do auta mazdy 6 z pewnym przebiegiem 100tys stan kierownicy oraz mieszka zmiany biegów w lepszym stanie poza miejscem opisanym wyżej, a możne macie Jeszce jakiś pomysł jak sprawdzić przebieg??stan silnika w dobrym stanie sprężanie sprawdzane ,
- Od: 29 sie 2010, 15:59
Strona 1 z 1