Mazda Xedos 6 CA KF '92
Właśnie, a nie dacie rady przełożyć tego Zlotu? 
Szkoda bardzo, bo ekipa widzę jedzie potężna – cały czas się waham jeszcze czy przyjechać na 4 godziny do 14stej, ale za 100zł wjazd na tak krótko to mi się średnio opłaca...
Szkoda bardzo, bo ekipa widzę jedzie potężna – cały czas się waham jeszcze czy przyjechać na 4 godziny do 14stej, ale za 100zł wjazd na tak krótko to mi się średnio opłaca...
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Toć nie sprzedawaj Madzi 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Bartek hehehe czemu mamy podobne plany ?<rotfl> Też w przyszłym roku zamieniam autko na coś większego- tylko nie mów że to o którym ja myśle
Na PW wysłałem co mam już na oku...
Magdalena piękna i doinwestowana!

Magdalena piękna i doinwestowana!
- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
Pewnie chętni nie będą walić drzwiami i oknami więc zostaniemy ze sobą na dłużej,
kto wie może nawet Madzia dobije u mnie do 20stki a potem już chwilka i żółte tablice
Jarusiek, Radex jestem od dawna chory na E39 jak Mevcia lub A4 po 2002r, ale to jeszcze nie tak szybko
Wątpię abym w najbliższym czasie wrócił do Mazdy bo podoba mi się okrutnie GH lub FD
PS. nie dostałem żadnego PW Jarku
kto wie może nawet Madzia dobije u mnie do 20stki a potem już chwilka i żółte tablice

Jarusiek, Radex jestem od dawna chory na E39 jak Mevcia lub A4 po 2002r, ale to jeszcze nie tak szybko
Wątpię abym w najbliższym czasie wrócił do Mazdy bo podoba mi się okrutnie GH lub FD
PS. nie dostałem żadnego PW Jarku
Jakbym sprzedał Xeda to oczywiście bym się zastanowił, ale właśnie tyle mi brakuje.
Poza tym celuję chyba w 528i lub 530D – tylko automat
Poza tym celuję chyba w 528i lub 530D – tylko automat
a taka ładna milly jest czy była na sprzedaż
Bartek – pamiętaj, jak Twoje plany wypalą to będziesz jeździł do bawarek na zloty, także teraz powinieneś przyjechać.
Bartek – pamiętaj, jak Twoje plany wypalą to będziesz jeździł do bawarek na zloty, także teraz powinieneś przyjechać.
Barthek1983 napisał(a):Poza tym celuję chyba w 528i lub 530D – tylko automat
Dobry wybór
Polecam, Bartek i Jarusiek – będziecie zadowoleni

Także tą fotkę co mam w podpisie będzie można zrobić razem
Ostatnio edytowano 7 paź 2010, 22:12 przez Mev, łącznie edytowano 1 raz
f*ck
Gdybym nie miał swojej kochanej BeGetki to byłoby autko, którym bym się zainteresował. Zawsze śledziłem ten temat i tego Xeda i nie mogę uwierzyć, że chcesz się go pozbywać dla jakiejś Bawarki
. Świeży lakier – kosmos
– a za wandalizm powinno się ludzi publicznie krzyżować.
Co do felg – poprzednie felgi były o pupę obić i super, że się sprzedały bo na 323F wyglądały znacznie lepiej – te 18stki z RX'a wyglądają naprawdę dobrze, do 100% efektu brakuje im tylko polerki chodź i bez niej jest świetnie.
Do wszystkich, którzy piszą, że na 18stkach nie da się jeździć po Polsce – nie wiecie co piszecie
. Ja mam niższy profil niż Bartek, bo taki tylko się zmieścił do mojej małej BG
, autem jeżdżę na co dzień, a na 18stkach i springach H&R przejechałem już całą Polskę – od Zakopanego, przez Kraków, Lublin, Wrocław, Łódź, Poznań i inne – generalnie już ponad 10tys. km i jadę dalej
.
Co do felg – poprzednie felgi były o pupę obić i super, że się sprzedały bo na 323F wyglądały znacznie lepiej – te 18stki z RX'a wyglądają naprawdę dobrze, do 100% efektu brakuje im tylko polerki chodź i bez niej jest świetnie.
Do wszystkich, którzy piszą, że na 18stkach nie da się jeździć po Polsce – nie wiecie co piszecie
Plany pewnie nie szybko wypalą, bo wszyscy patrzą na rocznik a nie stan, no ale trudno.
Po prostu jeździłem E39 530d – to klasa sama w sobie a Xed jest jakieś dwie niżej.
Śmiejemy się z Jaruśkiem i Mevem, że w dzale X6 zrobimy podforum E39
Na 18" naprawdę nie jeździ się źle, to kewstia przyzwyczajenia i radaru przed oczami
Mam nadzieję, że znowu będzie okazja się spotkać na jakimś regionalnym
a jak nie to będziemy tu się widywać
Po prostu jeździłem E39 530d – to klasa sama w sobie a Xed jest jakieś dwie niżej.
Śmiejemy się z Jaruśkiem i Mevem, że w dzale X6 zrobimy podforum E39
Na 18" naprawdę nie jeździ się źle, to kewstia przyzwyczajenia i radaru przed oczami

Mam nadzieję, że znowu będzie okazja się spotkać na jakimś regionalnym
a jak nie to będziemy tu się widywać

Radex napisał(a):10.000 to mało i moze Ci sie da scierpiec ten dyskomfotrt
10 tys. w 3 miesiące. Poza tym zakładając profil 35 oraz zawieszenie H&R liczyłem się z tym, że będzie twardziej, co nie oznacza, że na 18stkach jeździć się nie da. Poza tym felgi z RX-8 lub inne markowe to nie tania chińszczyzna, więc nie tak łatwo je pogiąć. Oczywiste jest jednak, że decydując się wygląd i poprawę właściwości jezdnych (na bardziej równych drogach
Duże znaczenie ma również jakość opon.