Pytania i dyskusje na temat spotkania.
Może ktoś Cię z Wrocka na holu przytarga 
Btw. Planuję załadować do bagażnika trochę chemii ze sklepu. Będzie okazja kupić pomijając koszty wysyłki
Jak ktoś ma jakieś konkretne potrzeby to proszę śmiało na pw. Dostępne wszystko z www.mpg.na.allegro.pl – dodatkowo powinienem też jakieś produkty zimowe (płyny do szyb, odmrażacze itp).
Btw. Planuję załadować do bagażnika trochę chemii ze sklepu. Będzie okazja kupić pomijając koszty wysyłki
Jak ktoś ma jakieś konkretne potrzeby to proszę śmiało na pw. Dostępne wszystko z www.mpg.na.allegro.pl – dodatkowo powinienem też jakieś produkty zimowe (płyny do szyb, odmrażacze itp).
Grzyby napisał(a):Może ktoś Cię z Wrocka na holu przytarga
zatargać to go będzie trzeba do Wrocławia z powrotem xD
MX-5 BPT
może go dogoni
ravo napisał(a):kurde ale ja mam tak wystrojone auto i na innym nie pojadę a przecież głupotą będzie tankować pełny zbiornik we wro
a co szkoda Ci kasy?

ravo napisał(a):jest oczywiście gdzieś blisko shell z 100 oktanowym racingiem ?
myslisz ze to pomoze?
a tak serio to musisz tak wycyrklowac zeby na oparach doleciec i zatankowac pare litrow zalac co by waga byla odpowiednia
ravo napisał(a):kurde ale ja mam tak wystrojone auto i na innym nie pojadę a przecież głupotą będzie tankować pełny zbiornik we wro
w najgorszym wypadku zostaje Ci bańka,ale to chyba z 100l bo 20 to tylko beknie i nawet nie poczuje
kinki napisał(a):a tak serio to musisz tak wycyrklowac zeby na oparach doleciec i zatankowac pare litrow zalac co by waga byla odpowiednia
kinki o innej sytuacji nie może być mowy
Ravo Tylko rano Kupe zrób żeby być lżejszym xD
panowie koledzy parę postów wyżej pytali o myjkę jakąś w miarę nie daleko od lotniska jest coś takiego?