BYDGOSZCZ / TORUŃ – kolumna na zlot
Nie wjeżdża się do Łodzi przez Zgierz, jedziesz 10km dalej, wyjeżdżasz w Strykowie i masz prostą drogę przez Łódź cały czas 2-3 pasy do samego Piotrkowa 
osobiście z drogą się dopasuje, zawsze chciałem jechać w większej kolumnie
A2 nie jechałem jeszcze, jest płatna? i jaki profil prędkości (tzn. jakich prędkości przelotowych mam się spodziewać)?
a2 jeszcze nie płatna jak jechałem 2 tyg temu to machali dopiero bramki.
predkość standard pewnie na trasie nie wiecej niz 90-100 a na autostradzie srednio 130-140
predkość standard pewnie na trasie nie wiecej niz 90-100 a na autostradzie srednio 130-140
ADHD napisał(a):hehe wiem do czego 5 pije ( jechałem wtedy za nim i widziałem jego twarz w lusterku), nawet PHM jechał za nami 500m dalej
weź nic nie mów... tamta droga była straszna.... a five jak wysiadł z samochodu to miał łzy w oczach na myśl o swych teinach xD
no ja wtedy nie prowadziłem 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
to wszystko Wina Thora
to on prowadził xD
Witam szanownych kolegów, ja również jadę na zlot i chciałbym się podczepić pod kolumnę, tzn dojechałbym albo na autostradę w kole albo do Dąbia gdzie będziecie zjeżdzać z A2, i mam pytanie tak orientacyjnie o której godzinie tam byście byli??
Co do samej trasy to myślę że jest ok, jechałem tą trasą tylko że odbijałem w Łasku i było gites.
PHM zapisałem sobie Twój nr to jak by co będę się kontaktował, tak jestem na pół gwizdka bo jestem w DE i mam kłopoty z netem.
Co do samej trasy to myślę że jest ok, jechałem tą trasą tylko że odbijałem w Łasku i było gites.
PHM zapisałem sobie Twój nr to jak by co będę się kontaktował, tak jestem na pół gwizdka bo jestem w DE i mam kłopoty z netem.
jak juz 2 osoba mowi ze wybrana przezemnie trasa jest w miare to znaczy ze mam 7-zmysł do planowania tras
a podobno 8 do i przebywania a 9 do tego aby julka zmylic z najprostrzej trasy
ale wtedy chcialo mu sie do lasu wiec szukal wymówki 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Czy są już jakieś ustalenia odnośnie wyjazdu grupy piątkowej ?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
krzychsolt napisał(a):PHM zapisałem sobie Twój nr to jak by co będę się kontaktował, tak jestem na pół gwizdka bo jestem w DE i mam kłopoty z netem.
oki to dawaj znać.
podejrzewam że w dąbiu będziemy mniej więcej o 8:30-8:50
People_Hate_Me napisał(a): oki to dawaj znać.
podejrzewam że w dąbiu będziemy mniej więcej o 8:30-8:50
No i fajnie, wcześniej sobie wyjadę żeby było gites.
krzychsolt napisał(a):No i fajnie, wcześniej sobie wyjadę żeby było gites.
spoko loko
People_Hate_Me napisał(a):spoko lokoTylko pamietaj że na lotnisku musimy stać obok siebie
Nie widzę problema
Grupa piątkowa zapewne wyjedzie między 17 a 18:00.
Zakładam, że u mnie na parkingu będzie start.
Każdy chętny na wyjazd w piątek wie gdzie przybyć, także chyba spoko miejsce.
Jak komuś nie pasuje to dawać znać.
Ewentualnie Łuczniczka.
Zakładam, że u mnie na parkingu będzie start.
Każdy chętny na wyjazd w piątek wie gdzie przybyć, także chyba spoko miejsce.
Jak komuś nie pasuje to dawać znać.
Ewentualnie Łuczniczka.
jezeli mielibysmy leciec na Inowroclaw to chyba lepszym punktem bedzie Luczniczka.
Chyba wszystko jedno ja się dostosuję. Jednakże gdybyśmy jechali przez Toruń (preferowana prze ze mnie trasa) to dołączyłbym się przed mostem
To którędy jedziemy ?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: