BYDGOSZCZ / TORUŃ – kolumna na zlot
takie ładne OT było kto je wykoszował 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
po zjeździe bezpośrednio z Autostrady jest jakies 2-3km takiej nienajlepszej nawieżchni (chodzi tu nie o dziury tylko o koleiny) ale spokojnie lajtowo 70-90 da sie przekulać
a poźniej w miare płasko i bez jakichś większych utrudnień. a od Łaska to nie wiem 
dzieki za konkret
to może podejmiemy jakąś męską decyzje którędy jedziemy?
i kto poprowadzi ten cały peleton xD
drogę trzeba by ustalić:D co do prowadzenia peletonu to powinno to być najwolniejsze auto lub najwolniejszy kierowca aby caly peleton nadążał za prowadzącym a nie jakiś wariat którego nikt nie dogoni 
szkodnik_byd napisał(a):drogę trzeba by ustalić:D co do prowadzenia peletonu to powinno to być najwolniejsze auto lub najwolniejszy kierowca aby caly peleton nadążał za prowadzącym a nie jakiś wariat którego nikt nie dogoni
w takim razie Szkodnik i Five jadą ostani xD
no własnie mi chodzi o drogę.
może PRowie sie wypowiedzą? i podejmą męską decyzje?
dokładnie propozycji było kilka ja mam serie zawieche wszędzie przejade
a od decyzji nie jestem ja 
ja serii nie mam xD ale przez włocławek jak bedziemy jechać to ja już mowie że więcej niż 30km/h nie pojade xD
Fiveopac napisał(a):PR podjal decyzje, iz odpowiedzialnym za trase jest imć szkodnikwszelkie kompetencje w tej materii skladam w jego macki
Jak nie będzie chciał do lasów skręcać po drodze, jak jeden taki młodzian, to wg mojej opinii może być
sprawa jest mozliwa i nie widze problemu jednak niepewny jest jeszcze moj wyjazd w sobote moze bede prowadził kolumne sobotnia okaze sie tuz przed 
a kiedy będzie info odnośnie trasy xD
wydaje mi się że zaproponowana przezemnie trasa będzie słuszna czyli inowrocław konin autostrada zjazd na Pabianice i potem juz prosto do celu 
6:10:6:30 w inowrocławiu zatem?
standardowo na BP co zawsze
standardowo na BP co zawsze
PHM to napisz mi dokladnie o której się umawiamy u was w Toruniu ( na tej samej stacji co ostatnio?)
i najlepiej podeślij mi na pw swój numer telefonu....
PS. ale jak byśmy pojechali przez Włocławek zaoszczędzimy 60 km
i najlepiej podeślij mi na pw swój numer telefonu....
PS. ale jak byśmy pojechali przez Włocławek zaoszczędzimy 60 km
jak 5:30 wyjedzie bydgoszcz to o 6 bedziemy w inowrocławiu
Bartosz_Mx6 napisał(a):PS. ale jak byśmy pojechali przez Włocławek zaoszczędzimy 60 km
tak ale ja wytłuke sobie całe zawieszenie xD
w toruniu 5:30 na tej samej stacji co ostatnio Czyli Shell za mostem.
nr powinieneś mieć xD 515290897
People_Hate_Me napisał(a):Bartosz_Mx6 napisał(a):PS. ale jak byśmy pojechali przez Włocławek zaoszczędzimy 60 km
nie 60km a 20km jadąc z bydgoszczy sie zaoszczędzi jednak wjazd do łodzi przez zgierz to pomyłka więc nie bardzo wiem o co chodzi zresztą każdy może jechać jak chce spotykamy sie o 9:30 na miejscu
Ostatnio edytowano 6 paź 2010, 16:52 przez szkodnik_byd, łącznie edytowano 1 raz