Pozdrawiam cały zarząd klubu
Pozdrawiam Krzysztof
www.mazdaspeed.pl
farciarz napisał(a):nie jestem w stanie zrozumieć decyzji zarządu jak może i moderatorów ( choć to raczej wątpliwe by uczestniczyli w tym przedsięwzięciu .... bo mają pewnie niezbyt wiele do powiedzenia ... a w zasadzie wpływu na podejmowane decyzje )
farciarz napisał(a):Bardzo bym chciał się dowiedzieć co wpłynęło na na podjęcie takowej decyzji jak również czy zarząd klubu jak i moderatorzy nie chca w tym momencie przyznać sie do pewnego błędu.
Leszek napisał(a):Odpowiednia dyskusja, toczyła się w odpowiednim do tego miejscu, do którego nie masz dostępu. Ja ze swojej strony powiem tak: Klub nie powinien się ze swoich decyzji tłumaczyć przed forumowiczami, którzy są gośćmi Klubu na tym forum.
farciarz napisał(a):No to się chyba kolego pomyliłeś.
Klub stanowia forumowicze. Czy też zarejestrowani czy też nie.
farciarz napisał(a):jeśli spróbuje szanowny kolega wywalić je do kosza
Leszek napisał(a):farciarz napisał(a):No to się chyba kolego pomyliłeś.
Klub stanowia forumowicze. Czy też zarejestrowani czy też nie.
No to mamy różnicę zdań.farciarz napisał(a):jeśli spróbuje szanowny kolega wywalić je do kosza
Nie ma takiej potrzeby, bardzo chętnie usłyszę co mają do powiedzenia "żółci" w tym temacie. Proponuje poczekać na taką wypowiedź.
Borys napisał(a):Pojechałeś z tym gościem, ale jak już coś to farciarz jest tak starym gościem, że już prawie domownik
Krzysztofie, powody znają klubowicze, ale łatwo się domyślić. Tylko pewne zwierzęta nie zmieniają poglądówSam byłem opozycją (wtedy tylko "forumowym gościem") przy zamykaniu poprzednio NM i powiem tylko, cieszmy się z tej decyzji.
PS Gość w dom, Bóg w dom
Borys napisał(a):Pojechałeś z tym gościem, ale jak już coś to farciarz jest tak starym gościem, że już prawie domownik
farciarz napisał(a):Jednak chciałbym kiedyś usłyszeć od władz klubu słowo ....ok....popełniliśmy błąd.
Leszek napisał(a):Miałem kiedyś dziewczynę, nadal traktuję ją jak członka rodziny ale klucze od domu jej zabrałem. Taka dygresja.
Borys napisał(a):Takie teksty typu "gość" czy "gie obchodzi" sprawiają, ze ktoś z kogo mógłby być zacny klubowicz do nas nie przyłączy (lub powróci). Nie jesteśmy w żaden sposób lepsi, tylko dlatego, że utrzymujemy serwer.
Leszek napisał(a):Jak już mówiłem. Rożnica zdań. Ja uważam, że pewne przywileje powinny zostać w gronie Klubowiczów.
Leszek napisał(a):Uważam, że w żadnym wypadku nie powinno paść takie słowo w stronę forumowicza.
ravo napisał(a):p.s Czasami trzeba zmienić swoje zdanie, błędem moim było naleganie i walka o zamknięcie tego działu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy