Post dnia
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
leże

temat pewnie wyleci do kosza wiec dla potomnosci aby bylo weselej – streszczenie:
danio1982 napisał(a):czesc, mam problrm z mazde 6 1,8 ben, kupilem i po 300kilometrah strocila moc i wiecej niz 120 nie pojedzie. prosze o pomoc i zgury dziekuje.
MarQs napisał(a):to takie zabezpieczenie. w Polsce nie mozna szybciej jezdzic. mazda pobiera dane z satelity w jakim kraju aktualnie sie znajduje i dostraja komputer...
IraZ76 napisał(a):MarQs, kumpel ma podobny problem, ale nie posiada nawigacji, czy zwykły moduł GPS wystarczy?
IraZ76 napisał(a):MarQs, kumpel ma podobny problem, ale nie posiada nawigacji, czy zwykły moduł GPS wystarczy?
Maciej Loret napisał(a):Nie wystarczy. Musi mieć moduł szpiegowski zainstalowany...
sowikPL napisał(a):i myszkownice z giberesem zamontowaną pod dywanikiem do odbioru sygnału z satelity Kołtun 13
maselek napisał(a):Właśnie mnie zastanawiało co to za "usrojstwo" jest pod tymi dywanikami
danio1982 napisał(a):dzieki, i napewno to sprawdze, pochodze z Irelandi i bylem u mechanika i powiedzial mi ze to kolektor ssacy, bo ona na wolnych obrotach szarpie i trzy razy mi zgasla, ale bez problemu odpala ponownie,ja juz niewiem co mam myslec,a co wy myslicie.dzieki z gury.
rafusmaximus napisał(a):danio1982 napisał(a):a co wy myslicie
myślimy żeś "cymbał", tylko, że ja jedyny tak "szczery" i bezpośredni jestem, ale to tak na marginesie![]()
Stary, uwierz mi – skąd poCHodzisz i na jakich obrotaCH Ci szarpie, to juŻ nie ma znaczenia, ważne, że masz swojego mechanika... Nie ma co z gÓry dziękować... wystarczy z wysokości 1 metra, strona do wyboru
Leże, kwicze i wogóle pełnie gacie
Pewnie trumbulatora napięcia prontkuf błonconcych nie sprafcił

Pewnie trumbulatora napięcia prontkuf błonconcych nie sprafcił

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
poczekajmy, aż sprawa się wyjaśni, ale jak na teraz to fotki są mega:
viewtopic.php?f=89&t=106001&p=1808575#p1808575
viewtopic.php?f=89&t=106001&p=1808575#p1808575
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Sory Badyl ale zmiażdżyłeś system tym postem
...
Buhahaha

AmRoZ napisał(a):Nie no chłopaki flaga to podstawa tak więc siwy ma jedną ! mam nadzieję ze zorganizuje badyla żeby ją powiesić na nim .... kto ma jeszcze ? trzeba to sprawnie zorganizować żeby potem lipy nie było i nic nie robić na ostatnią chwilę ...
Badyl napisał(a):AmRoZ napisał(a):zorganizuje badyla żeby ją powiesić na nim
Chyba żartujesz
Buhahaha
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
shorty1988 napisał(a):jakbym miał kupować Eclipse (na 80% tak będzie) to napewno sciągnę z Niemiec z książką serwisową itd. chce mieć pewność co do stanu samochodu
brii napisał(a):Taniej będzie kupić książkę serwisową tutaj – nawet za drobną dopłatą dadzą Ci wpisy jakie chcesz razem z pieczątkami

Z innego forum:
"Witam. Auto stało 2 dni-2.0 benzyna, rano przychodze-pyk auto zapaliło na dyg. Po 30km przejechanych, wsiadam przekrecam kluczyk-0 krecenia rozrusznikiem, kontrolki słabo świeca na tablicy, bawie sie klemami-nie ma szans zapalic. Moj akumulator zamienilem z klientem ktory ma diesla, tez nie moze zakrecic. Pozyczyl mi swoj aku-bez problemu uruchomilem. Po wyjeciu aku wyszlo tak: przy obciazeniu tj. podlaczenie zarowki natezenie pradu na mierniku wyszlo 8,5V, bez obciazenia wskazuje 12,5V. Dobry jest ten akumulator czy smietnik? Chcialem podladowac, ale nie ma wody w celach, a na prostowniku pokazuje tak jakby byl naladowany prawie na maxa. Co jest grane?"
Elendir12 napisał(a):Ja z płunu mam pytanko bo obecnie mam wode destylowanano i byłęm u mechanika i ten mi gada że woda ta wytrzymuje do -28 stopni i generalnie z wymiania płynu może być jakiś problem że tak niechętnie do tego wszyscy podchodzą czy co jest ?:) i czy napewno mi ta woda wytrzyma zima
Kolega mnie poprostu zabił

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
bullet napisał(a):Generalnie Taty to takie jeżdżące trumny. Lepiej tym w nic nie stuknąć a na pewno nie przydzwonić. Jakby miał to być samochód do pracy typu pickup czy bus do towaru to wybrałbym coś z wyższej półki technicznej – Nysa, Żuk, Tarpan.
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
Kubula napisał(a):Ja jestem Ratownikiem Medycznym, skończyłem studia licencjackie i magisterskie na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi:) Pracuje w Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego w Łodzi. Zespół podstawowy 1. Zapraszam;P
Ja dziękuję za takie zaproszenie

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
No ja bym tylko może zmienił płyn ( może pracuje na wodę ) w tej skrzynce dodając troszkę trocin
.
Sprzęgieł bym nie ruszał, bo za dużo ich tam .... hehe
Sprzęgieł bym nie ruszał, bo za dużo ich tam .... hehe

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008