Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Tak dalej pojdzie Andrzeju to te 9 skonczy sie 9 pazdziernika a zlot jest 16.10  Wiec szykuj sie ze czeka Cie wizyta portfelowa w monopolu
 Wiec szykuj sie ze czeka Cie wizyta portfelowa w monopolu  Chyba ze masz jakies wesele tydzien wczesniej
 Chyba ze masz jakies wesele tydzien wczesniej  Ale kto by Ci dał tyle flaszek zeby jeszcze na tydzien zostalo plus weekend zlotu
 Ale kto by Ci dał tyle flaszek zeby jeszcze na tydzien zostalo plus weekend zlotu  

- 

Szalotka
AmRoZ napisał(a):wydawać
Flaszeczki zostaw a wydaj sobie delikatnie na piwerko
2,50 pln Perła ( dobre piwo ), 4,20 pln Lech 0,6 ( bardzo dobre piwo ) i sikacze z marketów nie przekraczajace 1,60 pln ( wspomnienie po piwie )

- 

Szalotka
Nie ma jak imieniny teściowej.( na szczęście należę do tego 1,5% zięciów którzy utrzymują dobrą komitywę z drugą "mamą").Wyśmienity obiadek, deserek a później wykwintna wędzonka, boczuś, kiełbaska, baleronik..... Całość zakrapiana Żołądkową Gorzką Delux.... niestety pod koniec imprezy klisz się zerwał  i tylko dzięki mojej drugiej połówce – patrz żonie- udało mi się wrócić do domu.
  i tylko dzięki mojej drugiej połówce – patrz żonie- udało mi się wrócić do domu. 

- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
 AWD AT 2.5 192KM
Ale nastała cisza w temacie   

Ile placiliscie za Esperal 
   Bo cos pachnie ceratą
  Bo cos pachnie ceratą   

U mnie narazie tez :
Niech zyje TRZEZWOSC, trzezwosc i swoboda no i z sokiem malinowym woda sodowa 

Gdzie sie podziały wszystkie moczymordy Czyzby pozmieniali Mazdy na jakies Fordy
 Czyzby pozmieniali Mazdy na jakies Fordy  

Pozdro

Ile placiliscie za Esperal
 Bo cos pachnie ceratą
  Bo cos pachnie ceratą   
 U mnie narazie tez :
Niech zyje TRZEZWOSC, trzezwosc i swoboda no i z sokiem malinowym woda sodowa

Gdzie sie podziały wszystkie moczymordy

Pozdro
- 

Szalotka
dobry wieczór   

przyszedłem się z Wami przeprosić a to wszystko dlatego że jest promocja w Lidlu...
 a to wszystko dlatego że jest promocja w Lidlu...
Panowie ogłaszam wszem i wobec!!!! OKOCIM MOCNE 1,77zł puszkowane bardzo dobrej jakości dostępne w Lidlu!!!! 

miesza we łbie lepiej niż niejedna kobieta i kładzie na glebe lepiej niż Kliczko 

co prawda ja na razie tylko 2 ale po krotkiej przerwie jest szał
aha... jak ktos nie lubi mocnego (looser )
 )  to jest calkiem dobry Veltins za 1,99zl
 to jest calkiem dobry Veltins za 1,99zl  tez w lidlu
 tez w lidlu
nie zebym byl jakims PH 

przyszedłem się z Wami przeprosić
Panowie ogłaszam wszem i wobec!!!! OKOCIM MOCNE 1,77zł puszkowane bardzo dobrej jakości dostępne w Lidlu!!!!

miesza we łbie lepiej niż niejedna kobieta i kładzie na glebe lepiej niż Kliczko

co prawda ja na razie tylko 2 ale po krotkiej przerwie jest szał

aha... jak ktos nie lubi mocnego (looser
nie zebym byl jakims PH