Mazda 626 GE FS '92
Piękna 626
ile pracy włożone to szok a myślałeś o lakierowaniu w środku w lampach na czarno ? to by też fajnie wyglądało

- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
Ja tam z rozpórki jestem zadwolony ale ja Mazdą bardzo mało smigam w tym roku zrobiłem może 3-4 tys i to na mega glebie i twardym gwincie więc jako tako samej rozpórki nie odczuwam , jeżeli chodzi o sztywność budy .
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Do garażu auto wjedzie bez problemu , zderzak ściągnięty bo będzie robiony an gładko bez wnęki na rejstracje .
Gib to i tak faza przejsciowa wkrótce wjadą srebrne stalowe 13" z wozidełka mojej narzeczonej
Radex nowe kółka już nie długo będą złożone i jak zwykle polerowane
Gib to i tak faza przejsciowa wkrótce wjadą srebrne stalowe 13" z wozidełka mojej narzeczonej
Radex nowe kółka już nie długo będą złożone i jak zwykle polerowane
Kilka fotek z obecnie trwających prac , przy Magdzie .
Zderzak wstawiony element we wnęce na rejestrację , teraz tylko zderzak pojedzie do malowania , i długo poszukiwane ranty 2,5" i rotor na ten sezon . Rant oczywiście przejdzie zabieg upiększający a rotor w kolor
. Pod maskę a raczej pod auto wjedzie też kolektor 4-2-1 , zakupiony od Lukas'a007

Zderzak wstawiony element we wnęce na rejestrację , teraz tylko zderzak pojedzie do malowania , i długo poszukiwane ranty 2,5" i rotor na ten sezon . Rant oczywiście przejdzie zabieg upiększający a rotor w kolor