ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
dokladnie z siemianowic-takie cos pomiedzy chorzowem,katowicami,bytomiem,piekarami,czeladzia -jednym slowem PRAWIE jak centrum wszechswiata
hahha ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ok,mam Wasze nr.wiec jesli mi nic nie wypadnie do piatku to w koncu sie zjawie na ocene mojej M.... ;] heheh
wiec do piatku;)
P.S nie wiem czy wszyscy widzieli temat o nowych koszulkach(wiem,ze to nie ten dzial) ale co Wy na to aby uzyc jakichs japonskich slow lub znakow na nich?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ok,mam Wasze nr.wiec jesli mi nic nie wypadnie do piatku to w koncu sie zjawie na ocene mojej M.... ;] heheh
wiec do piatku;)
P.S nie wiem czy wszyscy widzieli temat o nowych koszulkach(wiem,ze to nie ten dzial) ale co Wy na to aby uzyc jakichs japonskich slow lub znakow na nich?
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
link do koszulek viewtopic.php?f=65&t=104355
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
Kurcze panowie juz dluzszy czas sledze temat o spotach i za kazdym razem mi nie pasuje
W ten piatek tez bo pracuje na 18
A chcialbym sie w koncu pokazac z moja madzia(poznac ocene innych uzytkownikow) oraz poznac grupe slaska
Moze przeniesiemy spot na sobote? 

- Od: 17 maja 2010, 18:00
- Auto: Mazda 6 SPORT 2.0 EXCLUSIVE CiTD 2004
Jest jakaś szansa na to, że cyklony będą w tygodniu?
Z chęcią bym zajrzał, ale niestety nie jestem w stanie wygospodarować 8 godzin czasu na cyklona
Z chęcią bym zajrzał, ale niestety nie jestem w stanie wygospodarować 8 godzin czasu na cyklona
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Hej Panowie, z racji że ostatnio będę latał w piątki,soboty i niedziele z Bielska do Gliwic, będzie mi po drodze na Wasze spoty. Dlatego będę śledził temat i postaram się kiedyś wpaść
.
Zapraszamy również do Nas, najbliższy spot – 2 Październik.
P.S Miałem dziś okazje być objechany na A4 W Katowicach przez jedną z klubowych mazdek (czerwono ceglana 323f BA +kołpaki na felgach), ale było tyle wody w powietrzu, że nie rozpoznałem właściciela i nr. rej. Pozdro dla kierowcy, było miło.
Zapraszamy również do Nas, najbliższy spot – 2 Październik.
P.S Miałem dziś okazje być objechany na A4 W Katowicach przez jedną z klubowych mazdek (czerwono ceglana 323f BA +kołpaki na felgach), ale było tyle wody w powietrzu, że nie rozpoznałem właściciela i nr. rej. Pozdro dla kierowcy, było miło.
- Od: 28 lut 2007, 16:24
- Auto: MAZDA 6 GJ 2.5 2016
MAZDA 6 GH 2.0 2009 MAZDA 323F BA 1.5 1996
Nie dalo Ci to domyslenia, ze skoro tyle wody w powietrzu to sciganie sie na publicznej drodze to niezbyt madry pomysl
. Ja w takich waruneczkach jak przez ostatnie dni to sobie pomykam 90(nie po miescie oczywscie tylko na Gliwice jak jade. Zawsze dojade a jak widze takich po 160+ jak cisna to mi wlosy juz nawet nie na karku a na plecach staja deba.
Wracajac do tematu. Oczywiscie przyjedziemy na spota.
A tam zlym pomyslem zaraz. Ludzie wybrali ludzie maja. Nie dogodzisz wszystkim chociazbys nie wiem jak sie staral. Wiesz z reszta sam o tym. Mozemy robic w inny dzien tylko, jezeli o mnie chodzi to blagam tylko nie sroda
.
Wracajac do tematu. Oczywiscie przyjedziemy na spota.
A tam zlym pomyslem zaraz. Ludzie wybrali ludzie maja. Nie dogodzisz wszystkim chociazbys nie wiem jak sie staral. Wiesz z reszta sam o tym. Mozemy robic w inny dzien tylko, jezeli o mnie chodzi to blagam tylko nie sroda
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
W woli wyjaśnienia, Nicek777 w 100% się z tobą zgadzam, dlatego zostałem objechany przy moich 95km/h w takich warunkach to i tak było całkiem szybko.
Przecież nie pisałem o ściganiu, tylko o spotkaniu na drodze
sorki za OT
- Od: 28 lut 2007, 16:24
- Auto: MAZDA 6 GJ 2.5 2016
MAZDA 6 GH 2.0 2009 MAZDA 323F BA 1.5 1996
Podziękował. Jak sie uda sie pojawie.
Pozdrawiam