WARSZAWA – Imprezy klubowe

Postprzez Kinguś » 26 wrz 2010, 22:41

a ja z moja historią powinnam iść do tego nowego programu Michała Wiśniewskiego "Opowiedz nam swoją historię" i opowiem historię mojej zaginionej kurtki :D
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 00:11

Postprzez Szalotka » 26 wrz 2010, 23:09

Albo w ''Urzekła mnie Twoja historia" hahaha hahaha hahaha

Nie ma co juz rozkminiac. Temat jest ciezki ale napewno sie wyjasni :D. Przecie zadnego czarodzieja nie było <czarodziej>
Szalotka

Postprzez Misiek1986 » 27 wrz 2010, 01:33

imprezka [tiiit], zresztą w dobrym odpowiednim towarzystwie nie mogło być inaczej, Gdyby nie fakt że o 7:30 wyjeżdzałem do Wrocławia zawieść auto służbowe, a o 4 jeszcze poszliśmy z Emilem do sklepu po 3/4 to By było cudownie. PS. Dla nie wtajemniczonych właśnie wróciłem z Wrocka, wyruszając miałem 0,23mg % we krwi :) ale dałem radę :) a odmówić nie mogłem picia bo 33 urodzinki ma się raz w życiu ;) He he Sylwia mówiłem Ci że moje czytanie książek dziecku sprawia cuda ;P Ogólnie było bardzo fajnie i niech żałują Ci co nie byli :) Pozdrowionka
Forumowicz

Od: 5 sie 2008, 12:32
Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)

Postprzez Szalotka » 27 wrz 2010, 10:00

Misiek1986 napisał(a):moje czytanie książek dziecku sprawia cuda

Przy odpowiednim akcencie to napewno <lol>

Jak zdrowie ?? U mnie juz wszystko w normie :D

ps. Wyjasnia sie chyba sytuacja kurtki :) Rozmawialem z Mariuszem i powiedzial mi ze jak dobrze kojarzy to Kinga przyszla bez kurtki. Sylwia natomiast przypomina sobie taką sytuacje ze Misiek schodził w pewnym momencie do samochodu własnie po Kingi kurtke, bo go o to poprosiła. Gdy wrócił powiedzial ze nie ma kurtki w samochodzie. A kurtka do ktorej nikt sie nie przyznaje i wziela ją Kinga nalezy do mojej mamy, ktora zostawila ją dzien wczesniej bo była impreza rodzinna u mnie :D Wiec morał jest taki ze albo Kinga ma swoją kurtkę w domu albo zostawila ją w pracy w sobotę. Ogolnie komedia jest dobra i to bardzo <lol> Dochodzenie na miare dedektywa Malanowskiego trwa hahaha i najwidoczniej jest to znakiem tego ze nadszedł czas skonczyc definitywnie z alkoholem bo nam nie służy <lol>
Szalotka

Postprzez Kinguś » 27 wrz 2010, 14:23

więc tak co do śledztwa w sprawie mojej kurtki. <czytaj> Malanowski dotarł to źródeł które doprowadziły go do Anny której dzieckiem opiekowaliśmy się z miśkiem w piątek. :D okazało się ze podmiana kurtek nastąpiła u niej w domu. ja nic nie zauważyłam bo rzuciłam kurtkę do samochodu i misiek mnie odwiózł w dresach :) w sobotę w pracy byłam bez kurtki bo pogoda była ładna.
więc bardzo przepraszam zamieszanych w tą sprawę bo zrobiłam ambaras :P :D a impreza bedzie kojarzona teraz tylko z tą sprawa z kurtka <lol>
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 27 wrz 2010, 14:40

To dobrze ze sledztwo dobiegło konca, bo znow mialem rozkminke bo wspominalem ze moja mama kurtke zostawila ale jednak po rozmowie z nią okazało sie ze ją ma :D

To teraz czekamy na przekaz filmowy w sprawie kurtki w programie Polsatu ''Malanowski & Partnerzy'' jest codziennie o 16.30 :D A zaraz po nim jest program ''Dlaczego to ja''. Moze tam cos tez bedzie na ten temat <lol>
Nastepną impreze zrobimy na dworze. Jest zimno i nikt wtedy kurtek nie zdejmie i nie bedzie zamieszania <lol>
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 27 wrz 2010, 14:51

Tak se patrzę z boku i stwierdzam że kolejna impreza musi być topless <czarodziej>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez siwuski » 27 wrz 2010, 15:42

ufff, ale powiem, że to dobry temat na film – kryminał lub dreszczowiec.
viewtopic.php?f=137&t=97747
Forumowicz

Od: 15 maja 2010, 22:20
Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"

Postprzez Szalotka » 27 wrz 2010, 15:50

siwuski napisał(a):ufff, ale powiem, że to dobry temat na film – kryminał lub dreszczowiec.

CSI : Kryminalne zagadki Warszawy <lol>
Szalotka

Postprzez Misiek1986 » 27 wrz 2010, 19:37

Mazd Max napisał(a):Tak se patrzę z boku i stwierdzam że kolejna impreza musi być topless <czarodziej>
\\he he mi się podoba ten pomysł :P

Mam nadzieje że dziś pojawią się zdjęcia tylko muszę się skontaktować z CezaR-em
Forumowicz

Od: 5 sie 2008, 12:32
Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)

Postprzez CezaR83 » 28 wrz 2010, 00:15

Proszę o to Album z Imprezy, w końcu znalazłem chwile pod koniec dnia by to umieścić. :P
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Kinguś » 28 wrz 2010, 01:02

no jest się z czego pośmiać. zabawnie było nie ma co. a co do imprezy toples to ja wolę swoje ubrania podpisać niż się rozbierać tak publicznie. znowu fotek ktoś napstryka i co :P <lol> ale powtórkę można zrobić :) my z miśkiem się piszemy jak najbardziej
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 28 wrz 2010, 21:19

Zdjecia ?? Zostawie to bez komentarza :D
Tak bedzie chyba lepiej hahaha
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 21 paź 2010, 14:01

Co powiecie na sobotni wypad do:

23 października (sobota), United
ROBERT M na żywo

MEGA HIT! POLSKA GWIAZDA z najwyższej Światowej półki!
Zapraszamy do UNITED na następne już z kolei MEGA wydarzenie. Tym razem zagra dla Was niesamowity ROBERT M – gwiazda światowych list przebojów, twórca m.in. takich hitów jak: "SUPER BOMB", czy "DANCE HALL TRACK"!
Długo oczekiwany koncert ROBERTA M! Będzie to niewątpliwie niezapomniane wydarzenie w STOLICY! Na ten wieczór przewidziane są liczne promocje i niespodzianki.

Bilet na sobotni koncert: 20 zł (studenci z ważną legitymacją mają 50% zniżkę!)
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 21 paź 2010, 14:03

Zapytam sie Sylwii jak sie zaopatruje na powyzszą propozycje.
Dla mnie bomba <spoko>
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 21 paź 2010, 15:01

Ja w sobotę na imprezę nie idę ale jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam jutro czyli w piątek do klubu DESPERADOS... gdzie wybieram się z ekipą 15 osobową :D więc będzie nas troszkę ... tak więc zapraszam
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez CezaR83 » 21 paź 2010, 23:23

Lub jeszcze dobra impreza sie zapowiada:

23 października (sobota), Hulakula

Hulakula ma już 10 lat! Z okazji tej okrągłej rocznicy postanowiliśmy przygotować dla Was najlepszą imprezę w historii! Już w sobotę, 23 października w Hulakula wystąpi "MoveTown", twórca największego wakacyjnego hitu – "Girl You Know It's True"! Każdy kto przyjdzie do Hulakula, będzie miał też okazję wygrania dwuosobowego wyjazdu we francuskie Alpy i darmowego Sylwestra w Hulakula! Imprezę urozmaicą też pokazy specjalne – gorącej brazylijskiej Samby oraz Salsy!

10 urodziny Hulakula, Sobota, 23 października
Grają: Movetown, DJ DIL
Start godz. 21.00, Wstęp 20 zł (bilet wymienny na drinka).

Dajcie znac jutro gdzie lecimy w sobote...
:>
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 22 paź 2010, 12:22

My raczej jednak jutro odpadamy z balngi.
Trzeba troche odpocząć i posiedziec w domu. Ostatnie weekendy byly mocne. Trza wyluzowac nieco :D :D :D
Jakby cos sie zmienilo dam znac.
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 25 paź 2010, 14:30

Lulu napisał(a):Moi Drodzy

jak wszystkim zapewne wiadomo zbliża się Dzień Wszystkich Świętych... poza wizytą grobów jest to także moment HALLOWEEN... moja propozycja jest taka:

w związku z tym że 1 listopada poniedziałek) jest wolny... proponuję 31 października (niedziela) udać się na wspólną imprezkę ... troszkę postraszyć... powygłupiać się... potańczyć czy napić ...

może to być Klub... np. Park czy Hula Kula czy dawny Bickers Pleace ... ważne by w klubie była impreza Haloweenowa może też jakieś kręgle czy bilard żeby dla każdego było coś miłego ... no i żeby było z przebieraniem ... zawsze to dla nas jakaś odmiana i możliwość integracji...

SOBOTA – 30.10.2010 21:00 – HALLOWEEKEND W HULAKULA!

W tym roku z okazji Halloween przygotowaliśmy dla Was aż dwie imprezy! Zapraszamy w sobotę i niedzielę – 30-31 października!

W sobotę zapraszamy klasycznie od 21.00 do 4.00, a grać będzie dla Was DJ DIL!

Halloweekend – Dzień I

Sobota, 30 października, Hulakula
start godz. 21.00
Gra DJ DIL

Wstęp 15 zł (bilet można wymienić na drinka, odliczyć od kręgli albo zachować na niedzielną imprezę z Dirty Rushem!

Halloweekend – Dzień II
Niedzielną imprezę zaczynamy o godzinie 21.00 a gramy do 3.00. Na niedzielną imprezę zachowują ważność bilety z soboty! Tylko w Hulakula możesz bawić się halloweenowo przez dwa dni!

Niedziela, 31 października, Hulakula
Start 21.00
Gra DJ Dirty Rush

Wstęp 15 zł (można także wejść na bilet z soboty bez dodatkowej opłaty).

Wszelkie wiedźmy, wampiry i wilkołaki wchodzą za darmo!!!

Fajnie by było sie przebrać i make-up zrobić i wspólnie wejść ..... :) Rezerwować stolik czy kanapę?
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Lulka » 25 paź 2010, 16:45

yyymm nie taki miałam zamysł żeby z góry narzucac miejsce ... liczyłam na to że inni się wypowiedzą gdzie chcieliby pójść ...
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02