Tutaj się witamy
Witam wszystkch forumowiczów a także posaidaczy tych cudnych samochodów
Od 2 dni jestem szczęśliwym nabywcą M626 99' 2.0 asb i po tych kilkuset kilometrach muszę stwierdzić, że się zakochałem w tym autku. Mam nadzieję znaleźć tu kilka przydatnych porad dotyczących eksploatacji jak i (odpukać, oby jak najmniej) rozwiązywania problemów. Pozdrawiam z Opola. Wojtek
- Od: 23 wrz 2010, 22:40
- Auto: Było: 626 GF 98' 2.0 115hp+LPG BRC
Jest: M3 04' MZ-CD 1.6 109hp
Witam wszystkich,dziś jadę po wymarzoną mx5 z 99roku i strasznie się boje bo nie do końca wiem na co zwrócic uwagę
przy kupnie,wklejki itd. Mam nadzieję,że jakoś to będzie...jeśli ktoś mógłby mi doradzic proszę o kontakt 609 720 089 oddzwonię!!!
-
Busterek1
Witam wszystkich serdecznie 
Jestem posiadaczem mx6, od kilku lat sledze forum jako czytelnik i w koncu stwierdzilem ze warto zostawic po sobie jakis slad
Jestem posiadaczem mx6, od kilku lat sledze forum jako czytelnik i w koncu stwierdzilem ze warto zostawic po sobie jakis slad
-
markoskrk
Witam Wszystkich, od kilku dni jestem posiadaczem MPV II 99r w benzynie 2.0.Mam parę pytań no ale najpierw przeszukam forum, jeśli jest ktoś z Trójmiasta i obcykany w tym modelu to proszę o wsparcie(będzie szybciej niż przeszukiwać forum)
uściski dla wszystkich
uściski dla wszystkich
- Od: 25 wrz 2010, 00:59
- Auto: Mazda MPV II 99r 2,0 benzyna
Witam wszystkich serdecznie!
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ z silnikiem benzynowym 1.6.
Wcześniej jeździłem Toyotami, najpierw była Corolla E10 w hatchbacku a następnie dieselowska E12 w kombi.
Moja wiedza techniczna nie jest zbyt duża więc mam nadzieję korzystać z porad i doświadczenia mądrzejszych ode mnie użytkowników Mazdy a może z czasem i ja posłużę komuś dobrą radą
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ z silnikiem benzynowym 1.6.
Wcześniej jeździłem Toyotami, najpierw była Corolla E10 w hatchbacku a następnie dieselowska E12 w kombi.
Moja wiedza techniczna nie jest zbyt duża więc mam nadzieję korzystać z porad i doświadczenia mądrzejszych ode mnie użytkowników Mazdy a może z czasem i ja posłużę komuś dobrą radą
- Od: 24 sie 2010, 11:54
- Auto: 323f BJ '02 1.6 98KM
Witam wszystkich klubowiczów. posiadam mazdę 323 s 95r 1.5 16v
ogólnie z autka jestem zadowolony.pozdrawiam
-
rafcyk007
Witam wszystkich forumowiczów MazdaSpeed.pl
Na początek kilka słów o sobie, swoja przygodę z MAZDĄ zacząłem całkowicie przypadkowo od 626 z 94r. jako efektu poszukiwań pierwszego samochodu. Auto użytkowałem 5 lat, od 3 miesięcy ujarzmiam upragnioną mazdę 6. Często przeszukiwałem forum w poszukiwaniu rozwiązania jakiegoś problemu z mniejszym lub większym skutkiem, aż wreszcie teraz postanowiłem się przyłączyć. Może i ja wspomogę kogoś swoimi doświadczeniami z użytkowania 626, a teraz i szóstki. POZDRAWIAM.
Na początek kilka słów o sobie, swoja przygodę z MAZDĄ zacząłem całkowicie przypadkowo od 626 z 94r. jako efektu poszukiwań pierwszego samochodu. Auto użytkowałem 5 lat, od 3 miesięcy ujarzmiam upragnioną mazdę 6. Często przeszukiwałem forum w poszukiwaniu rozwiązania jakiegoś problemu z mniejszym lub większym skutkiem, aż wreszcie teraz postanowiłem się przyłączyć. Może i ja wspomogę kogoś swoimi doświadczeniami z użytkowania 626, a teraz i szóstki. POZDRAWIAM.
- Od: 26 wrz 2010, 20:42
- Auto: M6 GH kombi 2.0 MZR-CD '08
belmondo81 napisał(a):Witam wszystkich na forum.Pozdro z Tarnobrzega
A powitać zapraszamy na spoty na podkarpaciu
Witam wszystkich użytkowników, mam na imię jasiek, mam 22 lata jestem studentem z Krakowa. pozdrawiam.
-
jasiekb
Witam wszystkich !
Na imię Maciek, lat 29, mieszkam, pracuję i uczę się we Włocławku. Niedawno zanabyłem Mazdę323F BJ 2001r. 1.6l 16V. Na razie jestem zauroczony tym samurajem i mimo, że po kilku latach wożenia autkiem ze stajni Audi i postanowieniu, że zostanę przy tej marce los potoczył się tak, że stałem się posiadaczem Magdaleny. Po 2 tygodniach jazdy czuję, że na dłużej zostanę przy tym samochodzie, bo frajdy sprawia ogromnie dużo.
Z czasem będę mógł powiedzieć czy frajda z jazdy idzie w parze z niezawodnością jak to miało miejsce w przypadku starego poczciwego Audi.
Pozdrawiam
Na imię Maciek, lat 29, mieszkam, pracuję i uczę się we Włocławku. Niedawno zanabyłem Mazdę323F BJ 2001r. 1.6l 16V. Na razie jestem zauroczony tym samurajem i mimo, że po kilku latach wożenia autkiem ze stajni Audi i postanowieniu, że zostanę przy tej marce los potoczył się tak, że stałem się posiadaczem Magdaleny. Po 2 tygodniach jazdy czuję, że na dłużej zostanę przy tym samochodzie, bo frajdy sprawia ogromnie dużo.
Z czasem będę mógł powiedzieć czy frajda z jazdy idzie w parze z niezawodnością jak to miało miejsce w przypadku starego poczciwego Audi.
Pozdrawiam
- Od: 19 wrz 2010, 20:03
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6l 16V Nardi Torino