Pytania i dyskusje na temat spotkania.
W hotelu prawdopodobnie będzie można zostać do 15stej, ale to nic pewnego. Prosiłem p.kierownik o przedłużenie czasu ze względu na rezerwację całego hotelu. W poniedziałek dostane oficjalne info w tej sprawie.
oj to mam nadzieję że % mi wylecą z bańki 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
rozstawiamy grille i już jest cieplutki karczek, czy kiełbaska 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
mckoper napisał(a):Zwrot/ dopłata kasy za lotnisko to żaden problem.
ravo napisał(a):Od zlotu w Koninie zmuszony byłem wprowadzić zakaz zwrotów zaliczek
to jak w koncu
domyslam sie ze zwrot za lotnisko bez problemu a za hotel nie bardzo
ravo napisał(a):nie ma zwrotów
Dokładnie. Było to sygnalizowane po ostatnim zlocie.
Klub nie może na okrągło brać na siebie odpowiedzialności za czyjeś wybory (trafione bądź nie).
Gib napisał(a):a co w tym zlocie jest zaliczkowane skoro trzeb wpłacić całą kwotę za wszystko na co się człowiek zdecyduje?
nie bardzo rozumiem
kinki napisał(a):pewnie chodzi mu o to dlaczego nie ma zwrotow, skoro cena za lotnisko jest oplata stala nie zalezna od ilosci aut. wieksza ilosc aut to po prostu wiekszy zysk klubu. pewnie o to mu chodzi
A mnie się wydaje, że chodzi Gib'owi o to, że piszecie tu o zwrotach zaliczek, a nikt nie wpłacał zaliczek tylko pełne kwoty
BTW. Sam jestem za niezwracaniem czegokolwiek bo wiem czym to grozi
Rozumiem i też jestem za, ale mam nadzieję, że mojej sytuacji zgodnie z obietnicą pieniądze jednak wrócą. W przeciwnym wypadku będę musiał szukać "kupca" na ten pokój...
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Tak, bo zrozumiałem że najdroższy pokój to 140 od osoby, więc przelałem 280. mckoper zrozumiał zaś, że chodzi mi o 2 pokoje, więc tak mi zapisał. Wyjaśniliśmy sobie, powiedział, że nie będzie problemu.
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003