Pytania i dyskusje na temat spotkania.
Cała impreza odbywa się w sobotę. Od godziny 9.00 do 15.00 jesteśmy na lotnisku. Potem wracamy do hotelu gdzie odbywa sie dalszy ciąg imprezy. po godz. 3.00 idziemy spać aby rano wstać i bez % wracać do domu 
mckoper napisał(a):Potem wracamy do hotelu gdzie odbywa sie dalszy ciąg imprezy. po godz. 3.00 idziemy spać aby rano wstać i bez % wracać do domu
Buhaha chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś że jak skończysz o 3-ciej pić z NAMI PIĆ
Piwo Maciek wyprowadźcie kolegę z błędu
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Frekwencja zapowiada się nawet nawet, tylko 12 wolnych łóżek zostało 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
bandit266 napisał(a):Frekwencja zapowiada się nawet nawet, tylko 12 wolnych łóżek zostało
gdyby wszyscy zostali na noc już by nie było wolnych miejsc
powiedzmy ze zaplacilem za wjazd na lotnisko ale okazuje sie tydzien przed zlotem ze nie moge jechac swoim autem i z kims sie zabieram. czy wtedy bedzie mozliwy zwrot kasy? i w druga strone pytanie. czy jesli mialem z kims jechac ale jednak jade swoim to czy moge doplacic? mysle ze 2 opcja to bez problemu ale co z pierwsza? no i jak wyglada opcja hotelowa. powiedzmy ze rezerwacje i oplate zrobilem za 2os ale okazuje sie ze moja towarszyszka nie moze jednak jechac. jak wtedy wyglada z ewentualnym zwrotem pieniedzy
Zwrot/ dopłata kasy za lotnisko to żaden problem. Lotnisko jest wielkie więc bez limitu samochodów można tam wjechać.
Z hotelem jest już lipton. jutro oficjalnie w hotelu rezerwuję miejsca i wpłacam zaliczkę. Dzisiaj dostałem telefon, że jakaś większa grupa w tym terminie też chce wynająć ten hotel dlatego nie mogę czekać.
Jeżeli będą zarezerwowane pokoje a nikt w nich nie będzie nocował i tak muszę za nie zapłacić więc zwrotów nie ma. ( ew. znaleźć inną osobę na to miejsce)
Z hotelem jest już lipton. jutro oficjalnie w hotelu rezerwuję miejsca i wpłacam zaliczkę. Dzisiaj dostałem telefon, że jakaś większa grupa w tym terminie też chce wynająć ten hotel dlatego nie mogę czekać.
Jeżeli będą zarezerwowane pokoje a nikt w nich nie będzie nocował i tak muszę za nie zapłacić więc zwrotów nie ma. ( ew. znaleźć inną osobę na to miejsce)
mckoper napisał(a):jutro oficjalnie w hotelu rezerwuję miejsca i wpłacam zaliczkę
mckoper napisał(a):Jeżeli będą zarezerwowane pokoje a nikt w nich nie będzie nocował i tak muszę za nie zapłacić
to troche kiepsko, bo z jednej strony plany sa zeby jechac np we dwojke ale sie okazuje ze komus sie plany pomieszaja i co wtedy? dlaczego klub ma placic za takie rzeczy?
nie mozna poczekac do konca tygodnia az sie wszyscy bardziej konkretnie okresla?
mckoper napisał(a):Dzisiaj dostałem telefon, że jakaś większa grupa w tym terminie też chce wynająć ten hotel dlatego nie mogę czekać.
Dobre pytanie
Najlepiej do wieczora
ale cos mi sie wydaje ze do poludnia bedzie trzeba sie ewakuowac.
A Andrzeju Ty raczej do poludnia to 0,00 % miec nie bedziesz
Przeniesiemy sie na stacje BP i bedziemy okupywac Wild Bean Cafe 
Najlepiej do wieczora
A Andrzeju Ty raczej do poludnia to 0,00 % miec nie bedziesz

-
Szalotka
pewnie standardowo do godziny 14:00 ewentualnie moze Mckoper załatwi na dłużej 
Czy zostały jeszcze jakieś miejsca w hotelu? Trochę przegapiłem zapisy ... :/
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
mckoper napisał(a):Na dzień dzisiejszy zostało nam z TYLKO kilka wolnych miejsc!!!
3 pokoje 2os. z łazienka i śniadaniem
1 pokój 1os. z łazienka i śniadaniem
1pokój 2os. z WC i śniadaniem
3 wolne miejsca w pokojach 3os. (pojedyncze miejsca)
Zapraszam do zapisów!!!