Mimo, że auta są znane to chociaż w części unikniemy głosowania na autora a nie na zdjęcie...
www.mazdaspeed.pl
Barthek1983 napisał(a):to chociaż w części unikniemy głosowania na autora a nie na zdjęcie
Zyg napisał(a):proponuje ejszcze nie prezentowac wyników przed zakończeniem ankiety.
Barthek1983 napisał(a):proponuję zdjęcia wrzucić bez podpisów autorów u dołu i w kolejności losowej a nie alfabetycznej
Barthek1983 napisał(a):Mimo, że auta są znane to chociaż w części unikniemy głosowania na autora a nie na zdjęcie...
Zyg napisał(a):proponuje ejszcze nie prezentowac wyników przed zakończeniem ankiety. można tak spróbować następnym razem?
GieraPPa napisał(a):Fakt sam użyłem PS do podciągnięcia kolorów i cieni i staram się tylko do tego używać PS![]()
GieraPPa napisał(a):witam witam
Nie mogę się zgodzić z kolegą H4n50n który porównał modelkę i PS
Fakt sam użyłem PS do podciągnięcia kolorów i cieni i staram się tylko do tego używać PS![]()
ale idzie wykonać dobre foto bez późniejszego retuszu:P
I w sumie też jestem za aby kolejna tura była bez retuszu:P hehe
Pozdro
H4n50n napisał(a):Nie powiesz mi chyba że ustawiłeś długi czas naświetlania i biegałeś po planie z latarką:D
misiekwaw napisał(a):Fotka miskawaw nie była robiona przez studiof8 tylko przez mojego kolege Jarka, który owszem ma conieco wspólnego ze studiof8 ale to chyba nie ma związku
misiekwaw napisał(a):Coś jeszcze mogę wyjasnić człowiekowi, który uważa to zdjęcie za bardzo słabe a jednocześnie spędza bardzo dużo czasu na śledzeniu skąd pochodzi, kto je robił i czy napewno jest to zgodne z regulaminem
ADHD napisał(a):Propozycje – nie tylko moje
– Foto tylko i wyłącznie zrobione przez nas, było by bardziej sprawiedliwie. (Nie piję tu do miśka – fot mi sie bardzo podoba.)
To jest forum MS nie forum fotograficzne. Jeżeli ktoś jest z zawodu lub zamiłowania fotografem to tylko na jego plus.
ADHD napisał(a):
– ankieta jawna dopiero po zakończeniu.
ADHD napisał(a):
– nicki niewidoczne (chyba, że własciciel sam zrobi na fotce)
ADHD napisał(a):
– modyfikacje są ok, wszystko jest kwestią gustu i każdy sam głosuje na to co mu sie podoba.
Jezeli uwazamy, że zdjęcie jest "przesolone" to po prostu nie głosujemy i tyle.
mahalnet napisał(a):– Bardzo dużo czasu? Nie żartuj. Dwa kliknięcia. Lubię wiedzieć jakie parametry ma fotka (czas, przesłona, ekspozycja ...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości