velocity napisał(a): ale w Polsce jest dieselek, który robi z nich miazge
Dokładnie. Kill jest Kill.

Morgenik i tu się nie ma o co czepiać, bo można by tu znaleźć pare kill-ów do dyskusji np: 323f GT vs Toyota Land Cruiser;] –Adaś.
www.mazdaspeed.pl
velocity napisał(a): ale w Polsce jest dieselek, który robi z nich miazge
brii napisał(a):Bejcą 525
no_name napisał(a):objechales motor 170 – 193 kMchyba gosc nie chcial sie scigac
no_name napisał(a):objechales motor 170 – 193 kM chyba gosc nie chcial sie scigac
to autko ma jakies 7.5 – 8 sek do sety i pieknie sie trzyna drogi
No wiec przyjacielu mialem okazje sie scigac z taka wlasnie honda ! I owszem ze startu odjezdza ale na 3 biegu od 120 juz nie bardzo daje rady,przy 170 to juz w ogole nie ma o czym rozmawiac... pozdrawiamMorgenik napisał(a):czego wy oczekujecie od 323f BA z silnikiem 2.0 v6 moze to i ma 144km ale przeciez ma wedlug danych producenta az 9,4 s do 100km/h to honda civic z silnikiem 1.6 pogonisz taka mazde ze startu bez problemu , mniejsza waga i tez sporo kucykow, juz nie mowiac o crx ktora taka mazde by zmiotla z drogi
zle sie zrozumielismy!!! Nie mowilem o crx tylko o 125 konnej VTI. Ze crx wymiata wiem doskonale . I nic mnie nie boliMorgenik napisał(a):mariox z crx to napewno dostalbys w pupę nawet pwyzej 120km/h , a zreszta rzadko tak jest ze sie tniesz na miescie do predkosci powyzej 140km/h no chyba ze nie jestes w pelni rozumu, pewnie gosciu w cifie odpuscil bo juz i tak cie skilowal do 120km/h
, ja wiem jedno mozemy sie kiedys spotkac , bede mial takiego cifa i zloje ci tylek az milo bedzie patrzec, pozatym ostatnio na zlocie gosciu za kazdym razem loil mx6 2.5v6 swoim crx co tez o czyms swiadczy , niestety prawda czasem boli ale honda wymiata
tak jest masz racje VTI ma 160 VTEC ma 125. Ale nie zmienia to faktu ze straszny z Ciebie dzieciakMorgenik napisał(a):mariox to jak bede miel takiego cifa VTIhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=63283971 to sie umowimy i skroje twoje 2.0 v6
a tak pozatym vti to 160km z 1.6 pojemnosci
insynuacji ciag dalszy...? Piorek nie posiadam i daleko mi do tego .Kto Ci w ogole powiedzial ze kupowalem ta mazde do scigania??? Chcialem wygodne ,dobrze wyposazone,5-drzwiowe,"szybkie" autoMorgenik napisał(a):to Ty sie podniecasz swoja 2.0 V6 a ja Ci tylko pokazuje , ze taka honda z silnikiem 1.6 juz sobie nie pojedzisz,i twoja mazda tez sie nie nadaje tym bardziej do scigania,bo az 9s ma do 100 wiadomo ze jak bede chcial bardzo mocne auto to sobie kupie supre lub mitsu, albo jakas honde i zaloze turbo, pokazalem Ci tylko ze w tej klasie samochodow sa lepsze auta pod wzgledem mocy i silnikow, bo widze ze obrosles w piorka. A tak na marginiesie to nie jestem dziciakiem, pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje