Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Panowie!!!!!
Czy rura wlewowa zbiornika paliwa od mazdy 323F bg b6 będzie pasowała do mojej 323 bg b6.
Proszę o pomoc, bardzo pilne!!!!!!!!!!!
Czy rura wlewowa zbiornika paliwa od mazdy 323F bg b6 będzie pasowała do mojej 323 bg b6.
– Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
Zapodałem spinki pod uszczelke maski przy podszybiu, bo brakowało ich po zakupie.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
HOGUM napisał(a):Panowie!!!!!
Hopy, pomóc trzeba...
buczos napisał(a):Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie
Sprzedałem...
Toś po bandzie pojechał

Żółtkiem teraz będziesz się turlał??

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
bazyl wspaniały napisał(a):Toś po bandzie pojechał Żółtkiem teraz będziesz się turlał??
Si Capito
Ja wczoraj dostalem czujniki ABS na oba tylne kola (z carspeed). Wymienilem i w koncu ABS dziala.
Tylko teraz jakos tak dziwnie bez tych palacych sie kontrolek – no ale moze sie przyzwyczaje
Tylko teraz jakos tak dziwnie bez tych palacych sie kontrolek – no ale moze sie przyzwyczaje
- Od: 2 sty 2010, 14:33
- Auto: Mazda 3 BM SkyEnergy 2018
2.0 120KM
buczos napisał(a):bazyl wspaniały napisał(a):Toś po bandzie pojechał Żółtkiem teraz będziesz się turlał??
Si Capitodużo fajniej się jeździ
tylo gorzej dla portfela
Hehe, dobry wybór

Umyłem, nawoskowałem
Jutro turlam się po Rzeszowie, jakby ktoś zobaczył to migać, trąbić itp
Jutro turlam się po Rzeszowie, jakby ktoś zobaczył to migać, trąbić itp
Umyłem.
i sprawdziłem olej
i sprawdziłem olej

No a ja miałem chwile czasu w piątek i głośniki wymieniłem : D

Gra elegancko
Teraz tylko wygrzać woofery trzeba żeby bas był taki jak trzeba
w październiku tłumienie furtek przód + tył
a w lutym chyba jakiś piecyk i skrzyneczka do bagażnika
następnie zabieram się za optykę
silnik ma przebieg 114 tysi więc na razie nic nie modzę jak dobije do 200 tys. wtedy może jakieś nowe serduszko tylko coś na prawdę mocnego : D 

Gra elegancko

- Od: 6 lip 2010, 22:03
- Auto: Mazda 323f BA
a ja dzisiaj trochę przegoniłem żółtka
pasowało wreszcie przegonić te pająki z wydechu
puściłem się za foresterem na małej obwodnicy w rz:) do 160 siedziałem mu na tyłku aż odpuściłem bo się droga kończyła 
Po dwóch tygodniach męczenia się ze śrubą zakończyła się przekładka amortyzatora
Różnica w jeździe po dziurach ogromna – to już nie to samo auto, które tłukło się na byle dołku 
Dodatkowo wymieniona została część przy wlewie do chłodnicy (pęknięty plastik był) na część metalową + korek ori, bo ten od Matiza już nie pasował
Efekt – ani kropelka płynu z chłodnicy nie uciekła
Wcześniej po 10 minutach testowania VRISków z auta wyleciały 2 litry 
Z wesołych rzeczy: przekładałem kable WN i podczas jazdy, gdy załączył się wentylator, usłyszałem bardzo głośne stukanie. Wypadłem z auta w panice, że może tłoki mi wyskakują z auta
Na szczęście to tylko kabel WN stukał o łopatki wentylatora 
Dodatkowo wymieniona została część przy wlewie do chłodnicy (pęknięty plastik był) na część metalową + korek ori, bo ten od Matiza już nie pasował
Z wesołych rzeczy: przekładałem kable WN i podczas jazdy, gdy załączył się wentylator, usłyszałem bardzo głośne stukanie. Wypadłem z auta w panice, że może tłoki mi wyskakują z auta
- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
Po paru dniach w końcu mam hamulce , nareszcie , znalazłem pompę taką samą jak miałem i są , teraz tylko się dotrą i będzie myśle juz Ok
czas pokaże . Pozdr
Zadam Wam pytanie , po wymianie tarcz , zacisków i klocków od Mazdy 6 nie mogłem odpowietrzyć hamulców , możecie mi powiedzieć dlaczego ? jakie mogą być przyczyny ?

Zadam Wam pytanie , po wymianie tarcz , zacisków i klocków od Mazdy 6 nie mogłem odpowietrzyć hamulców , możecie mi powiedzieć dlaczego ? jakie mogą być przyczyny ?
- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
A ja dziś w końcu umyłem samochód bo go już 2tyg nie myłem
no i w końcu się pozbyłem tego badziewnego rezonatora powietrza,teraz tylko pomyśleć nad wlotem w zderzaku ,chwytak już mam tylko niestety jest z nierdzewki i muszę coś pomyśleć żeby to zmienić
a i mam takie pytanie gdzie zrobię taką okrągłą dziurę w zderzaku o średnicy 68-70mm u gazowników będą mieli taki sprzęt do tego??
2 tygodnie??!! Nieładnie...
ja myję raz na miesiąc
ja myję raz na miesiąc
@tomek@ napisał(a):A ja dziś w końcu umyłem samochód bo go już 2tyg nie myłemno i w końcu się pozbyłem tego badziewnego rezonatora powietrza,teraz tylko pomyśleć nad wlotem w zderzaku ,chwytak już mam tylko niestety jest z nierdzewki i muszę coś pomyśleć żeby to zmienić
a i mam takie pytanie gdzie zrobię taką okrągłą dziurę w zderzaku o średnicy 68-70mm u gazowników będą mieli taki sprzęt do tego??
pogadaj z kościami od budowlanki, mają takie fajne wiertełka do wycinania okrągłych dziur w pustakach na puszki