regulacja sprzęgła
Strona 1 z 1
allsen21 napisał(a):W M3 nie da się wyregulować sprzęgła bo jest pneumatyczne. Jest jakie jest i koniec – nie da się naciągnąć linki lub czegoś podobnego jak to miało miejsce w innych modelach
to pewnie sie reguluje jakims dlawikiem czy cus.. na pewno sie jakos da
- Od: 30 wrz 2009, 17:52
- Auto: Mazda 3 1,6 MZ-CD 2005 lift
uszatyy no ewentualnie można sprawdzić czy się nie zapowietrzyło ( cudem).allsen21 ma racje, chociaz nie do końca 

ma być dobreallsen21 napisał(a):Jest jakie jest i koniec
Madzia Forever :)
- Od: 5 lut 2007, 23:44
- Auto: BYŁA M3 BK HB 1.6 Benzyna 2005/BYŁA 323 BG 1.3 Teraz nie ma nic :(
zapytajcie w ASO, pewnie koszt milion albo 2, ale moze chociaz sie uzyska pewna odpowiedz..
ja tam jestem zadowolony z tego sprzegla, sprobojcie sie przejechac jakas honda gdzie zwykle sprzeglow bierze na ostatnim centymetrze..
ja tam jestem zadowolony z tego sprzegla, sprobojcie sie przejechac jakas honda gdzie zwykle sprzeglow bierze na ostatnim centymetrze..
- Od: 30 wrz 2009, 17:52
- Auto: Mazda 3 1,6 MZ-CD 2005 lift
Witam mi pekla sprezynka auto jechalo na pol sprzęgle myslalem ze to jest przyczyna naprawilem to a tu sie okazuje ze jednak auto dalej jedzie na pol sprzęgle i lapie mi dopiero przy samym koncu .Przesiadlem sie z civica 6g powiem wan za tam to sprzeglo dopiero wysoko lapalo teraz nie wiem czy w M3 poszedl docisk czy wysprzeglik nie mam czasu/miejsca sam tego naprawic wiedc jestem zmuszony oddac auto jakiemuś pajacowi który pewnie skasuje mnie jak za zborze moze orentacyjnie jesli ktos wymienial juz komplet sprzegla poda mi +/– ile moze wyjsc za cala naprawie ?
-
Dkt93
Wszystko zależy za jaką kwotę wyrwiesz sprzęgło i pytanie czy chcesz zmienić komplet czy tylko np samą tarczę. Komplet SACHS bo taki jest oryginał plus robota to około 2tyś na dzień dzisiejszy. W tym silniku jest ciężko zabić 2M więc jeśli jest ok to nie warto ładować się w koszty.
Robocizna to 250zl-350zł mogł bym ci to nawet ogarnąć ale termin bardzo daleki. Nawet leży mi sprawne koło 2M wraz z dociskiem i tarczą.
Robocizna to 250zl-350zł mogł bym ci to nawet ogarnąć ale termin bardzo daleki. Nawet leży mi sprawne koło 2M wraz z dociskiem i tarczą.
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Strona 1 z 1