Maciej Loret napisał(a):Powiedział ten, który zjeździł dziesiątki Alf, w tym Giulietty...
Nie, ten który często przerabia dobre fuchy w serwisie Alfy:)
www.mazdaspeed.pl
Maciej Loret napisał(a):Powiedział ten, który zjeździł dziesiątki Alf, w tym Giulietty...
a.gadula napisał(a):Wiem Maciek, że użytkowałeś przez 3 lata 156 i spodziewam się lania
Maciej Loret napisał(a):jest jak picie wody mineralnej
mbydlinski napisał(a):Heh dobre, ale jednakowoż ja wolałbym w przypadku rzeczy tak czysto użytkowej jak samochód który służy do przemieszczania z punktu A do pkt B nie mieć przygód.
mbydlinski napisał(a):Natomiast zaskoczę Cię Maciek autem moich marzeń jest ALFA 166srebrna, czarne szyby 3.0 v6 lub 2.0 turbo
. MIODZIO!!
Maciej Loret napisał(a):Więc Alfa, przynajmniej te roczniki o których piszemy, nie są dla Ciebie...
mbydlinski napisał(a):A powiedz orientujesz się może jak te nowsze roczniki się sprawują? Bo o 156 i 166 wiele wiele czytałem na temat ich "NIEZAWODNOŚCI". Ciekawe jak te nowsze... Bo Julieta jest po prostu warta grzechu.
Button napisał(a):jak dla mnie i w 159 i w Giullietcie jak najbardziej jest dużo Alfy – na ulicach na pewno przyciągają wzrok
Button napisał(a):A może konserwatywnym Alfoholikom przeszkadza, że te nowe są bardziej bezawaryjne...
Button napisał(a):Nie wiem czyjej konstrukcji jest silnik jak z linku poniżej ale ja nie miałbym nic przeciwko niemu:
http://tinyurl.com/37n8hw4
Button napisał(a):A co do bezawaryjności – ja tam wolałbym się cieszyć jazdą, najchętniej w długiej trasie niż oczekiwaniem na odbiór auta z warsztatu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości