Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 92r. Black Scorpio
Dzięki póki co fundusze troszkę ograniczony by dokonywać kolejnych modów za dużo wesel na głowie
ale między nimi dla Madzi zakupiłem w sklepie u naszego Mariusza aka Grzyby kilka rzeczy

ALUX GT
TopGLASS 1l
Qshine
Texwash GT
Leder Clean 1l + spieniacz
Leder Care GT
SilKOK GT
Sani Plus GT forestus
mikrofibra niebieska
Sonax gąbka mikrofibra duża
CarPlan Leather Valet (krem)
z niektórych jestem zadowolony z innych mniej szkoda że pogody za oknem nie ma, mógłbym dokładniej popracować nad czyszczeniem.

ALUX GT
TopGLASS 1l
Qshine
Texwash GT
Leder Clean 1l + spieniacz
Leder Care GT
SilKOK GT
Sani Plus GT forestus
mikrofibra niebieska
Sonax gąbka mikrofibra duża
CarPlan Leather Valet (krem)
z niektórych jestem zadowolony z innych mniej szkoda że pogody za oknem nie ma, mógłbym dokładniej popracować nad czyszczeniem.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Leder Clean tu naturalnie jestem bardzo zadowolony wyczyściło ładnie co trzeba było efekt byłby lepszy gdyby czas większy na czyszczenie ale na tyle na ile mogłem i to co najważniejsze i najbardziej zasyfione było zeszło więc jestem zadowolony. Specyfik do skór
Leder Care środek to pielęgnacji po czyszczeniu skóry w sumie nie potrzebnie kupiłem skoro kupiłem mleczko no ale przyda się jak się skończy mleczko póki co nie wypowiadam się bo nie użyłem tego specyfiku.
CarPlan Leather Valet krem do pielęgnacji skóry przyjemny zapach zostawia co do efektów trudno się wypowiedzieć nałożyłem wypolerowałem warstwa ochronna jest.
ALUX GT w sumie nie potrzebnie kupiłem bo takim czymś pryskam zawsze felgi jak jadę pod karcher myć auto na myjce i tam dają go " gratis "
ale naturalnie polecam bo ładnie czyści co trzeba.
TopGlass specyfik do szyb no tu się chyba nie ma co wypowiadać wiadomo jak każdy inny.
Qshine czas nie pozwolił mi na dokładniejsze i bardziej szczegółową pielęgnację gdyż za oknem zaczynało padać ;/ i musiałem kończyć operację nakładania specyfiku na umyte auto ... kiedyś będę musiał powtórzyć operację. Efekt był naturalnie, autko nabrało żywszego koloru ale to jeszcze nie to czego oczekiwałem.
Texwash dywaniki mam tak zdezylowane że cięzko nawet tym specyfikiem to doprać
ale z grubsza ładnie wyczyściło co trzeba było dywaniki lekko odświeżone syf zszedł ładnie ... dokładniej nie chciało mi się ich czyścić bo i tak dywaniki do wymiany a czyszczenia podsufitki się nie podejmowałem brak czasu. Generalnie jestem zadowolony.
SilKOK środek do czyszczenia kokpitów plastików etc ... no wyczyściłem no został delikatny efekt może być ..
SaniPlus tego mi potrzeba było najbardziej by pozbyć się lub wyeliminować na jakiś czas ten zapach dziwny z auta. super odświeżać polecam zdecydowanie.
Tyle z mojej strony .... generalnie jestem zadowolony. Zapewne nie raz jeszcze skorzystam z usług Mariusza a bynajmniej z jego produktów które poleca.
Leder Care środek to pielęgnacji po czyszczeniu skóry w sumie nie potrzebnie kupiłem skoro kupiłem mleczko no ale przyda się jak się skończy mleczko póki co nie wypowiadam się bo nie użyłem tego specyfiku.
CarPlan Leather Valet krem do pielęgnacji skóry przyjemny zapach zostawia co do efektów trudno się wypowiedzieć nałożyłem wypolerowałem warstwa ochronna jest.
ALUX GT w sumie nie potrzebnie kupiłem bo takim czymś pryskam zawsze felgi jak jadę pod karcher myć auto na myjce i tam dają go " gratis "
TopGlass specyfik do szyb no tu się chyba nie ma co wypowiadać wiadomo jak każdy inny.
Qshine czas nie pozwolił mi na dokładniejsze i bardziej szczegółową pielęgnację gdyż za oknem zaczynało padać ;/ i musiałem kończyć operację nakładania specyfiku na umyte auto ... kiedyś będę musiał powtórzyć operację. Efekt był naturalnie, autko nabrało żywszego koloru ale to jeszcze nie to czego oczekiwałem.
Texwash dywaniki mam tak zdezylowane że cięzko nawet tym specyfikiem to doprać
SilKOK środek do czyszczenia kokpitów plastików etc ... no wyczyściłem no został delikatny efekt może być ..
SaniPlus tego mi potrzeba było najbardziej by pozbyć się lub wyeliminować na jakiś czas ten zapach dziwny z auta. super odświeżać polecam zdecydowanie.
Tyle z mojej strony .... generalnie jestem zadowolony. Zapewne nie raz jeszcze skorzystam z usług Mariusza a bynajmniej z jego produktów które poleca.
z gustem zrobiona furka, delikatnie i stylowo, alusy dobrze dobrane co przy lekkiej glebie całościowo ładnie się prezentuje 
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
Dzięki Cosma
staram się jak mogę ....
Co do samej Madzi cóż autko na parę dni przejmuje mika1324, który razem z tatą będą lepić ubytki które powstały ostatnimi czasy zderzak pokleić z przodu i z tyłu ubytek zakryć
zobaczymy jak wyjdzie ...

Co do samej Madzi cóż autko na parę dni przejmuje mika1324, który razem z tatą będą lepić ubytki które powstały ostatnimi czasy zderzak pokleić z przodu i z tyłu ubytek zakryć

Nawet nie chcę ich oglądać a już tym bardziej ori felg
zardzewiałych więc chciałbym Madzie zabunkrować na zimę by na nią nie patrzeć
bo wtedy złe myśli po głowie mnie przechodzą
...
tak wyglądać by miała na zimę
tylko felgi nie są tak białe a nie wiem czy mi się chce je czyścić a kasy raczej na nowe felgi na zimę też nie będę miał
i szkoda by było

tak wyglądać by miała na zimę

jakbyś miał troche chęci i czasu to mógłbyś przody felg wypolerować a środki pomalować na czarno
ja tak odrestaurowalem sobie stare alumy po poprzedniej wlascicielce i mam na zime jak znalazl
http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoo ... C04959.JPG
a były całe srebrne i mocno podarte na rantach o kraweznikach

ja tak odrestaurowalem sobie stare alumy po poprzedniej wlascicielce i mam na zime jak znalazl

http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoo ... C04959.JPG
a były całe srebrne i mocno podarte na rantach o kraweznikach
Pamiętam jak się Xedosy pojawiły, to mega futurystyczna bryka była. Do dziś są piękne, jeśli są zadbane tak jak twój.
Zaciski sobie jeszcze wstaw z Mazdy 6 to będziesz miał tarcze przód 283mm a tył 280mm a nie te spodeczki
. Pozdrawiam
Zaciski sobie jeszcze wstaw z Mazdy 6 to będziesz miał tarcze przód 283mm a tył 280mm a nie te spodeczki

Damianie plany są jak najbardziej i uwzględniają tego typu mod ... jednak póki co muszą poczekać kwestie finansowe niestety ... i wszystkie modyfikację muszą poczekać na swój czas mam nadzieję że do tego czasu Madzia wytrzyma ...
Co do felg Radku super pomysł może pomyślę o tym chodź z drugiej strony odstawienie auta na parking
również by mi się przydała ... tak czy siak jest czas by o tym pomyśleć i super pomysł podsunąłeś sam to robiłeś czy ktoś Ci pomagał ?
Co do felg Radku super pomysł może pomyślę o tym chodź z drugiej strony odstawienie auta na parking
Radex napisał(a):sam
sciagnalem zuzyte opony letnie. zamowilem zimowki i w miedzyczasie robilem w garazu u tescia felgi..
umylem, zmatowilem, odtluscilem, uzupelnilem ubytki specjalnym klejem dwuskladnikowym do metalu.
pozniej starlem papierem sciernym nadmiar kleju i wyszlifowalem elegancko ranty.
pozniej 2 warstwy podkladu, srodeeczek na czarno 3 warstwy a ranty na srebrno 3 warstwy. na koniec bezbarwny 3 warstwy.
no i czarne dekielki z logo mazdy![]()
i w 100zl sie zmiescilemi nie musze na stalowkach jezdzic w zime
![]()
Kurcze to się napracowałeś, Jesteś hardcorem

Radex, trzeba było wkleić do siebie foty.
AmRoZ Sorry to moja wina ale jak pisałem do Radexa, tak się ładnie chłopak rozpisał że myślałem że jestem w jego temacie
a nie w twoim, .
AmRoZ Sorry to moja wina ale jak pisałem do Radexa, tak się ładnie chłopak rozpisał że myślałem że jestem w jego temacie

łe mi pisać że mi zazdrości a ma ładne autko które ładnie wygląda . ja bym przy tym aucie już nic nierobił. bardzo ładnie
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6